|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 22:18
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
Markus - nie mów, że to Twoja służbówka, taka ślicznie strażacka czerwona 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 30.03.2008, 0:56 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 30.03.2008, 10:23 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Jedyny branding jaki widzÄ™ na tym samochodzie to duĹĽy napis na boku "STRAĹ» 997" - w "naszej" ursynowskiej remizie taki jest 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 30.03.2008, 12:51 |
|
 |
|
Joey
|
Strażak markus  Czemu dopiero teraz pochwaliłeś się służbówką?  Jaki silnik to ma?
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Nie, 30.03.2008, 13:06 |
|
 |
|
markus
|
Seth napisał(a): Jedyny branding jaki widzÄ™ na tym samochodzie to duĹĽy napis na boku "STRAĹ» 997" - w "naszej" ursynowskiej remizie taki jest  Hehe, nie wiedziaĹ‚em. No ale mieszkasz praktycznie po sÄ…siedzku z remizÄ… to masz wiÄ™ksze szanse go zauwaĹĽyć Joey napisał(a): Czemu dopiero teraz pochwaliĹ‚eĹ› siÄ™ sĹ‚uĹĽbĂłwkÄ…?  Jaki silnik to ma? A czym tu siÄ™ chwalić? Nie moje przecieĹĽ  Co do szczegółów: Focus II kombi AmberX (czy jakoĹ› tak), rok produkcji 2007, na dzieĹ„ dzisiejszy jakieĹ› 16k przebiegu. Silnik 1.6 100KM (benzyna), na wyposaĹĽeniu to co do szczęścia potrzebne: 4 airbagi, ABS, elektryka, radio z CD i klimatyzacja. PokuszÄ™ siÄ™ o kilka zdaĹ„ komentarza: czytaĹ‚em duĹĽo o dobrym ukĹ‚adzie jezdnym Focusa i mogÄ™ to jedynie potwierdzić. Idealny kompromis pomiÄ™dzy komfortem (autem naprawdÄ™ wygodnie siÄ™ jeĹşdzi) i pewnoĹ›ciÄ… prowadzenia (pewny, stabilny, zero przechyłów na boki i praktycznie minimalna podsterowność). Silnik - moim zdaniem minimum dla tego auta ale naprawdÄ™ dzielnie sobie radzi. Ma tylko nieco warkotliwy dĹşwiÄ™k (tak go sĹ‚ychać w kabinie). Spalanie koĹ‚o 9l na 100km. Co jeszcze? Jakość wykonania naprawdÄ™ na wysokim poziomie - plastiki sÄ… solidne, Ĺ‚adnie wyglÄ…dajÄ… i sÄ… Ĺ›wietnie spasowane. Miejsca w Ĺ›rodku duĹĽo, bagaĹĽnik teĹĽ naprawdÄ™ przepastny. OgĂłlnie naprawdÄ™ dobre auto. PS: Ale OT walnÄ…Ĺ‚em 
|
| Nie, 30.03.2008, 15:58 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Mnie już krew zalewa....Kupiłem sobie niedawno K550i i zaufałem opiniom które były dość pochlebne. Nie chciałem z jednej strony SE bo już widziałem że nękają je cały czas jakieś pierdoły....Ale głupi wziąłem k550i i do tej pory było wszystko w porządku. Myślałem że SE popracował nad tymi małymi kłopotami. Ale dzisiaj chcę zrobić zdjęcie czy wideo ale nigdzie tego nie zapisuje. Po prostu kamera działa ale zdjęć nie robi i ich nie zapisuje. Czy spotkał się ktoś z was z czymś takim w SE a jeśli tak to jak to rozwiązał?
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Wto, 15.04.2008, 20:55 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Przesoftować, albo karte sama przefleshować, zazwyczaj pomaga. K550i i W810i często się w ten sposób wysypują (i inne marki również) ale objawy różne.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 16.04.2008, 8:04 |
|
 |
|
markus
|
Neo(N) napisał(a): Witam. Mam kilka pytaĹ„ odnoĹ›nie problemĂłw ktĂłre wystÄ™pujÄ… w moim W800. Czy jest moĹĽliwość, ĹĽe Ĺ›ciÄ…gniecie sim-locka spowodowaĹ‚o "zgon" aparatu? Problem ten nie wystÄ™powaĹ‚ przed tym. Teraz po zrobieniu zdjÄ™cia aparat "wyrzuca" mnie do menu. Drugie pytanie: czy na styk minijacka moĹĽna naĹ‚oĹĽyć pastÄ™ (?) ktĂłra poprawi przewodnictwo? Z koĹ„cĂłwki caĹ‚kowicie wytarĹ‚a siÄ™....chyba to jest jakaĹ› farba co zaowocowaĹ‚o niesamowitym charczeniem sĹ‚uchawek. I wreszcie rzecz ktĂłra najbardziej mnie trapi i jest dla mnie najwaĹĽniejsza. Posiadam wiele waĹĽnych smsĂłw na telefonie a , ĹĽe za niedĹ‚ugo bÄ™de go zmieniaĹ‚ czy istnieje moĹĽliwość przerzucenia smsĂłw z jednego telefonu na drugi zachowujÄ…c datÄ™,treść oraz nadawcÄ™? Czy istnieje taki program ktĂłry wyciÄ…gnie smsy z telefonu, pozwoli wrzucić je na komputer a później zrzucić na inny telefon?
