|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 9:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Normalnie zaczynam wymiękać na punkcie tego Audi. To pierwsze auto tego producenta, które tak cholernie mi się podoba.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 18.11.2007, 13:26 |
|
 |
|
masaji
|
|
| Czw, 22.11.2007, 0:26 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
|
| Śro, 19.12.2007, 2:58 |
|
 |
|
Homer
|
 Re: 2007 Audi S5
|
| Pon, 14.04.2008, 13:58 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Roomcajs napisał(a): Wczoraj mnie taki czarny drapnÄ…Ĺ‚ na mieĹ›cie i normalnie zakochaĹ‚em sie w tym aucie Mnie drapnaĹ‚ raz jeden z silnikiem 3.0 tdi quattro. Jak usiadĹ‚ mi na ogon to myslaĹ‚em ze to jakies ogromny potwor chce mnie zezrec. Auto jest niesamowite niewazne z jakiej strony na nie patrzec.
|
| Pon, 14.04.2008, 14:02 |
|
 |
|
Homer
|
Robak napisał(a): Roomcajs napisał(a): Wczoraj mnie taki czarny drapnÄ…Ĺ‚ na mieĹ›cie i normalnie zakochaĹ‚em sie w tym aucie Mnie drapnaĹ‚ raz jeden z silnikiem 3.0 tdi quattro. Jak usiadĹ‚ mi na ogon to myslaĹ‚em ze to jakies ogromny potwor chce mnie zezrec. Auto jest niesamowite niewazne z jakiej strony na nie patrzec. To moĹĽe i ten sam, w BiaĹ‚ymstoku chyba 2 sÄ… czarne z tego co siÄ™ orientuje, a ten wczorajszy to wĹ‚aĹ›nie chyba byĹ‚ A5 ale tak zafascynowany byĹ‚em, ĹĽe s5 wrzuciĹ‚em  . Jak wygram w lotka to wiem juĹĽ co kupiÄ™  .
|
| Pon, 14.04.2008, 14:11 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Ten, ktorego widziałem pare razy to a5 3.0 tdi w kolorze jasny bezowy(piaskowy) bliski do srebrnego.
|
| Pon, 14.04.2008, 14:26 |
|
 |
|
Rules
|
Jeśli mam być szczery to ten samochód jest dla mnie zupełnie nijaki, nie rusza mnie nowy przód Audi, który z resztą jest już w każdym modelu co niekońiecznie jest pozytywne, kiedyś śmiano się z BMW, że trudno odróżnić 3, 5 i 7, a teraz Audi zrobiło dokładnie to samo, a przynajmniej ja mam takie wrażenie, nie podobają mi się zwłaszcza nowe lampy z przodu. Audi A5 na pewno jest znakomitym pod względem techniki i wykonania samochodem, ale ja widze go jako kawał bezkształtengo metalu. Może zmienia zdanie jak zobacze go na żywo, narazie swoje odczucia co do przodu bazuje na modelu A4, który jakoś nie przypadł mi do gustu, chociaż musze przyznać, że podoba mi się wnętrze tego wozu. 
