|
 |
 |
|
Obecny czas: Czw, 14.05.2026, 22:53
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
 2009 Pontiac G3 Wave
Cytuj: Silnik benzynowy ecotec, czterocylindrowy, o mocy 106 KM, współpracujący z manualną pięciostopniową, lub automatyczną czterobiegową skrzynią przekładniową. Pontiac opamiętał się na tyle, żeby nie podawać osiągów G3 wave. Wiadomo tylko, że po złożeniu tylnych foteli pojemność przestrzeni bagażowej wynosi 1100 litrów (taktycznie przemilczano pojemność bagażnika z pięcioma osobami na pokładzie), a średnie zużycie paliwa to 9 l/100 km w mieście i 7 l/100 km w trasie. Wbrew pozorom Pontiac G3 wave nie będzie rozdawany jako gratisowy dodatek do większych zakupów. Producent nie podał co prawda jeszcze cen, ale wiadomo, że auto trafi do salonów na wiosnę przyszłego roku.   interia.pl
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Czw, 18.09.2008, 10:43 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
 Re: 2009 Pontiac G3 Wave
Bardzo ładny Chevrolet Aveo. Nic do tego auta nie mam bardzo podobaja mi sie przednie reflektory, natomiast tylne to juz całkowita porazka, podobnie jak w ostatniej generacjii Volkswagena Polo.
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Czw, 18.09.2008, 15:50 |
|
 |
|
fabio36
Samochód: Astra Coupe Bertone
|
Dosc spore spalanie jak na ta klase wspĂłlczesnych aut.
|
| Pon, 22.09.2008, 18:37 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
fabio36 napisał(a): Dosc spore spalanie jak na ta klase wspĂłlczesnych aut. Amerykanie i tak narobiÄ… w portki z radoĹ›ci na widok takiego MPG 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Pon, 22.09.2008, 21:57 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|