|
 |
 |
|
Obecny czas: Pon, 01.06.2026, 22:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|
Dongnan SouEast Autos X1 Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 Dongnan SouEast Autos X1 Concept
|
| Pią, 11.04.2008, 17:21 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Re: Dongnan SouEast Autos X1 Concept
Kuules ale napier*alasz chińszczyzną Może czas na zmianę nicka?? 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pią, 11.04.2008, 17:22 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
VW_Marcin napisał(a): Kuules ale napier*alasz chiĹ„szczyznÄ… :twisted:
Może czas na zmianę nicka?? :twisted: :twisted: Moja nowa pasja :) Siedzę na tylu chińskich forach i stronach że niedługo się chyba zacznę uczyć chińskiego żeby było mi łatwiej.
|
| Pią, 11.04.2008, 18:00 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Mi to w sumie nie przeszkadza, przynajmniej jak kiedyś zobaczę jakaś chińską podróbkę to będę mniej więcej wiedział co to za model bo nie sposób zapamiętać tych dziwnych nazw i biorąc pod uwagę też to ile tego chińskiego szitu pojawia się w ciągu miesiąca 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 11.04.2008, 18:16 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
Z tych wizjii samochód złożony jest z dwóch samochodów. Przód bardzo podobne do Forda, natomiast tylnia część bardzo podobna do obecnej Hondy Civic. Miejmy nadzieję, że jednak ta wizja przejdzie jakies zmiany. Narazie pozostaje nam czekać na rezultaty.
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Pią, 11.04.2008, 19:48 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Bardzo ładny koncept hubrydy hondo-fordowskiej ... pierwsze odczucia na plus - bardzo "zgrabne" szkice 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pią, 11.04.2008, 22:31 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 23.04.2008, 9:52 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
nijak sie ma gotowiec do rysunkĂłw  a szkoda 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Śro, 23.04.2008, 10:22 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|