|
 |
 |
|
Obecny czas: Śro, 01.10.2025, 12:03
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kuffs
|
 foka 91
Witam, powiedzcie mi jak to wytłumaczyć. Dzisiaj ze znajomym który też ma fokę porównywaliśmy nasze auta oraz stojący obok nas na parkingu kolejny fokus. Zauważyliśmy, ze cała trójka ma takie same szyby od forda, ze znaczkiem, ale również i takie same napisy i numery?
Może to trochę głupie pytanie ale czy ford wali ten sam 5 cyfrowy numer na szybie do wszystkich samochodów?
|
Wto, 30.10.2007, 18:40 |
|
 |
tomek679
|
co za foka znowu.. moĹĽe mors..
_________________ tomek679
|
Pon, 12.11.2007, 17:21 |
|
 |
badys
Postów: 1232 Miejscowość: Podróż umiera w momencie dotarcia do celu
Samochód: służbowy
|
no a jaki ma być numer? przecież taka sama szyba jest w całej serii, z danego rocznika, to nie banknoty - żeby były osobno numerowane
_________________ Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem P.S. Moją jedyną wadą jest to:, że nie mam żadnych zalet...
Najpierw sprawdź tu http://www.google.pl a potem zawracaj d**ę 161DT300; 161OD300; 161ETZ300
|
Pon, 12.11.2007, 17:57 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|