|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 7:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
 Re: Tjunink :D
_________________ locha lover
|
| Sob, 28.06.2008, 22:13 |
|
 |
|
FTO
Samochód: Civic Coupe D16Y7
|
Najbardziej boli to, ze Ci ludzie laduja w to tyle energi i kasy 
|
| Sob, 28.06.2008, 22:30 |
|
 |
|
mad4max
Samochód: Saab 9-3
|
no to teraz który kozak odpowie na pytanie na czym ten okularopodobny stwór został stworzony? ja bym obstawial w123 tyle ze nie pasuje mi troche zbyt mała szerokosc beczki w porównaniu z tym czymś
_________________ Fan ON
|
| Nie, 29.06.2008, 7:06 |
|
 |
|
FTO
|
Powiem Ci, ze sie nie zastanawialem, ale pierwsze skojarzenie to Fiat 125 pickup. Intuicja zadko mnie myli 
|
| Nie, 29.06.2008, 10:01 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
To raczej beczka... Mam nadzieję, że egzemplarz przeznaczony do przebudowy był w stanie kompletnego rozpadu, bo nie podarowałbym, jakby sprawna W123 poszła się .bać w taki sposób 
_________________ locha lover
|
| Nie, 29.06.2008, 10:05 |
|
 |
|
VVitek
Samochód: 126 & PII
|
a mi siÄ™ wydaje ĹĽe to jest stary Volkswagen Caddy na sterydach z przodem merca.
|
| Nie, 29.06.2008, 10:38 |
|
 |
|
mad4max
Samochód: Saab 9-3
|
Raczej beczka, dlaczego? Drzwi, wloty pod szyba przednia, szyba, rynienki, nawet wycieraczni tak samo stercza jak w w123.... zreszta szyba przednia jest szerokosci maski z okulara jakby nie patrzec dlatego i 125p i caddy odpada w tym momencie jeszcze bym rozważał w 115 a ze wzgledu na deske bo z tego co widac przez szybe to jest tam mały budzik, no idealnie podchodzacy pod w115 mniejszy jak w beczce
_________________ Fan ON
|
| Pon, 30.06.2008, 19:58 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Seth - link do AUDIsport, który dałeś na poprzedniej stronie całkowicie rozłożył mnie na łopatki  kozak fura, nie pogadasz:]
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Wto, 01.07.2008, 6:59 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Ooo tak, Audi kopie po jajach, mnie najbardziej rozbawiło zdjęcie na którym obok audiofilskiego pudła z głośnikami widać butlę podtlenku LPG 
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Wto, 01.07.2008, 19:36 |
|
 |
|
xywy
|
szukałem sobie BMW M3 na allegro.pl i napatoczyłem się na to "cacko" tak zwieśniaczyć B3 to przygoda.... http://moto.allegro.pl/item389233494_bm ... html#photo
_________________ BMW - Bayerische Motoren Werke
|
| Śro, 02.07.2008, 22:39 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Cytuj: Auto prezentuje się naprawdę pięknie, wygrało ono wiele nagród na różnego typu zlotach tuningowych. umarłem 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 03.07.2008, 12:45 |
|
 |
|
fiko7
Samochód: Hyundai i30
|
Cytuj: Auto prezentuje się naprawdę pięknie, wygrało ono wiele nagród na różnego typu zlotach tuningowych. Te auto przynajmniej zostało zrobione wg jakiegoś założenia i wszystko do siebie pasuje. Więc jeśli chodzi o tuning to wg mnie to autko jest ok. Oczywiście wiele osób nie lubi tuningu i krytykuje wszystko co zostało przerobione w aucie seryjnym, jednak wydaje mi się że do wiejskiego tjuningu to w tym przypadku daleko.
|
| Czw, 03.07.2008, 15:23 |
|
 |
|
xywy
|
Moim zdaniem na tym samochodzie jest tona szpachli i nic więcej. Wygląda jak z jakiś filmów jakby to było zwykłe e36 to bym tylko się śmiał ale to jest B3 alpiny więc poprostu koleś zniszczył wszystko co piękne zwykły ostry wygląd e36 i ten 3 litrowy silnik których jest bardzo mało więc niewiem czemu mówisz ze daleko tu do wiejskiego tuningu jakiś bachor miał za dużo kasy i myślał że to ładnie wygląda w sumie rzeczy to tak jest bo 90% populacji na ziemi albo więcej tak uważa i nie wie co to jest wieś na drodze. To tyle z mojej strony.
|
| Czw, 03.07.2008, 16:17 |
|
 |
|
FTO
|
Nie lubie takiego tuningu i na pewno moje auto tak nie bedzie wygladalo. Tym nie mniej przyznaje racje koledze FIKO ze ten samochod ma rece i nogi i jest zrobiony wedlug jakiejs konkretnej koncepcji i z pewnoscia jest to TUNING! Ktos mial taka wizje i to jego sprawa a zazdrosni kierowcy Fiatow 126p zwyczajnie zwykli obrazac wszystkich i krecic nosem na 80% samochodow na forum!!
|
| Czw, 03.07.2008, 19:59 |
|
 |
|
adam_dj
|
VW POLO (fajne te drzwi i głośniki na tylnej półce  ) http://allegro.pl/item387266977_vw_polo ... 5_xii.html
|
| Pią, 04.07.2008, 10:29 |
|
 |
|
MaddDogg
|
|
| Sob, 05.07.2008, 21:45 |
|
 |
|
xywy
|
w tym trabancie jest wszystko co można dodać do seryjnego auta ;p nawet rozpórka rozpi******ł mnie nią ;p i to szkrzydło silnik z "1000km" chyba 
|
| Sob, 05.07.2008, 22:05 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Nie wiem czy juz bylo, ale przypadkiem na to trafilem i mnie zatkalo 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Sob, 05.07.2008, 22:09 |
|
 |
|
Zygfrydiusz
Samochód: Accord CM2
|
O przepraszam, ale akurat za tÄ… przerĂłbkÄ™ jest odpowiedzialna firma z wieloletnim staĹĽem. SÄ… odpowiedzialni m.in. za W140 w wersji T i parÄ™ innych MercĂłw. Tjuningiem to nie jest. JeĹĽeli ktoĹ› wie coĹ› szerzej na ten temat to niech podzieli siÄ™ info.
_________________ ... hontou?
|
| Nie, 06.07.2008, 1:36 |
|
 |
|
MaddDogg
|
Moim zdaniem to przepiękne Combi.