|
|
Obecny czas: Czw, 23.04.2026, 10:38
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
Jak siÄ™ dba tak siÄ™ ma jestem tego zdania .
Owszem w tych starszych modelach była to bolączka . A teraz ja użytkuje sony ericssona już od 1,5 roku i nie miałem problemów .
|
| Wto, 15.01.2008, 22:37 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Konradek napisał(a): a co myĹ›licie o k800i lub o k810i ? K810i nie opĹ‚aca siÄ™ kupować na te chwile. K800i to na te chwile najwiÄ™ksza masĂłwka i nie ma z niÄ… najmniejszych problemĂłw (zero jakiĹ› awarii czy coĹ›). Sam go uĹĽywam i mogÄ™ polecić zdecydowanie. Mocny telefonik, zniĂłsĹ‚ turlanie po betonie gdy wypadĹ‚ podczas biegu, do tego ma naprawdÄ™ Ĺ›wietny aparacik. CoĹ› w tych pieniÄ…dzach innego to polecam N6300 ewentualnie dorzucić i N73 jeĹ›li chcesz korzystać z Navi.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 15.01.2008, 22:59 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
Navi nie potrzebuje  A powiedz mi jak jest z bateriÄ… w tym k800 ??
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Śro, 16.01.2008, 7:14 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Konradek napisał(a): A powiedz mi jak jest z bateriÄ… w tym k800 ?? Ĺ»e tak powiem - normalnie  Nie mam manii sprawdzania ile dokĹ‚adnie godzin mi trzyma, tak jak w samochodzie nie patrze czy pali mi 9.5 litra czy 9.6. Po prostu jest okej, problemĂłw nie ma.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 16.01.2008, 12:12 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
a o N95 możecie coś więcej napisać  ??
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Czw, 17.01.2008, 16:35 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Konradek napisał(a): a o N95 moĹĽecie coĹ› wiÄ™cej napisać  ?? Nie warta swej ceny. Kiepski aparat - 5 mega, a robi zdjecia gorsze od wielu 3,2 mega. Brak ekranu dotykowego, brak wysuwanej klawiatury. DuĹĽy telefon w cenie i o charakterze palmtopa, ale nic szczegĂłlnego. WolaĹ‚bym w tej kasie kupić jakiegoĹ› z dotykiem i klawiaturÄ….
|
| Czw, 17.01.2008, 19:41 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
Ice napisał(a): WolaĹ‚bym w tej kasie kupić jakiegoĹ› z dotykiem i klawiaturÄ…. SE P1i 
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Czw, 17.01.2008, 19:54 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Niezły, ale mi się marzy teraz HTC TyTN II 
|
| Czw, 17.01.2008, 20:42 |
|
 |
|
MochleBoy
|
wolałbym juz E90 
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Czw, 17.01.2008, 21:04 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Ajsik, jest question do Ciebie  nie masz może w tej swojej magicznej firmie przejściówki do samsunga (mojej "eLki"), takiej, żeby dało się zwykłe słuchawki podłączyć? Bo samsungowe słuchawki są do bani (z uszu wylatają  ) a nigdzie nie mogę dostać takiej przejściówki 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 17.01.2008, 21:12 |
|
 |
|
MochleBoy
|
a nie mozesz sobie sam zrobic?  kupic wejscie minijacka i złaczyc przewody 
|
| Czw, 17.01.2008, 21:28 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Seth napisał(a): Bo samsungowe sĹ‚uchawki sÄ… do bani (z uszu wylatajÄ…  ) a nigdzie nie mogÄ™ dostać takiej przejĹ›ciĂłwki  Mam to samo ze swoimi z K800i - dopiero jak naĹ‚oĹĽyĹ‚em na nie poduszki, to coĹ› to daĹ‚o. Jak takiej przejĹ›ciĂłwki na allegro nie ma, to i u mnie bÄ™dzie ciężko  A patrzyĹ‚eĹ› czy od innych SamsungĂłw nie podejdzie?
