|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 1:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
james_gastovski
|
 Re: 2008 Ford Kuga
Kuga... pierwsze skojarzenie: kupa! 
_________________ Moja prospektów kolekcja niewielka
|
| Śro, 27.02.2008, 18:31 |
|
 |
|
offloldowiec
|
james_gastovski napisał(a): Kuga... pierwsze skojarzenie: kupa!  dziwne masz skojarzenia Co do auta, to wyglada swietnie  w koncu po tych wszystkich kaszkach, tiguanach i innych gadach, naprawde bardzo ladny samochod w tej klasie. Znajac forda z ostatnich lat, pewnie bedzie sie dobrze prowadzil, wiec nic tylko brac 
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Czw, 28.02.2008, 2:05 |
|
 |
|
Rayers
Samochód: Volvo V-50 + Panda
|
offloldowiec napisał(a): james_gastovski napisał(a): Kuga... pierwsze skojarzenie: kupa!  dziwne masz skojarzenia Co do auta, to wyglada swietnie  w koncu po tych wszystkich kaszkach, tiguanach i innych gadach, naprawde bardzo ladny samochod w tej klasie. Znajac forda z ostatnich lat, pewnie bedzie sie dobrze prowadzil, wiec nic tylko brac  DokĹ‚adnie zgadzam siÄ™ z przedmĂłwcÄ…. JeĹĽeli bÄ™dÄ™ zmieniaĹ‚ auto, na pewno Kuga bÄ™dzie w 3 aut, ktĂłrymi siÄ™ zainteresujÄ™.
_________________ |---------------------------------------------------------------------------------------|
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
|
| Czw, 28.02.2008, 13:22 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 28.02.2008, 14:45 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Rayers napisał(a): JeĹĽeli bÄ™dÄ™ zmieniaĹ‚ auto, na pewno Kuga bÄ™dzie w 3 aut, ktĂłrymi siÄ™ zainteresujÄ™. A planujesz kupować SUVa?? 
|
| Czw, 28.02.2008, 15:47 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
VW_Marcin napisał(a): A wcale, ĹĽe nie  Potwierdzenie? Zwykle jakis czas przed premiera pokazuja pierwsze zdjecia wersji seryjnej, ale nie polroku przed. 
|
| Sob, 01.03.2008, 11:07 |
|
 |
|
Rules
|
Z przodu wygląda jak małe Audi Q7, podoba mi się, jest w miare oryginalny, wyróżnia się na drodze, a przy tym jak dla mnie jest po prostu ładny i solidnie się prezentuje.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Sob, 01.03.2008, 11:46 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Ford w nowej dla siebie klasie postawił na wyrazistość. Kuga wyróżnia się dużymi przednimi reflektorami, ostrą linią boczną i tyłem zaprojektowanym na sportowo. Zabieg daje ciekawy efekt wizualny, auto nawiązuje trochę do amerykańskich Fordów, a z drugiej strony swoimi wymiarami pozostaje autem europejskim. Ciekawe teraz jak Kuga spisze się w praktyce.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Sob, 01.03.2008, 20:27 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
|
| Nie, 09.03.2008, 20:43 |
|
 |
|
Rayers
Samochód: Volvo V-50 + Panda
|
eco1991 napisał(a): Rayers napisał(a): JeĹĽeli bÄ™dÄ™ zmieniaĹ‚ auto, na pewno Kuga bÄ™dzie w 3 aut, ktĂłrymi siÄ™ zainteresujÄ™. A planujesz kupować SUVa??  Multipla lÄ…duje w dziale handlowym, wiÄ™c bÄ™dÄ™ szukaĹ‚ czegoĹ› dla siebie. W sumie to zastanawiam siÄ™ nad : 1. Honda FRV - tez 6 miejsc jak moja Multipla, tylko troche mniejsze siedzenia i gorzej trzyma się na zakrÄ™tach niĹĽ Multipla (sprawdzone) 2. Fiat Croma - tylko 200 KM wersja brana pod uwagÄ™. NaprawdÄ™ miĹ‚o siÄ™ Ĺ›miga tym autem. 3. Ford Kuga - poczekam aĹĽ wyjdzie, przejadÄ™ siÄ™ zobaczÄ™. 4. Hyunday Santa-Fe - podoba mi siÄ™ bardzo, szczegĂłlnie opcja 2 dodatkowych miejsc do mnie przemawia (7 miejsc jest super). Minus - bagaĹĽnik dachowy obciÄ…ĹĽenie 75 kg (np. wyjazd do Chorwacji w 7 osĂłb : 11 kg bagaĹĽu na osobe to kiepsko....) 5. Alfa Romeo 159 Sportwagon - kocham te auta, kocham markÄ™, ale przyzwyczaiĹ‚em się do VanĂłw, i duĹĽych samochodĂłw. Ale kto wie, moĹĽe bÄ™dzie to takie auto. Mam jeszcze z 4-5 miesiÄ™cy, ale powoli siÄ™ zaczynam zastanawiać. P.S. Nie chcÄ™ ĹĽadnej Toyoty ani ĹĽadnego VW.
