|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 14:02
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
xywy
|
 Re: Tjunink :D
_________________ BMW - Bayerische Motoren Werke
Ostatnio edytowany przez xywy Nie, 06.01.2008, 20:34, edytowano w sumie 2 razy
|
| Nie, 06.01.2008, 20:04 |
|
 |
|
szmydziu
Samochód: Polo 6N
|
Tyle, że z tym Capri to taki problem, że już ciężko byłoby przywrócić do pierwotnego stanu. Nie twierdzę, że awykonalne, ale bardzo pracochłonne. A taki poszerzony ... gdyby miał inaczej zrobione przednie słupki, nawet bym przymknął oko  Ale generalnie to koleś niezłą wiochę chciał zrobić.
_________________ Hasta la victoria, siempre.
|
| Nie, 06.01.2008, 20:23 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 06.01.2008, 20:40 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
bartez napisał(a): http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4112043 wrzucalem gĂłra stronÄ™ temu xywy napisał(a): Ogladanie od 18 lat na wlasna odpowiedzialnosc! Wszystkie Urazy Spowodowane Obejrzeniem zdjec moga zagrozic zdrowiu a nawet zyciu oglodajacego nie strasz  juĹĽ sporo gorszych wynalazkĂłw tu byĹ‚o i nikt nie umarĹ‚  poza tym to wrzuc miniaturki albo zmiejsz fotki bo mi to sie tyle wczytuje, ĹĽe mogÄ™ isc na kawe i wrĂłcic 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Nie, 06.01.2008, 20:49 |
|
 |
|
xywy
|
Ja nie strasze  dla mnei to masakra Moja Ulubiona marka to BMW mam takie pytanie do ludzi ktorzy wrzucaja linki ja mam 24 posty zanim zaczalem sie udzielac w tym temacie to bylo na okolo 150 stronie przejrzalem wszystkie jesli wrzucilem cos co juz bylo przepraszam ale nie wszystko sie wladowalo ale wrzucic 2 raz cos co bylo na stronie wczesniej to paranoja nawet sie nie chce ostatniej strony przejzec neiwiem czy wy nabijacie posty czy jestescie slepi Niewiem poco to napisalem i tak te dzieci nie przeczytaja tego bo nie przegladaja tylko wrzucaja bez sensu Dziekuje za uwage
|
| Nie, 06.01.2008, 21:04 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Omega rządzi, BMW to taki standard , a do Ciebie xywy prośba o zmniejszanie zdjęć 
_________________ locha lover
|
| Nie, 06.01.2008, 21:51 |
|
 |
|
BmwM5
|
ała  ktoś ma siano zamiast mózgu (mowa o właścicielu omegi...)
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Nie, 06.01.2008, 21:57 |
|
 |
|
Tuner
|
Co do omegi: nie jest zła tak jak mowicie. Poprostu sa takie zdjecia jak jest brudna itp. Bylem na wyscigach 1/4 jako widz, byla tam ta omega, nie powala na kolana swym wygladem ale jest ladna, ma dobre osiagi na 1/4 i jest calkiem spoko. Mam gdzies zdjecia tej omegi z tych wyscigow robione w dzien i jak byla kompletnie czysciutka. Tylko bez prawej lampy specjalnie do wyscigow, Jak znajde to umieszcze, postaram sie jutro umiescic.
_________________ ..:: Honda The Power Of Dreams ::.. Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz
|
| Pon, 07.01.2008, 20:05 |
|
 |
|
xywy
|
tyle ze ta omega bierze udzial na 1/4 mili to wiem wlasciciel tego auat jakeis 2 razy w tygodniu cwiczyczy drift na zakrecie kolo bloku mojego kumpla tyle ze cwiczy w nocy jak bedzie cwiczyl w dzien wrzuce link do filmu niewiem czy pamietacie tego lanosa : http://img155.imageshack.us/img155/5452 ... 275mj6.jpgjego wlasciciel ma ta Omege ma firme z Tłumikami sam sobie zrobil te do Omegi w tym lanosie jest silnik 2.0 od vectry kolor w dokumentach zielony ;p nie przerejestrowal go po zmianie slinkia i koloru ;p
|
| Pon, 07.01.2008, 20:44 |
|
 |
|
Tapir
|
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pon, 07.01.2008, 21:02 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Batmobil był tylko wtedy był wystawiony na allegro . Poznałem go po tym zderzaku i wsc mi się skojarzyło . A astra "opc" nie jest aż taka zła no nie powiem że mi się podoba bo nie ale...
|
| Pon, 07.01.2008, 22:17 |
|
 |
|
Paweł14
|
Czy ci ludzie nie widzą co robią ze swoimi samochodami???  Jak widze takie auta na drogach, to mi się niedobrze robi, a właścicielowi np. takiej calibry mam chęć za*ebać. Błagam was nie róbcie takiej krzywdy swoim autom!!! 
_________________ "Większość ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę ". Frank Zappa
|
| Pon, 07.01.2008, 22:27 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Wto, 08.01.2008, 12:46 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Wto, 08.01.2008, 16:09 |
|
 |
|
xywy
|
ja p******e znow post pod postem ;/ opcja zmien nie jest trudna do klikniecia
z wlascicielami powinno sie robic to samo co oni robia z tymi samochodami ...
Ostatnio edytowany przez xywy, Śro, 09.01.2008, 9:39, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 08.01.2008, 19:54 |
|
 |
|
Tapir
|
|
| Wto, 08.01.2008, 20:02 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Tapir napisał(a): Uwaga, bÄ™dzie grubo Faktycznie- tĹ‚usto  Tylko ze to gozej nizeli lepiej 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 08.01.2008, 22:32 |
|
 |
|
Paweł14
|
Niedługo chyba przestane tu zaglądać, bo mnie już krew zalewa na widok tych aut 
_________________ "Większość ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę ". Frank Zappa
|
| Wto, 08.01.2008, 22:35 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
hahahaah Audopelo DF zniszczony jak nie wiem czemu wieśniaczą tak te auta ;/ a maluch przerobiony na porsze pozostawie bez komentarza 
|
| Wto, 08.01.2008, 22:53 |
|
 |
|
Tapir
|
|
| Śro, 09.01.2008, 16:02 |
|
|