|
|
Obecny czas: Wto, 03.02.2026, 5:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 20 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
JL
|
 Peugeot 206 - Pralientje
_________________ "Keep your friends close, but keep your enemies closer" - Don Vito Corleone
|
| Czw, 02.08.2007, 10:08 |
|
 |
|
Tuner
|
 Najlepszy peugeot 206 jakiego widzialem w calym moim zyciu  A wnetrze to juz 1klasa, luksus i pewnie wielki komfort
Dalbym 10/10 albo i wiecej, naprawde miodny 
_________________ ..:: Honda The Power Of Dreams ::.. Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz
|
| Czw, 02.08.2007, 10:27 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
środek to przesada ... nie wiem ale może ktoś lubi jeździć pluszowym misiem .. ja nie ... z zewnątrz ładny aczkolwiek gleba mu nie pasuje
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 02.08.2007, 10:38 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Felgi do wymiany i jest naprawdÄ™ dobrze
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 02.08.2007, 10:45 |
|
 |
|
MORPHEUS1123
|
Ja uwazam ze to damski samochod (bez urazy) jak widac na jednym ze zdjec fajne fajne ale nie dla mnie nie ma zaciecia sportowego , taki na chama robiony wyglada choc podbilo serca wielu osob
_________________ You'll Be Under My Wheels !!!
|
| Czw, 02.08.2007, 11:06 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
środek to przesada ... nie wiem ale może ktoś lubi jeździć pluszowym misiem .. ja nie ... z zewnątrz ładny aczkolwiek gleba mu nie pasuje
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 02.08.2007, 11:19 |
|
 |
|
MORPHEUS1123
|
aaaa mam pytanko a w zasadzie to zazalenie bo mam nadzieje ze to na tym zdjeciu w ramie od drzwi to nie jest wlew do baku o kufa jesli tak to ktos mial totalnie lep zryty
http://img137.imagevenue.com/img.php?image=45628_93_09_122_490lo.jpg
_________________ You'll Be Under My Wheels !!!
|
| Czw, 02.08.2007, 11:54 |
|
 |
|
Joey
|
To jest wlew paliwa i IMO ktoś nie miał zrytego łba, tylko dobry pomysł. Wolę takie rozwiązanie niż wysuwającą się na siłownikach tylną lampę jak w pewnym Golfie  Dzięki temu zabiegowi nadwozie jest idealnie oczyszczone.
Co do samego samochodu... Jest prawie idealny. Niestety znowu prawie  Pięknie oczyszczone nadwozie, gleba i lakier - ideał. Felgi niestety nie podobają mi się w ogóle, zdecydowanie wybrałbym inny wzór. Wnętrze wygląda fajnie, ale nie chciałbym takiego w swoim samochodzie  Wybrałbym inne kolory lub kolor (jeden)  To wyglądałoby dobrze gdyby całe było w kolorze tej jasnej skóry. Teraz faktycznie wygląda pluszowo (jak to napisał pardon), ale jak wnioskuję ze zdjęć właścicielem jest kobieta, więc rozumiem.
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Czw, 02.08.2007, 12:13 |
|
 |
|
Kszysztov
Samochód: Vw Passat b4
|
Zmienić felgi, dać jeden kolor wnętrza i jest cacy 
|
| Czw, 02.08.2007, 16:57 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
Po samym zródle zdjęc mozna wywnisokować ze to bedzie zajebisty tuning nie patrzac na zdjęcia. German Style rządz !!!
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Czw, 02.08.2007, 16:59 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Podoba mie sie ten Peugeot. Nawet bardzo bardzo bardzo  :D
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Czw, 02.08.2007, 21:34 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Byłby genialny gdyby nie plusz na desce rozdzielczej  Poza tym fotele w środku wyglądają świetnie. Z zewnątrz również ładnie zrobiony, brak znaczka odziwo mi nie przeszkadza  Fajne kółeczka, szkoda, że tylne lampy nie są diodowe, widziałem już takie w kilku 206 i wcale nie były to gej looki ! 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 02.08.2007, 21:41 |
|
 |
|
dexterek
|
ja bym lepiej przerobił 206, ten tutaj nie bardzo mi sie podoba; ten model mi sie kojarzy z WRC i białymi felgami ;d
_________________ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
| Czw, 02.08.2007, 23:29 |
|
 |
|
Toyo
Samochód: za rok
|
Zmienić felgi i jestem w niebie
_________________ || www.BauenDL.com USŁUGI REMONTOWE ||
|
| Czw, 02.08.2007, 23:51 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Felgi przeciętne, ale to rzecz gustu. Z zewnątrz wizualnie naprawdę kawał dobrej roboty, ale do orgazmu troszkę zabrakło
Wnętrze natomiast to lekka IMO przesada, jeszcze brakuje obicia "wełną" wskazówek w zegarach i szyb 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 03.08.2007, 0:01 |
|
 |
|
WASYL0002
Samochód: GV 2.0
|
piękny ,po prostu LALECZKA !!! wspaniale sie prezentuje i kolor wymiata ,nie tylko obstukany czarny !
|
| Pią, 03.08.2007, 6:48 |
|
 |
|
lukasz_pol
|
mi głuwnie podoba sie wnetrze. a reszta taka sobie.
_________________ OnLy FajNe AuTkA !!
|
| Pią, 03.08.2007, 10:14 |
|
 |
|
PUNIU
|
środek mi sie podoba reszta taka sobie
_________________ Jedzie ekipa z zielonego DŻIPa
|
| Nie, 05.08.2007, 10:04 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
pardon napisał(a): Ĺ›rodek to przesada ... nie wiem ale moĹĽe ktoĹ› lubi jeĹşdzić pluszowym misiem .. ja nie ... z zewnÄ…trz Ĺ‚adny aczkolwiek gleba mu nie pasuje
dokładnie - srodek jest paskudny 
|
| Nie, 05.08.2007, 16:10 |
|
 |
|
yenko
|
wszystko pięknie , ale moim zdaniem 206 to samochód dla kobiety ale za tuning 5+ sie nalezy
Ja wole męskie samochodu np Volvo V70 2.3 turbo , 240 koni tam zabardzo tuningu nie trzeba , dobre fele (niski profil 17 cali) i to wygląda całkiem dobrze , ale zeby było 240 oni to muszą byc wysokie obroty , dlatego wolałbym mercedesa z kompresorem , ale nie ta kieszeń
pozdro
|
| Pon, 06.08.2007, 21:05 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 20 posty(ów) ] |
|