|
| Czw, 17.01.2008, 21:39 |
|
 |
|
MochleBoy
|
|
| Czw, 17.01.2008, 21:41 |
|
 |
|
Seth
|
tia, a skąd ja wezmę S(s)amsungową końcówkę?? bo z tym jest problem. oryginalnych słuchawek przecież nie będę ciął. Od innych nie bardzo. Zleciałem dziś różne takie dziwne sklepy typu Saturn, Media Markt i elektroworld, i nie ma. Są z "wąskim" wejściem słuchawkowym, a ja mam z "szerokim" - generalnie do samsunga jest mało akcesoriów. A na allegro to w ogóle nie widziałem. Może podejdzie od takich modeli jak U700, X820 i podobne, bo one chyba mają "szerokie" A stereo bluetooth jakieś masz?  nie jestem przekonany, czy to taka jest... ale najbliższa mojej z wyglądu  gdzie ją znalazłeś 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 17.01.2008, 21:41 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
http://allegro.pl/search.php?string=prz ... tegory=455Jak nic z tego, to obawiam siÄ™, ĹĽe poratuje CiÄ™ juĹĽ tylko jakiĹ› domowej roboty produkt. A mĂłwiĹ‚em, nie kupuj tego telefonu Cytuj: A stereo bluetooth jakieĹ› masz? Nie, ale dwie sĹ‚uchawki bluetooth Ci mogÄ™ po dobrej cenie sprzedać  MochleBoy napisał(a): wolaĹ‚bym juz E90  Cena masakrator.
|
| Czw, 17.01.2008, 21:45 |
|
 |
|
Seth
|
http://allegro.pl/item295842400_przejsc ... _d800.html - możliwe, że to  ale dopóki jej nie zmacam, to nie mogę nic powiedzieć  EDIT: porównaliśmy z kumplem, co ma Z370, i jest taka sama. Cytuj: Nie, ale dwie słuchawki bluetooth Ci mogę po dobrej cenie sprzedać  dziś widziałem po 60zł sztuka  Cytuj: A mówiłem, nie kupuj tego telefonu na telefon nie dam złego słowa powiedzieć... tylko na słuchawki  ale kumpel ma Z370 (to takie w playu zdaje sie ze za darmo dawali) i ma ten sam problem co ja 
|
| Czw, 17.01.2008, 21:52 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
To drogo majÄ… 
|
| Czw, 17.01.2008, 22:24 |
|
 |
|
Seth
|
no co ja poradzÄ™ 
|
| Czw, 17.01.2008, 22:27 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Seth napisał(a): Ajsik, jest question do Ciebie :twisted: nie masz moĹĽe w tej swojej magicznej firmie przejĹ›ciĂłwki do samsunga (mojej "eLki"), takiej, ĹĽeby daĹ‚o siÄ™ zwykĹ‚e sĹ‚uchawki podłączyć? Bo samsungowe sĹ‚uchawki sÄ… do bani (z uszu wylatajÄ… ;) ) a nigdzie nie mogÄ™ dostać takiej przejĹ›ciĂłwki :? JaĹ›li piszesz o samsungu L760 to jest problem. Tylko oryginalne akcesoria. On ma inne wejĹ›cie niĹĽ D800 i E250. Jest podobne ale jest inne. Poza oryginalnymi akcesoriami niestety nic do niego nie ma. My w hurtowni tez szukamy w chinach dostawcy ktĂłry miaĹ‚by coĹ› do tego telefonu. Niestety tak to jest jak firma co rok zmienia złącza w telefonie. Te adaptery ktĂłre sÄ… na allegro niestety nie pasujÄ…. Musisz uzbroić ciÄ™ w cierpliwość.
|
| Pią, 18.01.2008, 8:35 |
|
 |
|
Seth
|
a jednak...  czyli zostają mi samoróbki. A oryginałów też nie widziałem, swoją drogą  lepszych słuchawek też nie 
|
| Pią, 18.01.2008, 12:44 |
|
|