|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 11:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Paweł14
|
 Re: Tjunink :D
Ja pie*dole... co za debil mógł zwieśniaczyć auto za tyle kasy. 
_________________ "Większość ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę ". Frank Zappa
|
| Pon, 25.02.2008, 18:57 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 26.02.2008, 14:35 |
|
 |
|
xywy
|
widziałem taka furke ostatnio w Częstochowie  ale przynajmniej niebyła zwieśniaczona a tak poza tym nie wiem co robiła u mnie w mieście.
_________________ BMW - Bayerische Motoren Werke
|
| Wto, 26.02.2008, 19:02 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Kilka pereĹ‚ek       I superpereĹ‚ka:  http://www.alphard.pl/demo_car/2Cytuj: Przedstawiamy kolejny DemoCar wykorzystujÄ…cy sprzÄ™t firmy Alphard. Demo car zostaĹ‚ skonstruowany przez Grzegorza Krakowskiego (tel: +48600887672) na bazie WARTBURGA. Z oryginaĹ‚u pozostaĹ‚a tylko rama i buda, reszta zostaĹ‚a przebudowana i stworzona od podstaw. W samochodzie zamontowany jest oryginalny silnik z lat 70’tych, oczywiĹ›cie po przerĂłbkach (zmieniona chĹ‚odnica, silnik przerobiony na turbo itp.). W samochĂłd ten wĹ‚oĹĽono ponad 0,5 tony sprzÄ™tu, ktĂłry posĹ‚uĹĽyĹ‚ do stworzenia nagĹ‚oĹ›nienia. Do tej pory nagĹ‚oĹ›nienie opieraĹ‚o siÄ™ na 4 gĹ‚oĹ›nikach ETP-507 umieszczonych w drzwiach, 4 tweeterach etp-110T (po jednym w drzwiach i po jednym na kaĹĽdÄ… stronÄ™ deski rozdzielczej). CaĹ‚oĹ›ci dopeĹ‚nia skrzynia o objÄ™toĹ›ci 350 litrĂłw wykonana z MDF-u i zostaĹ‚a wewnÄ…trz wzmocniona metalowym stelaĹĽem, zamontowano w niej 4 gĹ‚oĹ›niki 15” PW1503AX YAKUZA . ĹÄ…czna powierzchnia membran wynosiĹ‚a 1,9 m2, a moc gĹ‚oĹ›nikĂłw przekraczaĹ‚a 1600W RMS. Moc emitowana przez wzmacniacze przekraczaĹ‚a 2400W RMS. CaĹ‚ość zasilana jest jednym akumulatorem ĹĽelowym, wzmacniacze posiadajÄ… dodatkowo zasilanie 4 kondensatorĂłw na kaĹĽdy wzmacniacz. Kable zasilajÄ…ce, to przewody firmy ALPHARD o przekroju 30mm2. Demo Car ze sprzÄ™tem naszej firmy zdobyĹ‚ juĹĽ kilka cennych nagrĂłd w takich pokazach jak: Lublin 14-15.04.2007: 1.miejsce w dB DRAG RACING SUPER STREET 3+ (150.3dB; 150.2dB) 1.miejsce w lidze ESPL Master PoznaĹ„ 19-20.05.2007: 1.miejsce w dB DRAG RACING SUPER STREET 3+ Czechy "MIMONSKE VALKY 11"04-05.05.2007: 1.miejsce w dB DRAG RACING SUPER STREET 3-4(150.5dB) 2.miejsce w BASS RACE 0-119.9 (119.6dB) 2.miejsce w dB DRAG RACING Death Match Niemcy - 13.int. VW-Pfingsttreffen 2007: 1.miejsce w EMMA-Wettbewerb EMMA MASTER
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 27.02.2008, 12:19 |
|
 |
|
Tuner
|
RR ltd Co. nie sadze zeby ta calibra byla wiejska, bylem na zlocie na slasku, i widzialem ta cali i jest wporzodku, zderzaki ma wg.mnie bardzo gustowne do stylu auta i chyba jest to wzor na prosbe wlasciciela. Felgi pierwsza klasa, tak samo lakier. Nie wiem co wg.was jest tu zle ale nie powinna sie znalezc w tym temacie, tak samo jak to zielone punto moze troszeczke dziwnie zrobiony ale jest godny uwagi, a szczegolnie silnik jak dobrze pamietam ma 1,2turbo A reszta aut jak najbardziej wiocha Pozdro 
_________________ ..:: Honda The Power Of Dreams ::.. Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz
|
| Śro, 27.02.2008, 15:10 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
IMO faktycznie ona nie jest wiejska ... tylko strasznie wiejska  ale jak kto woli .