|
| Pią, 18.04.2008, 21:09 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Neo(N) napisał(a): Witam. Mam kilka pytaĹ„ odnoĹ›nie problemĂłw ktĂłre wystÄ™pujÄ… w moim W800. Czy jest moĹĽliwość, ĹĽe Ĺ›ciÄ…gniecie sim-locka spowodowaĹ‚o "zgon" aparatu? MaĹ‚a, ale jest - koleĹ› Ci coĹ› Ĺşle zrobiĹ‚ i uwaliĹ‚ telefon, powinen go przesoftować gratis. Cytuj: Posiadam wiele waĹĽnych smsĂłw na telefonie a , ĹĽe za niedĹ‚ugo bÄ™de go zmieniaĹ‚ czy istnieje moĹĽliwość przerzucenia smsĂłw z jednego telefonu na drugi zachowujÄ…c datÄ™,treść oraz nadawcÄ™? Czy istnieje taki program ktĂłry wyciÄ…gnie smsy z telefonu, pozwoli wrzucić je na komputer a później zrzucić na inny telefon? Nie pytam po co Ci, ale taka moĹĽliwość jest i program teĹĽ siÄ™ znajdzie 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 19.04.2008, 15:18 |
|
 |
|
Neo(N)
Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
|
Ice napisał(a): Nie pytam po co Ci, ale taka moĹĽliwość jest i program teĹĽ siÄ™ znajdzie  Dobra..wiÄ™c po to ĹĽe na telefonie mam smsy od bliskiej mi osoby. I nie chciaĹ‚bym ich stracić a miĹ‚o jest od czasu do czasu przeczytać je. Za niedĹ‚ugo zmieniam telefon wiÄ™c chciaĹ‚bym je wrzucić na nowy ( takĹĽe SE ). Jak byĹ› mĂłgĹ‚ powiedzieć skÄ…d wytrzasnąć ten program byĹ‚bym niesamowicie wdziÄ™czny!
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Sob, 19.04.2008, 16:52 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Poszperaj na forach SE
|
| Sob, 19.04.2008, 17:26 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
jesli chcesz zachowac sms'y to sciagnij My Phone Explorer
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Nie, 20.04.2008, 14:36 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Mam pytanko jaki telefon wybrać z tej trójki: Sony Ericsson K800i, Nokia 6500 Classic i Nokia N73?? Wszystkie są w Play'u od 1zł w abonamencie od 40zł.
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Sob, 26.04.2008, 12:28 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Jak będziesz jej normalnie używał to K800i, jak design i coś eleganckiego to 6500 classic, jak jezdzisz duzo to n73 i nawigacje sobie pierdykniesz.
A najlepiej wez n73, sprzedaj odrazu jako nowy i kup sobie k800i to bedziesz zarobiony ;d
|
| Sob, 26.04.2008, 12:56 |
|
 |
|
Joey
|
Ja bym sobie wziął 6500 Classic, pozostałe to dla mnie cegłofony (chociaż K800i jest świetnym telefonem) 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Sob, 26.04.2008, 14:58 |
|
 |
|
dobrze
|
Witam, powiedzcie mi z czym może być związany brak paska tzw. szybkiego uruchamiania na tej głównej tronie paska nie było od poczatku telefon jest w plusie i jest to nokia E50. Z czym to może być związane?
_________________ tralalala
|
| Wto, 29.04.2008, 19:40 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ustawienia / soft
|
| Śro, 30.04.2008, 7:57 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Panowie mam pytanie - jaka karta pamieci lasuje do LG ke970 (shine)  Wsadzałem testowo MicroSD z kumplowego samsunga, ale fon nic nie widział .... 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pon, 26.05.2008, 9:50 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Micro sd
|
| Pon, 26.05.2008, 10:22 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
hmmm ... Ice nie masz czasem takich na magazynie  I jeszcze pytanie - dlaczego fon nie widział tej z szajsunga  jakieś formatowanie ?
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pon, 26.05.2008, 10:24 |
|
|