|
|
Obecny czas: Śro, 06.05.2026, 16:36
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
VW Golf V GTI / GTI Edition 30
| Autor |
Wiadomość |
|
Tyomaj
|
Biore go  Ludzie  Dawajcie to auto  Dawajcie te felgi  Dajcie mi go 
|
| Nie, 10.06.2007, 16:53 |
|
 |
|
Paweł14
|
Tyomaj napisał(a): Biore go  Ludzie  Dawajcie to auto  Dawajcie te felgi  Dajcie mi go 
to ja drugi w kolejce 
_________________ "Większość ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę ". Frank Zappa
|
| Pon, 11.06.2007, 12:59 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
to go bierzcie, wole ST 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Pon, 11.06.2007, 14:13 |
|
 |
|
szymon_mk5gti
|
Ale ludzie narzekacie...
Jak dla mnie Vtka jest najładniejszym golfem jak dotychczas - zaraz po cultowej jedynce. III i IV to już trochę mniej ciekawe opcje.
Krytykujecie to co w V najlepsze - czyli grill, agresywna linia przodu, lampy itp. Nie wspomne o 18 stkach DETROIT - wypolerowane wyglądają jeszcze lepiej...Może ST jest ładniejszy?  :P Fajny dla wiejskiego tunera.
Poza tym chodzi nie tylko o wygląd ale także o cechy jezdne. Golf został ogłoszony autem roku przez takie programy jak 5th gear, czy gazety Auto-Bild.
Prowadzi się doskonale, rewelacyjne przyspieszenie, elastyczność na każdym biegu, zwrotny, układ kierownicy poprostu perfekcyjny.
Żeby móc rzetelnie oceniać, trzeba się przejechać i zobaczyć na żywo...
Póki co foty mojego GTI'ka (po małych modyfikacjach  ):
Pozdrawiam!
|
| Pon, 03.12.2007, 17:32 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Chyba nie było warto odkopywac tego tematu skoro tutaj masz dział garaż  :
http://samochodyswiata.pl/viewforum.php?f=26
I witamy na forum 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pon, 03.12.2007, 18:02 |
|
 |
|
Rules
|
szymon_mk5gti napisał(a): Ale ludzie narzekacie... szymon_mk5gti napisał(a): MoĹĽe ST jest Ĺ‚adniejszy? Fajny dla wiejskiego tunera.
Piszesz, że "my" krytykujemy Golfa, a sam wyjeżdzasz z tekstem o Focusie. Wiec trudno zrozumieć o co Ci chodzi.
Natomiast Twój wygląda bardzo fajnie, ładny kolor, mi osobiście nie podobają się felgi, ale to już kwestia gustu.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Pon, 03.12.2007, 18:03 |
|
 |
|
szymon_mk5gti
|
Rules napisał(a): Piszesz, ĹĽe "my" krytykujemy Golfa, a sam wyjeĹĽdzasz z tekstem o Focusie. Wiec trudno zrozumieć o co Ci chodzi. Natomiast TwĂłj wyglÄ…da bardzo fajnie, Ĺ‚adny kolor, mi osobiĹ›cie nie podobajÄ… siÄ™ felgi, ale to juĹĽ kwestia gustu.
Mała riposta z mojej strony musiała być...bo aż mnie wkurzyło, że tak można narzekać i to na coś, co jest najładniejsze i najbardziej charakterystyczne w danym aucie.
Dzięki za opinie 
|
| Wto, 04.12.2007, 17:24 |
|
 |
|
gibki8
|
Jakbym miał kupowac Golfa to tylko GTI
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Wto, 04.12.2007, 17:59 |
|
 |
|
Wielblad
|
szymon_mk5gti napisał(a): bo aĹĽ mnie wkurzyĹ‚o, ĹĽe tak moĹĽna narzekać i to na coĹ›, co jest najĹ‚adniejsze i najbardziej charakterystyczne w danym aucie.
Widocznie to za mało w takim kartonie jakim jest Golf.
_________________ собаке где деньги?
|
| Wto, 04.12.2007, 18:29 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
gibki8 napisał(a): Jakbym miaĹ‚ kupowac Golfa to tylko GTI
Tak a ja jak Mercedesa to tylko SLR tylko skąd kasę wziąć 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 04.12.2007, 19:23 |
|
 |
|
gibki8
|
|
| Wto, 04.12.2007, 21:27 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
leĹĽe
a nie mówiłem, że to będzie tekst miesiąca 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Wto, 04.12.2007, 21:30 |
|
 |
|
gibki8
|
Tapir napisał(a): a nie mĂłwiĹ‚em, ĹĽe to bÄ™dzie tekst miesiÄ…ca
ja stawiam na tekst roku. Ty ale on jest z Torunia. Może on od tego pastora co by się Maybachem woził 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Wto, 04.12.2007, 21:40 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
Wielblad napisał(a): Widocznie to za maĹ‚o w takim kartonie jakim jest Golf.
Za mało to tylko na tym forum. Dużo ludzi uważa, że GTI jest genialne i bezkonkurencyjne w swojej klasie. Co do kartonu.......... okey 
|
| Śro, 05.12.2007, 0:18 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
|
| Śro, 19.12.2007, 21:29 |
|
 |