|
|
Obecny czas: Czw, 25.06.2026, 18:35
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
NIEWYPAŁY godne zainteresowania
| Autor |
Wiadomość |
|
mad4max
Samochód: Saab 9-3
|
ja mam moze troche kontrowersyjny typ bo mozliwe ze nie bylo zalozeniem tworcow aby auto sprzedalo sie w kosmicznej ilosci ale wrzuce
opel tigra
auto ladne w miare niezawodne i niezbyt drogie a wcale tego tak duzo nie jezdzi no na moj gust to przeciez powinno byc tego tyle co calibr aby mowic o sukcesie
nie wiem czy auto doczekalo chociaz do liftu
_________________ Fan ON
|
| Wto, 04.12.2007, 10:46 |
|
 |
|
Homer
|
jeżeli chodzi ci o tigrę "jedynkę" to słyszałem, że świetnie się sprzedawała, gorzej było już z obecną tigrą twin top, tutaj podobno nie jest za ciekawie.
|
| Wto, 04.12.2007, 20:42 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Tigry na pewno więcej jeździ (przynajmniej w okół mnie całkiem sporo tego) niż Fordów Puma.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 04.12.2007, 20:50 |
|
 |
|
Emer
Samochód: 323F (BJ)
|
jeden z "ulubionych" samochodĂłw Top Gear

_________________ <--- To było moje autko - Cadillac De Ville '92; 4.9L V8...
|
| Śro, 05.12.2007, 10:46 |
|
 |
|
lukaszj
Samochód: Passat 3BG TDI 131PS
|
A to mĂłj typ:
Samochód z górnej półki i w sumie nawet ciekawa alternatywa dla Audi BMW czy Merca, ale VW zawalił całkiem promocje tegoż modelu, no i trochę nie pasuje mi samochód za 0,5 mln zeta wywodzący się spod znaku samochdów dla ludu... Może dlatego się nie przyjął...
|
| Pią, 21.12.2007, 15:01 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
lukaszj napisał(a): no i trochÄ™ nie pasuje mi samochĂłd za 0,5 mln zeta wywodzÄ…cy siÄ™ spod znaku samochdĂłw dla ludu
Nie musi Ci pasować...
Ten samochód z pewnością nie powinien trafić do tego tematu. Jeździ tego mało bo jest bardzo drogi, a idealny dosłownie... to moje zdanie.
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Pią, 21.12.2007, 17:47 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
MaddDogg napisał(a): Ten samochĂłd z pewnoĹ›ciÄ… nie powinien trafić do tego tematu. JeĹşdzi tego maĹ‚o bo jest bardzo drogi, a idealny dosĹ‚ownie... to moje zdanie.
...wręcz przeciwnie, idealnie pasuje do tematu, co sam zresztą napisałeś. Phaeton jest rynkowym niewypałem, sprzedaż idzie cieniutko, a mimo tego jest świetnym (jak na VW) samochodem dopracowanym idealnie w każdym szczególiku (co przyznaję razem z uwielbieniem do tego samochodu mimo wielkiej niechęci do tej marki)
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Pią, 21.12.2007, 19:08 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
dokładnie. To najlepszy przykład "niewypału godnego polecenia" Samochód jest po prostu świetny, natomiast zupełnie się nie przyjął na rynku
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 21.12.2007, 19:29 |
|
 |
|
lukaszj
Samochód: Passat 3BG TDI 131PS
|
Seth napisał(a): To najlepszy przykĹ‚ad "niewypaĹ‚u godnego polecenia"
Też tak uważam, dlatego go tutaj zamieściłem, pomimo tego że Phaeton chyba dalej schodzi z taśm (choć czytałem jakiś czas temu, że w 2007 VW miał zakończyć produkcję). Fura jest naprawdę niesamowita, ale musicie przyznać, że jest niewypałem rynkowym w 100%, i nie jest to winą samochodu tylko firmy, gdyż nie potrafili bądź co bądź udanego samochodu należycie wypromować.
