|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 9:49
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
 Re: Tjunink :D
 Prosto z juesendej... prawdziwa gangsta S-klasse 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 04.04.2008, 12:21 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
ruski tjunink znany jest na swiecie co do calibry - hmmm nie jest to bardzo wiesniacki  tzn widziałem gorsze  moj kumpel mial taki spojler ale ostatnio widziałem ze juz go nie ma - soztały tylko dziury w bagazniku po śrubach 
|
| Pon, 07.04.2008, 13:00 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Z tych ruskich ta Gazela nr 1 nie jest taka zla  Ale reszta porazka  Czesty motyw to BMW i Mercedes, tzn auta z ich znaczkami Seth napisał(a): Prosto z juesendej... prawdziwa gangsta S-klasse  Porazkowa felga  Ale on chyba nie jest z USA sprowadzony 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 07.04.2008, 17:51 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
_________________ locha lover
|
| Wto, 08.04.2008, 19:30 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Cytuj: Ale on chyba nie jest z USA sprowadzony chodziło mi o rodzaj "tuningu" a nie skąd został sprowadzony Nie sądziłem, że będę musiał tłumaczyć...
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 08.04.2008, 23:27 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Seth napisał(a):  Prosto z juesendej... prawdziwa gangsta S-klasse  A mnie siÄ™ podoba ten merol 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 09.04.2008, 9:58 |
|
 |
|
Joey
|
BTW skąd pomysł, że jest sprowadzony z USA? Nie ma obrysówek i miejsce na blachę w przednim zderzaku też ma raczej normalne 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Śro, 09.04.2008, 18:56 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Joey napisał(a): BTW skÄ…d pomysĹ‚, ĹĽe jest sprowadzony z USA? Nie ma obrysĂłwek i miejsce na blachÄ™ w przednim zderzaku teĹĽ ma raczej normalne  Chyba i Ty nie zrozumiaĹ‚eĹ› o co chodziĹ‚o Sethowi 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 09.04.2008, 19:02 |
|
 |
|
Joey
|
Ta, bo było to trudne w odbiorze niczym Lost Highway Davida Lyncha  Zrozumialem, chodzi mi o inny post. Edit: Jednak źle przeczytałem post Alfisti, przeczytałem, że "chyba jest sprowadzony", dlatego pytałem skąd ten pomysł 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Śro, 09.04.2008, 20:16 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Czw, 10.04.2008, 19:30 |
|
 |
|
mad4max
Samochód: Saab 9-3
|
czy z tej alfy-dawcy poza felgami (w sumie trzema) cos nadaje sie do wykorzystania? quiz znajdz 5 szczegolĂłw nadajacych sie do normalnego auta:)
_________________ Fan ON
|
| Sob, 12.04.2008, 15:24 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Sob, 12.04.2008, 22:30 |
|
 |
|
pandrodor
Samochód: FIAT Panda
|
mad4max napisał(a): znajdz 5 szczegolĂłw nadajacych sie do normalnego auta:) Ale koles nigdzie nie napisal, ze to jest dawca czesci do samochodu.  Mysle ze takim ludziom (?) nie powinno sie sprzedawac aut, tak samo jak nie powinno sie sprzedawac dzieciom zapaĹ‚ek. Skutki w obu przypadkach moga byc niewesole. A stjuninkowanych Golfow widzialem juz tyle, ze ten nie robi na mnie wrazenia...
|
| Nie, 13.04.2008, 1:13 |
|
 |
|
grzegorz160
|
mysle ze gorszego badziewia to juz nie ma
|
| Nie, 13.04.2008, 12:18 |
|
 |
|
tabaluga898
Samochód: Brak :(
|
|
| Nie, 13.04.2008, 21:29 |
|
 |
|
Zygfrydiusz
Samochód: Accord CM2
|
_________________ ... hontou?
|
| Nie, 13.04.2008, 23:23 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
pandrodor napisał(a): Ale koles nigdzie nie napisal, ze to jest dawca czesci do samochodu.  Pierwsze zdanie, i naglowek ogloszenia o tym mowia mad4max napisał(a): quiz znajdz 5 szczegolĂłw nadajacych sie do normalnego auta:) Jak ktos potrzebuje swiatla przednie do 406 to sa, felgi tez dobre  Moze wnetrze jest do uratowania, a tak to moze zderzaki da sie w jakiejs Kalibrze zainstalowac 
|
| Pon, 14.04.2008, 8:27 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 14.04.2008, 9:07 |
|
 |
|
pandrodor
Samochód: FIAT Panda
|
Alfisti napisał(a): Pierwsze zdanie, i naglowek ogloszenia o tym mowia  Ja tam wyczytalem tylko ze to jest dawca czesci, natomiast nie zauwazylem zeby kolezka tjuningowjec gdzies napisal do czego te czesci mialyby sie nadawac.  Ale po prawdzie to lepiej mogl napisac ze sprzedaje stracha na wroble...
|
| Pon, 14.04.2008, 20:18 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
pandrodor napisał(a): Alfisti napisał(a): Pierwsze zdanie, i naglowek ogloszenia o tym mowia  Ja tam wyczytalem tylko ze to jest dawca czesci, natomiast nie zauwazylem zeby kolezka tjuningowjec gdzies napisal do czego te czesci mialyby sie nadawac.  Ale po prawdzie to lepiej mogl napisac ze sprzedaje stracha na wroble... No masz racje  Te czescie sie do nieczego nie nadaja, auto powinno zostac spalone oficjalnie, jako przestroga dla innych 
|
| Pon, 14.04.2008, 20:33 |
|
|