bardzo ładne auto naprawde mi sie podoba ciekawa praca alusy tez niezle dobrane ciekaw jestem jak by to MINI wygladalo gdyby te alki byly w hromie podejrzewam ze bylo by rowniez nice ale tak tez jest dobrze a szczegolnie ten motor 4-ro cylindowy 300 konny aż miło w jajka gilga :D:D
_________________ You'll Be Under My Wheels !!!
Wto, 31.07.2007, 23:46
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
Suuper Mini Bardzo mi sie podobają felgi. No i ta moc! 300 KM w takim małym autko...
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
Moc cieszy ale wygląd beznadziejny. Czarne auto i czarne fele - w tym przypadku z nowego auta zrobili imo wizualnie starego gruchota. Z postawionym dachem to już zupełny sarkofag
Samochód: Fiat Delta 3
pardon napisał(a):
Czarne auto i czarne fele
- właśnie, że z czerwonymi refleksami fajnie wygląda - ja jestem z tym wyglądem w porządku. Szkoda, tylko, że to nie hatch, tylko cabrio, hatch wyglądałby jeszcze lepiej
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 25 gości