|
|
Obecny czas: Wto, 28.04.2026, 14:37
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
UFO-ki - czyli koncepty niezidentyfikowane
| Autor |
Wiadomość |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Wiec generalnie "zespajszotowali" sobie Nissana ale za nim cos jedzie, tylko co
wordlcarfans
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 18.06.2007, 20:37 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Alfisti4ever napisał(a): Wiec generalnie "zespajszotowali" sobie Nissana ale za nim cos jedzie, tylko co Question
A nie jest to czasem Lexus LF-A ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 18.06.2007, 20:46 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Kobi napisał(a): A nie jest to czasem Lexus LF-A ?
 Faktycznie  Cos mi switalo ze gdzies widzialem ale nie moglem skojarzyc i wszedlem teraz w LF-A ocncept i faktycznie 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Pon, 18.06.2007, 21:28 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Subaru Impreza WRX STI??

_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 20.06.2007, 7:22 |
|
 |
|
Burago997
|
Spoiler większy od samochodu.
|
| Śro, 20.06.2007, 7:55 |
|
 |
|
ttadekk
|
...impreza to to napewno nie jest, w pierwszym momencie linia boczna wydała mi sie podobna do Aurisa, ale to też nie on. No chyba że w mocno zmienionej wersji z zapowiadanym na USA V6.
Ale tak na marginesie mocno zchodząca w dół linia okien, uwypuklone przednie nadkola i lexus-looki to cechy nowych Mazd. Moze to 3....
|
| Śro, 20.06.2007, 8:55 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
A powiedz mi skąd masz pewność że impreza to to nie jest??
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 20.06.2007, 17:40 |
|
 |
|
ttadekk
|
Jesli to subaru to bardzo sprytnie zamaskowane 
|
| Śro, 20.06.2007, 18:22 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Na tym polega właśnie maskowanie ;]
|
| Śro, 20.06.2007, 18:28 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
_________________ >>>
|
| Czw, 21.06.2007, 12:34 |
|
 |
|
Burago997
|
MoĹĽe Gen2 sedan. 
|
| Czw, 21.06.2007, 12:52 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
Nie, to będzie jakiś mniejszy sedanik
_________________ >>>
|
| Czw, 21.06.2007, 12:53 |
|
 |
|
Burago997
|
Osiek napisał(a): Nie, to bÄ™dzie jakiĹ› mniejszy sedanik
To moĹĽe sedan Santrii.
|
| Czw, 21.06.2007, 12:55 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Burago997 napisał(a): To moĹĽe sedan Santrii.
Satrii Neo  No mozliwe 
|
| Czw, 21.06.2007, 13:15 |
|
 |
|
Krzychu007
|
jak donosi dzisiejszy AUTO EXPRESS to najprawdopodobnie nowy Ford KA..wiec niektózy mieri racje... co dla nmnie jest nie spójne to że we wnętzru wykożystano elementu charakterystyczne dla marki fiat (w tym kolo kierownicy z logo fiata)ale moze to taki kamuflaż.....forda..  [/quote]
strasznie mnie nurtuje myśl co to za auto... Ford Ka  no niby większośc argumentów przemawia na jego korzyść ale to może zapowiadany Fiat 600,ktory niby jest w planach zaraz po premierze 500.. ciekawe czym by się różnił od 500..
_________________ 0.o
|
| Śro, 27.06.2007, 15:08 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
takie moje małe porównanie  kto wie..

_________________ >>>
|
| Śro, 27.06.2007, 16:49 |
|
 |
|
k o v a l
|
Chyba tak... popatrzcie na linie okien i dachu... 
|
| Śro, 27.06.2007, 17:36 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
pożyjemy zobaczymy.....jedni mowia że to nowe KA drudzy że fiat 600/uno...i kogo tu słuchac?? 
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Śro, 27.06.2007, 19:08 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Osiek to na pierwszy rzut oka widac ze te wizje powstaly na podstawie tych spyshotow  własnie dla mnie aż za dużo jest tych elementów fiatowskich...wnetrze od pandy,lampy przednie od bravo,tylnie od stilo,maskowanie charakterystyczne wyłacznie dla Fiatano niby Fiat wspolpracuje z fordem przy produkcji ka,ale za maskowanie to chyba ford powinien byc popdowiedzialny ,...sam nie wiem i dlatego cotraz bardziej nurtuje mnie co to za auto....
_________________ 0.o
|
| Śro, 27.06.2007, 20:57 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Wrzucam to tutaj,bo nie ma pewności czy jest to Toyota Auris TS,czy jakiś tuning auta przez jakąś prywatną firmę.
Bardziej skłaniał bym się ku wersji TS,ponieważ jednym z czynników jest podobieństwo tej wersji to Japońskiego Aurisa TRD....Ale też nic nie wiadomo,bo być może jest to tuning,który wzorował się na tej wersji...Ale przyznacie,wygląda naprawdę świetnie  Spójrzcie na te fotele....mmmm..

|
| Czw, 28.06.2007, 10:16 |
|
|