|
| Śro, 27.02.2008, 17:06 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Ja miałem wątpliwości tylko co do trabanta, ale te brawki i przedni zderzak przeważyły... 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 27.02.2008, 17:08 |
|
 |
|
Martin
|
Calibrę i Espero miałem okazję widzieć na żywo. W Calibrze jedyne co mi się spodobało to felgi. Reszta moim zdaniem to wiocha. A Espero wygląda jak spychacz. 
|
| Śro, 27.02.2008, 20:48 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Oooo... Espero po tuningu, rzadki okaz 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 27.02.2008, 22:10 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Sorki za OT ale cholernie mnie to męczy... co Ty masz właściwie w avatarze Ice? 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
Ostatnio edytowany przez Triumph4111, Śro, 27.02.2008, 22:15, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 27.02.2008, 22:13 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Triumph4111 napisał(a): Sorki za OT ale cholernie mnie to mÄ™czy... co Ty masz wĹ‚aĹ›ciwie w avatarze Ice>  Wizje nowej Baracudy 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 27.02.2008, 22:14 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Tuner napisał(a): nie sadze zeby ta calibra byla wiejska Jest strasznie wiejska  Za to Punto wyglada calkiem dobrze  Fajne ma felgi i ogolnie nie jest przesadnie przerobiony 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 28.02.2008, 9:44 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Jedynie trampek jest rozsądny. Reszta to zaściankowa wiejska żenada.
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 28.02.2008, 9:58 |
|
 |
|
Tuner
|
moze macie troche racje ze ta calibra jest wiejska, moze przesadzilem ze super tuning, ale projekt nawet ciekawy 
_________________ ..:: Honda The Power Of Dreams ::.. Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz
|
| Czw, 28.02.2008, 14:06 |
|
 |
|
blondas
|
|
| Czw, 28.02.2008, 17:09 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Ta pierwsze jeszcze znosna, gdyby nie ten bedlook  Ale ta nr 2, no comment 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Pią, 29.02.2008, 20:09 |
|
 |
|
xywy
|
Alfisti4ever napisał(a): Ta pierwsze jeszcze znosna, gdyby nie ten bedlook  Ale ta nr 2, no comment  łóżkowe spojrzenie ? zaskoczyĹ‚eĹ› mnie hmm "bedlook" jak oglÄ…daĹ‚em 1 fotkÄ™ to myĹ›laĹ‚em ĹĽe nie bÄ™dzie najgorzej ale na tej drugiej przejeĹĽyli lambo-doors w 5iÄ™cio drzwiowym to po prostu przegiÄ™cie 
_________________ BMW - Bayerische Motoren Werke
|
| Pią, 29.02.2008, 23:49 |
|
 |
|
budzyfer
Samochód: Jetta MK2/Laguna I
|
_________________ LANZ BULLDOG - Mission in progress;) http://img136.imageshack.us/img136/7034/dsc3246fv2.jpg
|
| Sob, 01.03.2008, 12:29 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Punto było już One wszystkie są niepowtarzaln(i)e .... oszkliwe 
|
| Sob, 01.03.2008, 13:07 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
xywy napisał(a): łóżkowe spojrzenie ? zaskoczyĹ‚eĹ› mnie hmm "bedlook" Pewnie jeszcze nie zauwazyles ze piszesz w dziale "Tjunink" i tu sie zlewa ze wszystkiego co jest kiczowate  EDIT: http://motoallegro.pl/item320867501_alf ... rakow.htmlSzczyt debilizmu- usunac scudetto z Alfy 
|
| Sob, 01.03.2008, 16:21 |
|
|