_________________ ..:: Honda The Power Of Dreams ::.. Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz
Śro, 08.08.2007, 15:01
Toyo
Samochód: za rok
1.Było w dziale Tjunink
2.Jeśli zakładasz temat to wklejasz zdjęcia i dane ( o ile takie istnieją ) a nie podajesz LINK
3.To "auto nie nadaje sie do tego działu
4.Uważam że temat do zamknięcia
Wiem ze byl w dziale tjunink ale nie wiem dlaczego ?? przeciez to nie jest wiejski tjunink to sa przeciez profesjonalne przerobki, a szczegolnie silnika, ktory ma od hondy S2000 A o osobne umieszczenie fotek, to moge zrobic Wiec nie wiem po co piszesz ze temat do zamkniecia
Toyo opis masz na WP
_________________ ..:: Honda The Power Of Dreams ::.. Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz
Śro, 08.08.2007, 15:35
Toyo
Samochód: za rok
No zobaczymy co powie na to moderator . A tak z innej beczki fajne mamy avarty
Samochód: Nadal ich za mało..
Mnie sie tam podoba, dobrze ze ma osobny temat ;]
_________________ S T A N C E | W O R K S
Śro, 08.08.2007, 21:43
Rules
W tym samochodzi widać na rawde duzy wkład pracy, a efekt koncowy, no cóz mi sie podoba, wyglada jak show car jakieś firmy.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
Śro, 08.08.2007, 22:06
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
mnie sie podoba
Czw, 09.08.2007, 12:58
akwin1
wszystko ładnie pieknie ale jak juz przerabiac to auto a nie do jakiegos dwusuwa sprzed wojny wsadzic silnik hony s2000:)
ale w sumie to bym nie pogardzil taka lada
_________________ Życie jest piękne...........................................................................Jak sie ma pieniądze :(
Sob, 11.08.2007, 22:57
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
Jest świetna, zawsze to jakiś świeży pomysł na tuning, mnóstwo fajnych detali, jak choćby te światła i chłodnica
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości