|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 7:47
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Tjunink :D
Tuning czy tjuning... średnio im ta tylna szyba rodem z Wartburga kombii i garb się wpasowały w sylwetkę.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 07.07.2008, 16:30 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Alfisti4ever napisał(a): Nie wiem czy juz bylo, ale przypadkiem na to trafilem i mnie zatkalo  To jest wizja... 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 07.07.2008, 17:21 |
|
 |
|
Joey
|
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Pon, 07.07.2008, 20:04 |
|
 |
|
jareks91
|
Wczoraj widziałem Polonez Caro lekko podrdzewiałego ale ze spinerami!! żałuje ze nie miałem aparatu przy sobie. Auto było z Dębicy
|
| Pon, 07.07.2008, 20:06 |
|
 |
|
driver
Samochód: niemiecki rwd 4.0 PB
|
Cytuj: Ponaddźwiękowy ultra Poldolot Polish Vintage Tuning ... robi wrażenie ... piekielne 
_________________ ! _!_ fahren Herr zu Schwanz mit das vorderst Getriebe ! ! dentysta Bielskoapartamenty zakopane wynajem Karczma węgierska górka Pralnia dywanów LublinPozycjonowanie Bielsko
|
| Wto, 08.07.2008, 10:28 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 08.07.2008, 11:21 |
|
 |
|
k o v a l
|
Na ostatnim zdjęciu pokazano, że jest to wersja dostawcza. Specjalny stopień w zderzaku, ułatwiający pakowanie towarów. 
|
| Wto, 08.07.2008, 11:53 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
dawno mnie tu nie bylo i widze ze tjuningowcy nie spiÄ… BMW M3 - hmmm wywalis body kit i jest git  ( czyli prawie seriia  ) Polonez - polacy Trabant - piekny kolor Alfa - troche plastiku i auto zje**ne na maxx ;/
|
| Wto, 08.07.2008, 20:43 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
ktoś nieźle odstawił klasyka 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Śro, 09.07.2008, 11:20 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 09.07.2008, 14:09 |
|
 |
|
k o v a l
|
Patrzcie, wystarczy spojler, nowe swiatla, i winyl zeby auto podchodzilo pod tjunink (sorz za pismo ale klawiaturka nawala)
|
| Śro, 09.07.2008, 14:31 |
|
 |
|
biela
|
Jak dla mnie już same te badziewne brewki i tandetne nakładki na tylne światła w zupełności by wystarczyły żeby nazwać tego Toledo wiejskim tuningiem. 
|
| Śro, 09.07.2008, 20:44 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Ale bez przesady z tym Toledo  Nie wydaje mi sie zeby to byla AĹ» taka wioska 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Śro, 09.07.2008, 20:49 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
_________________ locha lover
|
| Śro, 09.07.2008, 20:54 |
|
 |
|
FTO
Samochód: Civic Coupe D16Y7
|
Alfisti4ever napisał(a): Ale bez przesady z tym Toledo  Nie wydaje mi sie zeby to byla AĹ» taka wioska  Jak dla mnie to KAZDA brewka i KAZDA plastikowa nakladka to totalna WIOCHA.
|
| Śro, 09.07.2008, 21:32 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
FTO napisał(a): Jak dla mnie to KAZDA brewka i KAZDA plastikowa nakladka to totalna WIOCHA. Piwo dla pana, bo mÄ…drze gada 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 09.07.2008, 21:47 |
|
 |
|
FTO
Samochód: Civic Coupe D16Y7
|
Ice napisał(a): FTO napisał(a): Jak dla mnie to KAZDA brewka i KAZDA plastikowa nakladka to totalna WIOCHA. Piwo dla pana, bo mÄ…drze gada  Tak patrze na Twoje numery i mi przychodzi do glowy, zeby po to piwo przyjechac 
|
| Śro, 09.07.2008, 21:57 |
|
 |
|
adam_dj
|
|
| Czw, 10.07.2008, 10:41 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
adam_dj napisał(a): http://moto.allegro.pl/item395347145_okazja_sliczny_hummer_h_2_luxury_lpg_tuning_.html Hummer na gaz  Takie cos to tylko polacy mogli wymyslec 
|
| Czw, 10.07.2008, 11:07 |
|
 |
|
lucasb
Samochód: Mitsu Eclipse Turbo
|
To raczej nie Polacy wymyślili. Instalacja została założona w Niemczech i tam jest auto zarejestrowane jeszcze. Poza tym spójrz na ceny Hummer'ów na brytyjskim ebay'u. Wiele z nich ma założoną instalację gazową.
|
| Czw, 10.07.2008, 15:30 |
|
|