_________________ |---------------------------------------------------------------------------------------|
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
|
| Wto, 25.03.2008, 14:03 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
Naprawde ładne i myśle ze udane auto Forda. Jeśli miał bym fundusz na to autko nie wahał bym się ani chwili tylko odrazu kupował bym Kugę. CZytałem o tym aucie wiele i naprawde jest to chwalone autko. Ogólnie autko wewnątrz jak i na zewnątrz wygląda ładnie i przyjemnie dla oka.
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Wto, 25.03.2008, 22:34 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Rayers napisał(a): 3. Ford Kuga - poczekam aĹĽ wyjdzie, przejadÄ™ siÄ™ zobaczÄ™. No i przy okazji bÄ™dziesz mĂłgĹ‚ napisać jak siÄ™ prowadzi, bo ĹĽe efektownie wyglÄ…da to juĹĽ wiemy  , ale.. Rayers napisał(a): 5. Alfa Romeo 159 Sportwagon ..I tak bÄ™dÄ™ ci proponowaĹ‚ Alfe, bo ĹĽaden niemiecki, japoĹ„ski, koreaĹ„ski samochĂłd nie przebije kultowej wĹ‚oskiej marki i niepowtarzalnego stylu  Rayers napisał(a): P.S. Nie chcÄ™ ĹĽadnej Toyoty ani ĹĽadnego VW. I to w ludziach cenie 
|
| Czw, 27.03.2008, 15:28 |
|
 |
|
r_lukas
Samochód: italiano diesel
|
 Re:
bartez napisał(a): No podobieĹ„stwo do Nissana widac, zwĹ‚aszcza z tyĹ‚u i z boku + wnÄ™trze praktycznie z c-max'a i mamy kolejne auto "na siĹ‚e". Jest rĂłwnie beznadziejny co Renault Koleos 
|
| Czw, 27.03.2008, 20:38 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
r_lukas napisał(a): + wnÄ™trze praktycznie z c-max'a i mamy kolejne auto "na siĹ‚e". A co w tym dziwnego jak to ta sama marka  W dzisiejszych czasach to standard. Z stwierdzeniem, ĹĽe to auto na siłę siÄ™ nie zgodzÄ™ bo to suv, ktĂłrego w ofercie Forda brakowaĹ‚o r_lukas napisał(a): Jest rĂłwnie beznadziejny co Renault Koleos  Co do Renault to sie zgodzÄ™. Jak na francuskie auto to wyglÄ…da beznadziejnie. A jak mam być zĹ‚oĹ›liwy to Tiguan wyglÄ…da sĹ‚abo przy tym Fordzie 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 27.03.2008, 21:38 |
|
 |
|
r_lukas
|
bartez napisał(a): r_lukas napisał(a): + wnÄ™trze praktycznie z c-max'a i mamy kolejne auto "na siĹ‚e". A co w tym dziwnego jak to ta sama marka  W dzisiejszych czasach to standard. Z stwierdzeniem, ĹĽe to auto na siłę siÄ™ nie zgodzÄ™ bo to suv, ktĂłrego w ofercie Forda brakowaĹ‚o r_lukas napisał(a): Jest rĂłwnie beznadziejny co Renault Koleos  Co do Renault to sie zgodzÄ™. Jak na francuskie auto to wyglÄ…da beznadziejnie. A jak mam być zĹ‚oĹ›liwy to Tiguan wyglÄ…da sĹ‚abo przy tym Fordzie  No wĹ‚aĹ›nie Tiguan to teĹĽ auto "na siłę" (takie zapychanie swojej oferty)... Co nie zmienia faktu, iĹĽ wyglÄ…da lepiej niĹĽ ten Ford 
|
| Czw, 27.03.2008, 22:22 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
r_lukas napisał(a): wyglÄ…da lepiej niĹĽ ten Ford bo ma VW na masce A jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 27.03.2008, 22:33 |
|
 |
|
Gubałek
|
Bardzo podoba mi sie ten Fordzik... najwiekszym minusem jest to ze na początku będzie oferowany tylko jeden silnik i to nie najmocniejszy. Najładniejsze auto w klasie (po Citroenie)
|
| Czw, 27.03.2008, 23:34 |
|
 |
|
r_lukas
|
bartez napisał(a): bo ma VW na masce bardziej pod 
|
| Pią, 28.03.2008, 11:15 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 12.04.2008, 20:37 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Szczerze mówiąc nie wiem co mam o nim myśleć. Na jednych zdjęciach wygląda całkiem przekonująco, na innych zaś dość koślawo. No i ciekawe co z tą paletą silników? Faktycznie ma być tylko jeden? Czekam na rozwój sytuacji. A tak lekko offtopowo, to irytuje mnie powoli to zapełnianie dziur, dziurek i nisz przez wszystkich. Rozumiem doskonale, że takie są prawa rynku bla, bla, bla ale czy naprawdę każdy musi wszędzie na chama wpychać swojego przedstawiciela? Auta i marki strasznie szybko tracą przez to swój charakter 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Sob, 12.04.2008, 21:17 |
|
|