|
|
Obecny czas: Czw, 04.06.2026, 20:20
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Ferrari 599 GTB vs Lamborghini Murcielago LP640
|
Ferrari 599 GTB vs Lamborghini Murcielago LP640
| Autor |
Wiadomość |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
 Re: Ferrari 599 GTB vs Lamborghini Murcielago LP640
Dla mnie królem jest Lambo, w tym kolorze to już zupełny kosmos.
_________________ locha lover
|
| Nie, 05.10.2008, 9:02 |
|
 |
|
Wielblad
|
Joey napisał(a): No, naprawdÄ™, ironia najwyĹĽszych lotĂłw, chyba siÄ™ pochlastam  CzĹ‚owieku co jest z toba ? Myslisz, ze mialem na celu jechac jakas ironia ? Przeciez tam nic takiego nie ma, normalnie napisalem a ty sie zachowujesz jak bym ci conajmniej Ĺ‚opatki pozabieraĹ‚ i rozwaliĹ‚ koparke Joey napisał(a): WiÄ™kszość Ferrari takie ma? I co w zwiÄ…zku z tym? Automatycznie musi mi siÄ™ to podobać, tak? Otóż nie. Nie, po prostu stwierdzilem fakt, ze tak jest. Tez kiedys myslalem, ze to troche tak nie na miejscu, ale zapewniam cie, ze jezdzac ferrari masz to gdzies i kompletnie sie tym nie przejmujesz. konchma napisał(a): Jak sie tyle szmalu za auto placi to te faldy sa nie na miejscu!...Joey,jakby ci to Ĺ‚opatologicznie wytĹ‚umaczyć... Te faldy widac!!. Na przyszĹ‚ość daruj sobie uwagi tego typu, bo jak widać nie podoĹ‚aĹ‚eĹ›. A najlepiej kup sobie okolary. Jak chcesz zapĹ‚acic duzo kasy i miec swietnie wykonane auto to nie kupujesz Ferrari przeciez to proste. Co prawda 599 we wnetrzu jest dobrze wykonane i ma dosc Ĺ‚adn wnetrze, ale zazwyczaj to jedna z najgorszych czesci w Ferrari, w wiekszosci wypadkow niby wszytsko obszyte skora ale jednak czuc tandete, ale nie przejmujesz sie tym zupeĹ‚nie i to jest piekne. A i tego faĹ‚du normalnie nie widac, na tylna polke jakis bagaz wstawiasz pewnie raz na 100 lat, wiec kompletnie to nieprzeszkadza.
_________________ собаке где деньги?
|
| Nie, 05.10.2008, 11:06 |
|
 |
|
Rules
|
Mój głos na Lamborghini, oba są znakomite, ale Lambo jest bardziej niesamowite, powalające swoim wyglądem.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Wto, 14.10.2008, 8:59 |
|
 |
|
Dżony
|
Tylko Ferrari co prawda bardziej przypomina GT a nie ostry samochód sportowy ale to tylko pozory. Jest piękne doskonałe i zjawiskowe jak każde Ferrari to po prostu klasa sama w sobie.Absolutny szczyt jeśli chodzi o technologie. A Lambo jest zaprojektowane tak chyba żeby się podobnało 12 latką , nie podoba mi sie ten styl a poza tym brak mu sportowych proporcji(ten krótki przód i odwłok z tyłu wygląda  ) no i to wnętrze i AWD  .
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Wto, 14.10.2008, 9:20 |
|
 |
|
homarek
|
Zgadzam się z przedmówcą Faethorem. Szczególnie jeśli chodzi o stylistykę. A poza tym co to w ogóle za pomysł żeby jakiś kmieć produkujący traktory porównywał się ze szlacheckim rodowodem ferrari.
|
| Pią, 17.10.2008, 14:19 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Re:
homarek napisał(a): Zgadzam siÄ™ z przedmĂłwcÄ… Faethorem. SzczegĂłlnie jeĹ›li chodzi o stylistykÄ™. A poza tym co to w ogĂłle za pomysĹ‚ ĹĽeby jakiĹ› kmieć produkujÄ…cy traktory porĂłwnywaĹ‚ siÄ™ ze szlacheckim rodowodem ferrari. jak mozna kupowac ferrari przecieĹĽ to tylko taki szybszy Fiat 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 17.10.2008, 14:33 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Faethor napisał(a): a poza tym brak mu sportowych proporcji(ten krĂłtki przĂłd i odwĹ‚ok z tyĹ‚u wyglÄ…da  ) ZaskoczÄ™ Cie - wiesz dlaczego tak jest? Bo ma silnik z tyĹ‚u. Ale jaja co nie? 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pią, 17.10.2008, 16:03 |
|
 |
|
Dżony
|
el_payaco napisał(a): Faethor napisał(a): a poza tym brak mu sportowych proporcji(ten krĂłtki przĂłd i odwĹ‚ok z tyĹ‚u wyglÄ…da  ) ZaskoczÄ™ Cie - wiesz dlaczego tak jest? Bo ma silnik z tyĹ‚u. Ale jaja co nie?  No niestety mnie nie zaskoczyĹ‚eĹ›  ale jaja jak berety normalnie Nie musisz od razu być taki zĹ‚oĹ›liwy 
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Pią, 17.10.2008, 17:19 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Faethor napisał(a): Nie musisz od razu być taki zĹ‚oĹ›liwy  Sory, ale jak ktoĹ› pisze takie farmazony jak Ty to mnie trochÄ™ krew zalewa  Dla mnie to jest zrozumiaĹ‚e, ĹĽe jak samochĂłd ma wielkie V12 z tyĹ‚u to musi gdzieĹ› go zmieĹ›cić.
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Sob, 18.10.2008, 11:50 |
|
 |
|
Wielblad
|
Nie tyle silnik co konkretna skrzynie biegĂłw.
|
| Sob, 18.10.2008, 15:43 |
|
 |
|
konchma
|
Wielblad napisał(a): Nie tyle silnik co konkretna skrzynie biegĂłw. No to gdzie jest ten silnik jak nie z tylu?
|
| Sob, 18.10.2008, 18:33 |
|
 |
|
Wielblad
|
Centralnie, z niego wychodzi pokaźnych rozmiarów skrzynia biegów, dlatego tył jest dość spory co mi osobiscie się podoba.
|
| Sob, 18.10.2008, 18:48 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Ech, najlepiej byłoby je mieć obydwa w garażu. Ferrari na dni parzyste, Lamborghini na nieparzyste  Głos idzie na Fiorano, to auto uosabia wszystkie najlepsze przymioty Ferrari, jest przepiękny, stylowy, elegancki i ultraszybki. Lubię cholernie Murcielago, ale po prostu bardziej ciągnie mnie do Ferrari.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Sob, 18.10.2008, 20:17 |
|
 |
|
Paweł14
|
Ferrari jest piękne. Ale głosuje na Lambo, chociaż nie wiem dlaczego. 
_________________ "Większość ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę ". Frank Zappa
|
| Sob, 18.10.2008, 22:40 |
|
|