|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 12:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
 Re: Tjunink :D
prędzej tigra a avensis  do tych aut nie ma innego komentarza 1111
|
| Śro, 09.01.2008, 16:06 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Bonus napisał(a): prÄ™dzej tigra a gdzie tam, za maĹ‚e. popatrz tez na linie okien 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Śro, 09.01.2008, 16:14 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
hmm po takim zamaskowaniu ciężko będzie 
|
| Śro, 09.01.2008, 16:28 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Tapir litosci  Kolejna galeria mega porazek A to cos to Calibra z taka charakterystyczna szybka w przednich drzwiach 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Śro, 09.01.2008, 21:10 |
|
 |
|
Tapir
|
Alfisti4ever napisał(a): Tapir litosci  Kolejna galeria mega porazek Nie dawac juĹĽ  Mam tego wiÄ™cej 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Śro, 09.01.2008, 22:23 |
|
 |
|
BmwM5
|
dawaj dawaj 
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Śro, 09.01.2008, 22:25 |
|
 |
|
Tapir
|
|
| Śro, 09.01.2008, 22:32 |
|
 |
|
BmwM5
|
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
|
| Śro, 09.01.2008, 23:12 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Tapir napisał(a): Mam tego wiÄ™cej  Skad Ty to bierzesz  Prawie sie poplakalem ze smiechu jak zobaczylem ostatnia serie tjuninku 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 10.01.2008, 9:54 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
A to ostatnie zielone, to co to jest? Wartburg?
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 10.01.2008, 10:08 |
|
 |
|
Tapir
|
Alfisti4ever napisał(a): Skad Ty to bierzesz ma siÄ™ swoje dojĹ›cia sporo ciekawych rzeczy moĹĽna znalezc na francuskich stronach, stronki z tuningiem z krajĂłw byĹ‚ego ZSRR teĹĽ wymiatajÄ… RR ltd Co. napisał(a): A to ostatnie zielone, to co to jest? Wartburg? Dacia 1310 
|
| Czw, 10.01.2008, 12:22 |
|
 |
|
BmwM5
|
Ostatnio edytowany przez BmwM5, Czw, 10.01.2008, 13:35, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 10.01.2008, 12:25 |
|
 |
|
Tapir
|
 ładna galeryjka to miejsce trzecie to co to było kiedys 
|
| Czw, 10.01.2008, 12:28 |
|
 |
|
BmwM5
|
coś takiego  ale nie mam zielnego pojęcia co to takiego 
|
| Czw, 10.01.2008, 12:31 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
nie wiem, ale mnie siÄ™ podoba  EDIT: To chrysler Concorde
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 10.01.2008, 12:32 |
|
 |
|
Tapir
|
Ostatnio edytowany przez Tapir, Czw, 10.01.2008, 13:02, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 10.01.2008, 12:50 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Tapir napisał(a): Dacia 1310  Nigdy bym nie zgadĹ‚ Ta Corsa mi siÄ™ podoba:  Seth napisał(a): nie wiem, ale mnie siÄ™ podoba  EDIT: To chrysler Concorde Mnie tez siÄ™ podoba, lubie ten styl tuningu 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 10.01.2008, 12:58 |
|
 |
|
szmydziu
Samochód: Polo 6N
|
A to przepraszam ten Concorde jest po tuningu ? Bo jakoś nie mogę się dopatrzeć, widziałem setki Concordów i ten wygląda identycznie jak cała reszta. O co chodzi ? 
_________________ Hasta la victoria, siempre.
|
| Czw, 10.01.2008, 13:29 |
|
 |
|
olgierd
|
szmydziu napisał(a): A to przepraszam ten Concorde jest po tuningu ? Bo jakoĹ› nie mogÄ™ siÄ™ dopatrzeć, widziaĹ‚em setki ConcordĂłw i ten wyglÄ…da identycznie jak caĹ‚a reszta. O co chodzi ?  PrzesuĹ„ siÄ™ kilka postĂłw w gĂłrÄ™ gdzie BmwM5 wklejaĹ‚ zdjÄ™cia. Tam na trzecim miejscu Jego Top Listy jest Concorde po przerĂłbkach.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Czw, 10.01.2008, 14:02 |
|
 |
|
szmydziu
Samochód: Polo 6N
|
Oła. Sorry, na prawdę nie skojarzyłem tego czerwonego cosia z Concordem, myślałem, że chodzi o to zdjęcie poniżej. W sumie to mi się podoba  Ten Concorde Classic 
_________________ Hasta la victoria, siempre.
|
| Czw, 10.01.2008, 17:11 |
|
|