|
|
Obecny czas: Śro, 22.04.2026, 2:40
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
gdby by nie te przycisku to rewelka 
|
| Pon, 03.12.2007, 21:25 |
|
 |
|
Alex1992
|
Kobi mam tą Nokie 5200 pół roku i powiem Ci że jest bardzo fajna
ChociaĹĽ nie pozbawiona wad
-Obudowa lata (mankament wszystkich Nokii rozsuwanych)
-Aparat ma "humorki" czasem działa czasem nie
-Po jakimś czasie gdy ktoś do Ciebie dzwoni albo esa wysyła to włącza się dzwonek( a powinien od razu).
[MĂłj telefon jest tyrany ale te wady maja teĹĽ moi znajomi (ich Nokie 5200) ktĂłrzy dbajÄ… o niego  ]
Ale ogĂłlnie jest naprawdÄ™ fajna 
_________________ Komputer i akcesoria: 2000zł
Wygodne krzesło: 200zł
Uczestnictwo w forum " SamochodySwiata" : BEZCENNE.
To forum to istna motoryzacyjna encyklopedia
|
| Pon, 03.12.2007, 21:37 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
kajpiok napisał(a): - nie kupiĹ‚em jeszcze N70 dziĹ› kupiĹ‚em w MIX Plus NokiÄ™ 5200 bo brakuje mi troszkÄ™ kasy do N70 i chce jÄ… sprzedać, jutro jadÄ™ sprzedać tego kondona do komisu bo na allegro nikt mi jej chyba nie weĹşmie... - gdy sprzedam wtedy dopiero kupiÄ™ N70 - a z tymi opiniami to mĂłwiÄ™ ĹĽe siedziaĹ‚em kiedyĹ› pół nocy na necie i czytaĹ‚em opinie o tym telefonie i najczÄ™stszÄ… jego wadÄ… wĹ›rĂłd uĹĽytkownikĂłw byĹ‚o ĹĽe menu wolno dziaĹ‚a i sie zawiesza niekiedy.. - i dlatego pytam bo moĹĽe ktoĹ› ma ten fon i by mi powiedziaĹ‚ jak to do licha jest Wink rozumiesz juĹĽ coĹ› z tego???
A włączyłeś go chociaż ?  Czytać to można sobie różne opinie, a użytkować drugie ...
Wady wymienione przez Ciebie nigdy nie zdarzyły sie w moim telefonie 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 03.12.2007, 21:48 |
|
 |
|
kajpiok
Samochód: Fiat Punto i CC
|
Kobi napisał(a): Wady wymienione przez Ciebie nigdy nie zdarzyĹ‚y sie w moim telefonie
żeby też nie zdarzały się w tej N70 co kupię
pozdro.
_________________ kochaj, szalej i nie pytaj co dalej
|
| Pon, 03.12.2007, 21:52 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Mój kolega tez miał N70. Wgrał anty wira wrzucił muzykę i galeria w telefonie ładowała się 5 minut  Ponadto dźwięk z głośnika jest nie zaciekawy.
Ja myślę nad nokią 3110 Classic ma ktoś ten telefon ? Jak się sprawuje ??
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 03.12.2007, 22:06 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Grzyws napisał(a): Ja myĹ›lÄ™ nad nokiÄ… 3110 Classic ma ktoĹ› ten telefon ? Jak siÄ™ sprawuje ?? Strasznie czÄ™sto trafiajÄ… do serwisu  głównie gĹ‚oĹ›niczki i wyĹ›wietlacz siÄ™ chrzani
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pon, 03.12.2007, 22:30 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
Kobi napisał(a): A włączyĹ‚eĹ› go chociaĹĽ ?  Czytać to moĹĽna sobie różne opinie, a uĹĽytkować drugie ... Wady wymienione przez Ciebie nigdy nie zdarzyĹ‚y sie w moim telefonie 
...dokładnie. Mam 5300, która jest praktycznie 5200 z dwoma więcej przyciskami po boku i zmienionym softem i tak teraz się zastanawiam, czy to mój fon jest jakiś cudownie wyjątkowy (nic się nie psuje, slider nie odpada, no za cholerę nie mogę go popsuć), czy może problem nie leży w telefonie... 
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Wto, 04.12.2007, 6:20 |
|
 |
|
Grzyws
|
Kolega z klasy ma noki.ę 5300 i nie narzeka. Ten telefon ma naprawdę bardzo dobry głośnik, gra bardzo głośno i czysto. Z tego co mówił bateria też całkiem długo trzyma.
