|
 |
 |
|
Obecny czas: Wto, 28.04.2026, 14:20
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
mnap86
Samochód: makaron
|
 Fiat Tipo
Pytanie takie.... Tipo ma cynkowane blachy? Jezeli nie wszystkie egzemplarze, to od ktorego roku?
|
| Wto, 06.11.2007, 17:04 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Z tego co ja wiem to Tipo miało ok 70% blach ocynkowanych (na pewno maskę, dach, drzwi i błotniki).
Nic mi nie wiadomo o jakichkolwiek zmianach w czasie produkcji, na pewno od roku 1993 było lepsze zabezpieczenie antykorozyjne.
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Wto, 06.11.2007, 17:23 |
|
 |
|
mnap86
|
Maska, drzwi to pikus. Mnie interesuja glownie nadkola, progi... Bo o ilke drzwi mozna ywmienic bez duzego problemu to taki prog czy nadkole to juz jest problem. (wycinanie, wstawianie nowych itd..)
Ale dzieki za info.
_________________ "Nie potrzebuję, ale na śniegu jest gładko jak dżilette :)" -hajper
|
| Wto, 06.11.2007, 18:34 |
|
 |
|
beniamin
|
Progi tez ma ocynkowane z tego co sie slyszalo
|
| Śro, 07.11.2007, 22:09 |
|
 |
|
mnap86
|
Dzieki za info.
_________________ "Nie potrzebuję, ale na śniegu jest gładko jak dżilette :)" -hajper
|
| Śro, 07.11.2007, 22:52 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|