|
|
Obecny czas: Wto, 28.04.2026, 16:09
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
UFO-ki - czyli koncepty niezidentyfikowane
| Autor |
Wiadomość |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
W sumie też tak może być  ja narazie sobie zaloze ze to Ford Ka 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Pią, 01.06.2007, 18:58 |
|
 |
|
Burago997
|
Może to przedłużona wersja Fiata 500.
|
| Pią, 01.06.2007, 19:45 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Cytuj: A tak nawiasem mówiąc,czy nie można by zrobić tak,aby temat był "przyklejony" ??
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 02.06.2007, 10:19 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Ciekawostka na temat tajemniczego Fiata:

_________________ >>>
|
| Sob, 02.06.2007, 11:47 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Czyli można powiedzieć że mamy dwie wersje do wyboru.Czyli tak jak przypuszczałem,iż jest to albo następca SC albo Ford KA.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 02.06.2007, 11:51 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
kociak napisał(a): :?:  Cytuj: A tak nawiasem mĂłwiÄ…c,czy nie moĹĽna by zrobić tak,aby temat byĹ‚ "przyklejony" ??
Jeśli to zdjecie było robione w Usa to wydaje mi sie ze to jakis Pontiac patrzac na grill
A jesli chodzi o to tego Fiata to zgadzam sie z Kociakiem i serce podpowiada ĹĽe to nastepca ĹĽe to nowa 600 ale rozum mowi ze to Ford ka 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Sob, 02.06.2007, 13:46 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
Wydaje mi siÄ™ ĹĽe to Mazda 6, sugerujÄ…c siÄ™ maskowaniem boku auta
_________________ >>>
|
| Sob, 02.06.2007, 13:51 |
|
 |
|
Dj Brabus
|
Osiek napisał(a): Ciekawostka na temat tajemniczego Fiata: 
Każdy z Was może sobie wykonać takie rysunki dowolnego auta na bazie tych spyshotów... ;/
_________________ Dbajcie o siebie i innych!
Dj Brabus
|
| Sob, 02.06.2007, 14:29 |
|
 |
|
Burago997
|
Dj Brabus napisał(a): KaĹĽdy z Was moĹĽe sobie wykonać takie rysunki dowolnego auta na bazie tych spyshotĂłw... ;/
Ale jako jedyna ciekawa propozycja na tajemnicze auto Fiata i najbardziej rozsÄ…dna.
|
| Sob, 02.06.2007, 15:55 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
kociak napisał(a): JakiĹ› wynalazek Fiata... SÄ… różne spekulacje na temat tego auta,a to ĹĽe jest to 500 Cabrio,a to ĹĽe 500 tylko ĹĽe "jakaĹ› inna",a to ĹĽe jest to maĹ‚e i tanie auto,coĹ› pokroju nastÄ™pcy SC,a to ze... A tak nawiasem mĂłwiÄ…c,czy nie moĹĽna by zrobić tak,aby temat byĹ‚ "przyklejony" ?? 
na auto blog.it piszÄ… ĹĽe jest to zapowiadany na 2009 b-compact...
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Nie, 03.06.2007, 0:03 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
Cytuj: na auto blog.it piszÄ… ĹĽe jest to zapowiadany na 2009 b-compact...
i nie tylko tam..
Trzeba będzie zrobić porządek, jak już się wszystko wyjaśni. Wydzielić brazylijskie Punto z tematu, wrzucić nasze UFO tam, ale nie będę tego robić i sto razy powtarzać. Poza tym przypiąć pinezką "UFO-ki.." na stałe..
_________________ >>>
|
| Nie, 03.06.2007, 15:44 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
DELETE
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin Sob, 09.06.2007, 15:12, edytowano w sumie 2 razy
|
| Sob, 09.06.2007, 14:59 |
|
 |
|
ttadekk
|
Ewidentnie Jaguar raczej, a nie BMW  I to raczej następca S type'a...
|
| Sob, 09.06.2007, 15:04 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Tak,to XF.Zmyliła mnie linia okien oraz zbyt długi tył...
|
| Sob, 09.06.2007, 15:11 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Nissan przygotowuje następce dla modelu Murano,który w USA jest sprzedawany od 2003 a w Europie od 2004.To są pierwsze spyshoty nowego Nissana Murano.Prototyp następcy jest testowany południowej Europie,gdzie mocno zamaskowany egzemplarz przechodzi pierwsze testy.Jak widać na zdjęciach,auto przeznaczony jest na rynki z ruchem prawostronnym.Dodatkowo auto jechało w akompaniamencie Nissana Qashqai.Pomimo że samochód jest całkowicie zamaskowany,można dostrzec przód podobny do oferowanego tylko w USA Nissana Rogue.Auto będzie dostępne z napędem na przód lub na cztery koła.Premiera tego auta najwcześniej może się odbyć w drugiej połowie 2008 roku.
Hans Lehmann
thecarconnection
Taką informację podaje serwis http://www.thecarconnection.com/.Ale najprawdopodobniej podaje złe informacje.Prawda jest taka iż istnieje możliwość że jest to Renault Koleos i spółka.
Osiek napisał(a): WedĹ‚ug mnie pod maskowaniem kryje siÄ™ Renault Koleos lub jego klon Samsung/Nissan. VW_Marcin napisał(a): Hipotezy z Koleosem i jego klonami teĹĽ nie moĹĽemy wykluczyć....
|
| Pon, 11.06.2007, 8:27 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Mi to bardziej pasuje wlasnie na Kalosa i spolke  Zwlaszcza tylne swiatla za tym przemawiaja  I wydaje mi sie ze na nastpece Murano to to troche przy malawe jest 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 11.06.2007, 10:53 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
To jest na 100% Koleos, to widać na pierwszy rzut oka, tylko nie wiadomo pod jaką marką. Grill pasuje bardziej do Samsunga, ale testy, jak napisał VW_Marcin są prowadzone w Europie.
_________________ >>>
|
| Pon, 11.06.2007, 12:30 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
dla mnie to samsung...powod kierownica po prawej stronie 
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Pon, 11.06.2007, 15:05 |
|
 |
|
Burago997
|
kret816 napisał(a): dla mnie to samsung...powod kierownica po prawej stronie Twisted Evil
Ale jeszcze można lekko zauważyć grill, jak z konceptu.
|
| Wto, 12.06.2007, 6:13 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
kret816 napisał(a): dla mnie to samsung...powod kierownica po prawej stronie Twisted Evil
No ale co ma piernik do wiatraka  Samsung bo kiera po prawej  Bez sensu  W Korei ruch odbywa sie prawa strona wiec ja tego nie czaje 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 12.06.2007, 8:22 |
|
|