Skoro 3110 to niewypał to co byście polecili do 450 zł, zależy mi na mp3 i blotooth.
|
| Wto, 04.12.2007, 7:13 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
w800/k750i (najlepiej odemnie  )
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Wto, 04.12.2007, 8:58 |
|
 |
|
Tapir
|
KHOT napisał(a): ..dokĹ‚adnie. Mam 5300, ktĂłra jest praktycznie 5200 z dwoma wiÄ™cej przyciskami po boku i zmienionym softem i tak teraz siÄ™ zastanawiam, czy to mĂłj fon jest jakiĹ› cudownie wyjÄ…tkowy (nic siÄ™ nie psuje, slider nie odpada, no za cholerÄ™ nie mogÄ™ go popsuć), czy moĹĽe problem nie leĹĽy w telefonie... MyĹ›lÄ™, ĹĽe tu akurat po prostu trafiajÄ… siÄ™ różne egzemplarze. ZĹ‚e opinie znikÄ…d siÄ™ nie biorÄ…. Kumpela przez pół roku dwa razy swojÄ… 5300 do serwisu woziĹ‚a (najpierw przestaĹ‚a czytac karty pamiÄ™ci, później padĹ‚ dzwiÄ™k). A dla mnie osobiĹ›cie jest po prostu niewygodny. Grzyws napisał(a): Skoro 3110 to niewypaĹ‚ to co byĹ›cie polecili do 450 zĹ‚, zaleĹĽy mi na mp3 i blotooth. Za takie pieniÄ…dze rozglÄ…daĹ‚bym siÄ™ juĹĽ za SE W810i (ew. bÄ™dziesz musiaĹ‚ troszkÄ™ dozbierac) - kawaĹ‚ek porzÄ…dnego telefonu 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Wto, 04.12.2007, 9:10 |
|
 |
|
Grzyws
|
Nie chce SE bo mają kiepskie baterie i słyszałem że są awaryjne
|
| Wto, 04.12.2007, 16:34 |
|
 |
|
MochleBoy
|
Grzyws napisał(a): sĹ‚yszaĹ‚em
źle słyszałes 
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Wto, 04.12.2007, 16:47 |
|
 |
|
Tapir
|
Grzyws napisał(a): sĹ‚yszaĹ‚em ĹĽe sÄ… awaryjne Ostatnio to chyba SE i Sagem (ale te wielu siÄ™ nie podobajÄ…) robiÄ… najmniej awaryjne telefony 
|
| Wto, 04.12.2007, 16:49 |
|
 |
|
Bonus
|
Sony Ericsson zaczął od jakiegoś czasu robić konkretne telefony stare SE się zacinały i ogólnie były kiepskie .
A co do Sagema to ostatnio miałem przez chwile do czynienia to menu jest takie jakieś stare nie podoba mi się , jakoś nie mam zaufania do tej firmy .
|
| Wto, 04.12.2007, 17:11 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Bonus napisał(a): Sony Ericsson zaczÄ…Ĺ‚ od jakiegoĹ› czasu robić konkretne telefony stare SE siÄ™ zacinaĹ‚y i ogĂłlnie byĹ‚y kiepskie .
no nie wiem, matka ma J210i i jest tragiczny, joystick się przycina, telefon reaguje na komendy z opóźnieniem, kumpel ma W300i i się w łapach rozpada (tandetne plastiki, gumka będąca wykończeniem odpada - tel. ma jakieś... hmm... 8-9 m-cy)
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 04.12.2007, 17:21 |
|
 |
|
Bonus
|
że tak powiem akurat ten j210 to troche z niższej półki , a co do w300 to moge się troche zgodzić bo siostra ma i przy otwieraniu klapka tak harczy no ale np w810 , k750 , te troche lepsze są dobre .
|
| Wto, 04.12.2007, 17:34 |
|
 |
|
MochleBoy
|
jest akurat stary 
|
| Wto, 04.12.2007, 17:34 |
|
 |
|
Tapir
|
W300i to po prostu tragiczny model. Jakośc plastiku jest porównywalna z mydelniczką albo plastikowymi kubkami/kieliszkami
a J210i to nie jest nowy model niestety 
|
| Wto, 04.12.2007, 17:38 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Tapir napisał(a): a J210i to nie jest nowy model niestety no ma z 1,5 roku. MoĹĽe te najnowsze faktycznie sÄ… lepsze. Ale tak czy inaczej, obsĹ‚uga i umiejscowienie niektĂłrych funkcji dla mnie jest tragiczne Bonus napisał(a): to troche z niĹĽszej półki
a co za różnica z której? czy jak z niższej, to już może się sypać?
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 04.12.2007, 17:52 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
kenji napisał(a): Czy da sie jakoĹ› domowym sposobem dostać do klawiatury w K510i? ZaczÄ…Ĺ‚ mi siÄ™ zacinać dĹĽojstyk 
_________________ locha lover
|
| Wto, 04.12.2007, 17:57 |
|
|