|
|
Obecny czas: Czw, 25.06.2026, 18:33
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
NIEWYPAŁY godne zainteresowania
| Autor |
Wiadomość |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
 Re: NIEWYPAĹY godne zainteresowania
Wg mnie dach to porazka na całej linji. Powiedz mi, jak chcesz jechac na wakacje to co z robic z tymi pałakami? Ciekawy jest dlatego ze przez ten tragiczny dach bedzie tani w odkupie jako samochod uzywany.
|
| Wto, 12.02.2008, 11:50 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
Robak napisał(a): Wg mnie dach to porazka na caĹ‚ej linji. Powiedz mi, jak chcesz jechac na wakacje to co z robic z tymi paĹ‚akami? ...zostawić na miejscu - w niczym nie przeszkadzajÄ…...
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Wto, 12.02.2008, 12:46 |
|
 |
|
Robak
|
... a jak przez 3 dni bedzie padał deszcz to mamy basen w aucie, swietnie.
|
| Wto, 12.02.2008, 12:59 |
|
 |
|
KHOT
|
KHOT napisał(a): zostawić na miejscu ...czyli zamontowane na samochodzie...
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Wto, 12.02.2008, 13:27 |
|
 |
|
Robak
|
Czyli trzeba jechac z pałakami a pugiem mozna cieszyc sie kiedy chcesz z całkowicie zdjetego dachu. Do prozumienia nie dojdziemy. Wg mnie to bubel i tak samo mysleli potecjani klienci wybierajac pojzdy konkurecji. Ja to auto widziałem raz na ulicy.
|
| Wto, 12.02.2008, 13:37 |
|
 |
|
KHOT
|
Robak napisał(a): Czyli trzeba jechac z paĹ‚akami a pugiem mozna cieszyc sie kiedy chcesz z caĹ‚kowicie zdjetego dachu. Do prozumienia nie dojdziemy. Wg mnie to bubel i tak samo mysleli potecjani klienci wybierajac pojzdy konkurecji. Ja to auto widziaĹ‚em raz na ulicy. ...noo, nie porĂłwnuj tak bezpoĹ›rednio tych samochodĂłw, to dwie różne koncepcje, zupeĹ‚nie różne grupy docelowe, porĂłwnanie pluriela z pugiem jest nie na miejscu...
- mastah Jonas
|
| Wto, 12.02.2008, 13:49 |
|
 |
|
Robak
|
a z czym bmw 3 cabrio  Przeciez puriel to konkurecja dla puga 206 cc, czy nissana micry cc. Sa to auta z segmentu B z otwieranym dachem. Niby z czym ten samochod ma konkurowac?
|
| Wto, 12.02.2008, 14:02 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Jezeli problem z dachem, jest az takim wielkim problemem to Maserati MC12 tez jest do du*y  Sciagniesz sobie ten malutki daszek, zaskoczy Cie deszcz i samochod plywa  Ale beznadzieja  Tylko czemu wiekszosc zachwyca sie tym m.in. ja 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 12.02.2008, 14:48 |
|
 |
|
Robak
|
Czy ty czasem myslisz zanim cos napiszesz Alfisti. Po co prownujesz supercar za miniony w ktorym dach sie sciaga po to zeby podwyzszyc doznania płynace z dzwieku 12- cylidrowca znajdujacego sie za plecami a konstrukcja dachu ma byc lekka a nie praktycza do klozetu na kołach z silnikiem ktore ledwo go ciagnie pod gore. Wplatujesz sie do dyskusji wnoszac tylko zament.
|
| Wto, 12.02.2008, 15:03 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Robak napisał(a): Czy ty czasem myslisz zanim cos napiszesz Alfisti. Ale tylko czasem bo to boli Ty uwazasz ze gdyby Pluriel nie mial takiego dachu, bylby dobrym autem, ale Maserati moze miec taki dach, z ktorym nie wiadomo co zrobic, a i tak bedzie genialne, bo 12 cylindrow ma a nie 4  Poruszasz temat, wiec potraktuj go obszernie i wyczeprujaco Robak napisał(a): Wplatujesz sie do dyskusji wnoszac tylko zament. A to jakas prywatna rozmowa  Tylko dwie osoby w niej uczestnicza 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Wto, 12.02.2008, 15:35 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Cytuj: w dowodzie już nie ma kolorów a no faktycznie jeszcze jakis czas temu były bo pamiętam . No ale w starym dowodzie ? Kolorowy 
|
| Wto, 12.02.2008, 17:30 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Bonus napisał(a): No ale w starym dowodzie ? Kolorowy  TÄ™czowy moze 
|
| Wto, 12.02.2008, 19:25 |
|
 |
|
AddMaster
|
Pluriel jest paskudny, nie chcialbym go nawet na 10 auto w rodzinie, tragedia. Wiekszosc aut w tym temacie (poza wyjątkami jak Phaeton) to straszny kał, a Avantime i Vel Satis poruszane na początku to dwa paskudne twory, których projektanci nie wiedzieli co czynią. Wyglądają, jakby je zrobił Picasso...
|
| Wto, 12.02.2008, 20:23 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
|
| Wto, 12.02.2008, 21:15 |
|
 |
|
kielek
Samochód: Astra classic
|
fajne autko mi sie bardzo podoba , wczoraj taka widzialem, strasznie ciezka taka spodkac , takze pewnie tez ciezko z dostepnoscia, tyl wyglada jakby byla zle zlozona po konkretnym dzwonie 
_________________ Opel astra classic 1,4 60 ospałych rumaków "asterix" Java CZ 350 '84 "cezeta"
|
| Wto, 12.02.2008, 23:12 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Alfisti4ever napisał(a): Lancia Kappa Coupe Ĺšwietny wĂłz  Przy tej iloĹ›ci wyprodukowanych egzemplarzy myĹ›lÄ™, ĹĽe za kilka/kilkanaĹ›cie lat stanie siÄ™ obiektem poszukiwaĹ„ kolekcjonerĂłw  RzeczywiĹ›cie u nas ciężko jest jÄ… spotkać, ale myĹ›lÄ™, ĹĽe gdyby nie zamĂłwienia rzÄ…dowe to z sedanem byĹ‚oby tak samo 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Wto, 12.02.2008, 23:17 |
|
 |
|
BmwM5
|
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Śro, 13.02.2008, 0:02 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Zgodze sie ze Maybach to nie wypal, bo wyglada beznadziejnie Ale RR bardzo mi sie podoba  Jest dostojny, ostentacyjny, luksus w najczystszym wydaniu Moze to i sa niewypaly ale tylko pod wzgledem sprzedazy, bo jednak auta przyjely sie na rynku, tylko za malo bogatych arabow jest 
|
| Śro, 13.02.2008, 10:53 |
|
 |
|
gibki8
|
Kappa potocznie nazywana K to komfortowy wóz. Szkoda że nie doczekał się godnego następcy bo mogłoby być ciekawie w tej klasie Co do tego Kappa coupe to przyznam szczerze że pierwszy raz widzę takie coś
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Śro, 13.02.2008, 15:35 |
|
 |
|
Joey
|
Alfisti4ever napisał(a): Ale RR bardzo mi sie podoba  Mnie teĹĽ. Najpierw odrzucaĹ‚o mnie od niego, ale z czasem zmieniĹ‚em zdanie.
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Śro, 13.02.2008, 15:42 |
|
|