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Pon, 14.04.2008, 18:27 |
|
 |
|
aston
|
Rules napisał(a): JeĹ›li mam być szczery to ten samochĂłd jest dla mnie zupeĹ‚nie nijaki, nie rusza mnie nowy przĂłd Audi, ktĂłry z resztÄ… jest juĹĽ w kaĹĽdym modelu co niekoĹ„iecznie jest pozytywne, kiedyĹ› Ĺ›miano siÄ™ z BMW, ĹĽe trudno odróżnić 3, 5 i 7, a teraz Audi zrobiĹ‚o dokĹ‚adnie to samo, a przynajmniej ja mam takie wraĹĽenie, nie podobajÄ… mi siÄ™ zwĹ‚aszcza nowe lampy z przodu. Audi A5 na pewno jest znakomitym pod wzglÄ™dem techniki i wykonania samochodem, ale ja widze go jako kawaĹ‚ bezksztaĹ‚tengo metalu. MoĹĽe zmienia zdanie jak zobacze go na ĹĽywo, narazie swoje odczucia co do przodu bazuje na modelu A4, ktĂłry jakoĹ› nie przypadĹ‚ mi do gustu, chociaĹĽ musze przyznać, ĹĽe podoba mi siÄ™ wnÄ™trze tego wozu.  MuszÄ™ siÄ™ zgodzić, niestety modele A4, A5, A6 sÄ… do siebie zbyt podobne moim zdaniem, A8 i A3 na szczęście juĹĽ mniej, ale chÄ™tnie widziaĹ‚bym mniejsze nawiÄ…zania w stylistyce. Co do A6 na ĹĽywo to wyglÄ…da lepiej niĹĽ na fotkach, a te Ĺ›wiatĹ‚a diodowe  super po prostu  zdjÄ™cia tego nie oddadzÄ…
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pon, 14.04.2008, 18:49 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Bardzo mi sie podoba to Audi  Jedyny sluszny model w calej gamie  W czerwieni super 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 14.04.2008, 20:15 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Alfisti4ever napisał(a): Bardzo mi sie podoba to Audi  Nie ma co siÄ™ czewienić  przecieĹĽ to piÄ™kne auto
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 14.04.2008, 20:22 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Niesamowity wóz. Tym bardziej mi się podoba kiedy patrzę na detale które są niesamowite jak dla mnie. Może i te detale są surowe ale wyglądają naprawdę pięknie. Jak dla mnie to ideał w klasie 
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Pon, 14.04.2008, 20:24 |
|
 |
|
Juri_22
|
zawsze wolałem Audi niż BMW, ale ta S5 trochę wymięka przy BMW M3:) choć wiadomo Audi bierze się dla QUATTRO:)
|
| Śro, 23.04.2008, 19:50 |
|
 |
|
Homer
|
Juri_22 napisał(a): zawsze wolaĹ‚em Audi niĹĽ BMW, ale ta S5 trochÄ™ wymiÄ™ka przy BMW M3:) choć wiadomo Audi bierze siÄ™ dla QUATTRO:) ale s5 nie naleĹĽy do bezpoĹ›redniego konkurenta m3, takim moĹĽe być rs5 jeĹĽeli powstanie.
|
| Śro, 23.04.2008, 19:54 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 28.04.2008, 21:31 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
Robi zajebiste wrażenie ... tylko skąd ostatnio moda na lusterka w kształcie zderzaków? 
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Pon, 28.04.2008, 23:34 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
wyglada swietnie w tym kolorze  nie moge sie doczekac kiedy zobacze ja na zywo 
|
| Wto, 29.04.2008, 9:52 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
PiasQ napisał(a): tylko skÄ…d ostatnio moda na lusterka w ksztaĹ‚cie zderzakĂłw?  Ale o co chodzi Szakall69 napisał(a): nie moge sie doczekac kiedy zobacze ja na zywo Ja widzialem A5 na zywo, i jest naprawde sliczne 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Wto, 29.04.2008, 10:15 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
Alfisti4ever napisał(a): PiasQ napisał(a): tylko skÄ…d ostatnio moda na lusterka w ksztaĹ‚cie zderzakĂłw?  Ale o co chodzi O to, ĹĽe ostatnio w nowych autach (Audi, Mercedes, Renault itd) robiÄ… jakieĹ› duĹĽe lusterka ... jakoĹ› mi to siÄ™ nie podoba ...
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Śro, 30.04.2008, 19:14 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
PiasQ napisał(a): Alfisti4ever napisał(a): PiasQ napisał(a): tylko skÄ…d ostatnio moda na lusterka w ksztaĹ‚cie zderzakĂłw?  Ale o co chodzi O to, ĹĽe ostatnio w nowych autach (Audi, Mercedes, Renault itd) robiÄ… jakieĹ› duĹĽe lusterka ... jakoĹ› mi to siÄ™ nie podoba ... Ahaaa... duze sa praktyczniejsze, wiecej w nich widac itp  To nie to samo co male lusterka, pieknego ksztaltu w AR 156  Sory za OT 
|
| Śro, 30.04.2008, 21:32 |
|
|