|
| Sob, 22.12.2007, 9:44 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
 Re: NIEWYPAĹY godne zainteresowania
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 11.02.2008, 15:14 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Alfisti4ever napisał(a):  VW Polo Harlekin :wink: Czemu to jest niewypaĹ‚. Limitowana edycja byĹ‚a jak wiele innych. W seicento byĹ‚o coĹ› podobnego w dwĂłch kolorach nazywaĹ‚o siÄ™ Brush bodajĹĽe. Teraz to nawet poszukiwany towar przez znawcĂłw jak wszystkie edycje limitowane aut.
|
| Pon, 11.02.2008, 15:30 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
U mnie w mieście jeździ taki Harlekin Polo , szczerze to nie chciałbym tym jeździć  Poza tym w SC było to dwu kolorowe i jescze jakoś to było skomponowane i wyglądało to na coś . Z Harlekinem to jak by ktoś pojechał za łom i z każdego polo wziął jakąś część 
|
| Pon, 11.02.2008, 15:58 |
|
 |
|
gibki8
|
To Polo wygląda jkby było na szrocie złożone z kilku innych 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pon, 11.02.2008, 20:45 |
|
 |
|
Homer
|
gibki8 napisał(a): To Polo wyglÄ…da jkby byĹ‚o na szrocie zĹ‚oĹĽone z kilku innych  ale jakie to praktyczne, jeĹĽeli ktoĹ› Ci obije np. bĹ‚otnik to nawet nie musisz siÄ™ trudzić ze znalezieniem odpowiedniego koloru, pakujesz co znajdziesz 
|
| Pon, 11.02.2008, 22:50 |
|
 |
|
Nagor
|
Widziałem taki w Olsztynie i sobie myślę, co za debil sobie tak pomalował auto. Już wiem, że to VW 
|
| Pon, 11.02.2008, 22:53 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Roomcajs napisał(a): jeĹĽeli ktoĹ› Ci obije np. bĹ‚otnik to nawet nie musisz siÄ™ trudzić ze znalezieniem odpowiedniego koloru, pakujesz co znajdziesz  Nie no jak wstawisz taki kolor jak sÄ…siednie drzwi to bÄ™dzie juĹĽ zupeĹ‚nie jak ze szrotu wyglÄ…daĹ‚  A tak jak duĹĽo kolorĂłw to przynajmniej moĹĽna siÄ™ domyĹ›lić, ĹĽe to jakiĹ› zabieg artystyczny 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Pon, 11.02.2008, 22:58 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
ZASADNICZE PYTANIE : Jaki to ma kolor w dowodzie 
|
| Pon, 11.02.2008, 22:58 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
w dowodzie juĹĽ nie ma kolorĂłw 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 11.02.2008, 23:46 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Wczoraj ogladałem na tvn turbo stary top gear i pokazywali c3 puriel. Wg mnie ten samochod jest maksymalnym niewypalem. Stylizacja jest dyskusyjna ale system składania dalchu mozna uznac za totalne dno. Jest nie praktyczny i zle rozwiazany. Trzeba zostawic elementy w domu a gdy zaskoczy nas deszcz...hm pozostaje moknac. W zwiazku z tym dachem auto jest unikatowe bo nikt tego syfu nie chciał kupic. Pug w swoim modelu 206 zastosował sztywny dach i dzieki temu sprzedawał sie swietnie. 
|
| Wto, 12.02.2008, 10:46 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
Robak napisał(a): c3 puriel. Wg mnie ten samochod jest maksymalnym niewypalem. ...wiÄ™c dlaczego uwaĹĽasz, ĹĽe jest niewypaĹ‚em godnym zainteresowania? Jedyny problem z tym dachem, to kwestia zdejmowanych Ĺ‚ukĂłw dachowych, sam pomysĹ‚ i wykonanie przesuwanego i skĹ‚adanego do bagaĹĽnika dachu jest Ĺ›wietny i dziaĹ‚a rewelacyjnie. Fakt, ĹĽe samochĂłd jest (byĹ‚?) wielkim niewypaĹ‚em, ale mimo tego "parÄ™" sztuk po Polsce jeĹşdzi. WedĹ‚ug mnie samochodzik jest Ĺ›wietny, na pewno super pomysĹ‚ na samochĂłd dla kobiety, albo "drugi w rodzinie".
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Wto, 12.02.2008, 11:25 |
|
|