Witam, zbieram wszelkiego rodzaju informacje o naczepach do przewozu szkła firmy Langendorf, chodzi mi o dane techniczne, zdjęcia - przede wszystkim ramy, zawieszenia i wnętrza. Możecie mi pomoc ? Bo niestety nie moge znalezc nic ciekawego ....
Z gory dzieki
A tak swoją jestem ciekawy co to się dzieje, co kilka miesięcy ktoś tu zagląda i ciągle szuka czegoś na temat naczep do transportu szkła
-wszystkie uczelnie i polityechniki to przerabiajÄ…
dobra pzy okazji wrzuce troche fotek - co oni tam produkują Floatliner - czyli właśnie te do szkła
Flatliner - transportery płyt żelbetonowych - i z cegieł też jak się okazuje kurcze to się nie rozsypie w czasie transportu
Flexliner
Kastenmulde - Alu aluminiowe
Schalenmulde - Stahl i stalowe
Tieflader > Satteltieflade - naczepy do transportu maszyn budowlanych
Tieflader > Tiefladeanhänger i przyczepy
różne specjalistyczne konstrukcje
(C)http://www.langendorf.de
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
Sob, 02.06.2007, 13:34
noon
Na stronce Langendorf nie ma tego czego potrzebuje a na google tez nie moge tego znalezc to nie jest mi potrzebne do szkoly, ja chce zrobic taka sama ale w skali 1:24 dlatego potrzebuje zdjecia zawieszenia, wnetrza ,jej wymiary itp. Foty jej ogolnych ksztaltow juz mam szukam bardziej szczegolowych rzeczy
Sob, 02.06.2007, 14:00
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
świetne te naczepy - do każdego zastosowania, tyle tych rodzajów
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości