|
|
Obecny czas: Czw, 16.07.2026, 14:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
2003 Citroën Berlingo Bourlingueur by Espera Sbarro
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 2003 Citroën Berlingo Bourlingueur by Espera Sbarro
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
Ostatnio edytowany przez RR ltd Co., Czw, 13.03.2008, 9:17, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 12.03.2008, 9:51 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
 Re: Citroën Berlingo Bourlingueur by Espera Sbarro
Wygląd ma beznadziejny, odnosze wrażenie jakby koło były większe od karoserii, jednym słowem cos brzydkiego
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Śro, 12.03.2008, 18:34 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Połączenie designu francuskiego vana z amerykańską manią Monster Trucka... niezbyt jedno do drugiego pasuje. Co autor miał na myśli ciężko powiedzieć. Do tego seryjne nadwozie Berlingo niezbyt udanie zostało zmodyfikowane, autko z reguły obłe dostało kwadratowych niczym stary Cad rozdmuchanych nadkoli, a sympatyczna mordka dwa metalowe prymitywne pałąki z przodu - gryzie się tu wszycho i tyle.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 12.03.2008, 19:53 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Fajniejsze by bylo jakby dalo bude nowego Berlingo Polaczenie podwozia Hummer'a z buda Berlingo  Ciekawa propozycja, wiadomo ze nie ma szans na produkcje, ale popatrzec mozna 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Śro, 12.03.2008, 21:09 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Alfisti4ever napisał(a): Fajniejsze by bylo jakby dalo bude nowego Berlingo Polaczenie podwozia Hummer'a z buda Berlingo  Ciekawa propozycja, wiadomo ze nie ma szans na produkcje, ale popatrzec mozna  Ten concept ma juĹĽ kilka dobrych lat, nie jest to nowy projekt, szkoda, ĹĽe autor nie uwzglÄ™dniĹ‚ tego w temacie. Poza tym wydaje mi siÄ™, ĹĽe juĹĽ byĹ‚ 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 12.03.2008, 22:13 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: 2003 Citroën Berlingo Bourlingueur by Espera Sbarro
Uzupełniłem rok, w którym ujawniono ten koncept. Alfisti: być może w Espera Sbarro wykombinują coś z nowa budą, bo ciągle robią coś bazującego na Citroenach. Ice: na źródłowej stronie napisali: "for those who during their daily humdrum urban existence dream of wide open spaces, time to escape and have fun" - czyli miał to być taki fun - car - auto, które pozwala czerpać radość z jazdy w otwartych przestrzeniach  Nie wiem, czy zgodzic się co do monster trucka - wydaje mi się, że po prostu wykorzystując znaną bazę chcieli stworzyć "mocny" samochód radzący sobie w każdym terenie.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 13.03.2008, 9:25 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|