Obecny czas: Czw, 02.07.2026, 3:05

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 42 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
[F1 2007] GP Hiszpanii 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Skoda Octavia
Post [F1 2007] GP Hiszpanii
Wybacz Kobi ale pozwoliłem sobie założyć już temat o GP Hiszpani. Właśnie dorwałem wyniki pierwszego treningu którego podobnie jak ty nie byłem w stanie oglądać (praca).
Oto one:
Image

Czy to nie piękny widok zobaczyć Roberta moniędzy bolidami Ferrari? Wiem że to dopiero pierwszy trening ale i tak się cieszę. Brawo dla Davidsona. Cały czas trzymam kciuki za tego zawodnika.
(c) http://www.f1wm.pl

Ostatnio edytowany przez sAYo, Pią, 11.05.2007, 19:57, edytowano w sumie 1 raz

Pią, 11.05.2007, 11:20
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów
Brawa dla Hondy-za przegrywanie z zeszłorocznym bolidem.Brwo dla Roberta za objechanie Nicka.

Pią, 11.05.2007, 11:36
Awatar użytkownika

I po drugim treningu. Niestety znów nie zdąrzyłem obejrzeć go w TV :/
Image
Tym razem widać że niektóre zespoły testowały z większą ilością paliwa bo klasyfikacja zdecydowanie odbiega od obecnego układu sił.
(c) http://www.f1wm.pl

Pią, 11.05.2007, 14:52
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
O nie sayo_nara ... foch :evil: :( :wink: :lol: Ja również nie miałem okazji ogladać obu treningów bo miałem dzisiaj sporo zajęć, ale od jutra oglądam wszystko co będzie o F1 :mryellow:

Może zmień nazwe tematu na [F1 2007] GP Hiszpani ;)

Pią, 11.05.2007, 15:48
Awatar użytkownika

Może zmień nazwe tematu na [F1 2007] GP Hiszpani

Jak chcesz to w końcu twoje dzieło ale ta nazwa bardziej mi się podoba choć to moje zdanie.
Kobi napisał(a):
od jutra oglądam wszystko co będzie o F1

No mi nie będzie dane wszystkiego oglądać bo mam już zamówioną robotę na świerzym powietrzu ale jak tylko będą przerwy to na pewno uzupełnie informacje :)

Pią, 11.05.2007, 16:22
Moderator
Awatar użytkownika

Jak chcesz to w końcu twoje dzieło ale ta nazwa bardziej mi się podoba choć to moje zdanie.

Wysłałem Ci pw, zrobisz jak uważasz ;)

A tu można poczytać o ...
Pierwszym treningu:
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=5705
Oraz drugim treningu:
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=5709

Pią, 11.05.2007, 16:57
Awatar użytkownika

Apeluje do sayo_nara o zachowanie zdrowego rozsadku i nie podkradanie tematow czlowiekowi, ktory bardzo dobrze wywiazywal sie ze swoich "obowiazkow" :mryellow: :mryellow:
Informowania nas co sie dzieje w najszybszym cyrku swiata :D

Mecze na żywo

Pią, 11.05.2007, 19:16
Moderator
Awatar użytkownika

Apeluje do sayo_nara o zachowanie zdrowego rozsadku i nie podkradanie tematow czlowiekowi, ktory bardzo dobrze wywiazywal sie ze swoich "obowiazkow"
Informowania nas co sie dzieje w najszybszym cyrku swiata

Jeszcze raz powtarzam, że nie mam żalu do sayo_nara o to, że założył temat, nie mam w końcu nigdzie napisane, że tylko ja mam zajmować się F1 ;) Ja tylko chciałbym, aby wszystko było zrobione na wysokim poziomie, a sayo_nara na pewno jest do tego zdolny, w końcu na F1 zna się tak dobrze jak ja :mryellow:

Oglądał ktoś studio F1 na Polsacie Sport o 21:20, które nie wiedzieć czemu nie umieściłem w ramówce ( :/ ) ? Widzieliście to co ja ? wyrzucili chyba Włodka Zientarskiego :lol: Był tylko Maciek plus dwóch kompetentnych gościi. Pan z F1 Racing no i oczywiście Maurycy Kochański :)
Był malutki skrót z treningów, wywiady z kierowcami i dość ciekawe obrazki z treningów na których zjawił się sam Michel Schumacher, podobno doradzał Ferrari. ( http://images.gpupdate.net/large/73716.jpg ) Kiedyś plotkowano o tym, że będzie doradzał swojemu zespołowi... czyżby plotki okazały się prawdą ? :>

Pią, 11.05.2007, 21:28
Moderator
Awatar użytkownika

Oficjalne wyniki 3 treningu :) A za trochę ponad godzinke kwalifikacje przed jutrzejszym wyścigiem :)
Image

Źródło: f1.com

Sob, 12.05.2007, 11:51
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jaworzno
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
No, noo!! 3 miejsce Roberta! Mam nadzieje ze w kwalifikacjach bedzie równie dobrze, a w wyścigu może bedzie pierwszy raz na najwyższym podium :)

kat.D - 20.02.2012r.
kat.C+E - w trakcie

Sob, 12.05.2007, 11:58
Awatar użytkownika

No, noo!! 3 miejsce Roberta! Mam nadzieje ze w kwalifikacjach bedzie równie dobrze, a w wyścigu może bedzie pierwszy raz na najwyższym podium :)

ogromny optymista z ciebie :wink: jak w kwalifikacjach bedzie w pierwszej 5 a w GP na punktowanym miejscu to bedzie swietnie,nie mowie ze Robert nie ma szans na zwyciestwo,ale bmw jeszcze troche odstaja od mclarenĂłw i ferrari, mam nadzieje ze zadnej awarii nie bedzie

Sob, 12.05.2007, 12:04

Miejscowość: Żeszuuuf
Dobrze by było gdyby w takim samym układzie zakończyły się kwalifikacje :D

Tylko że Ferrari na pewno nie przeprowadzało symulacji kwalifikacji... Wątpie żeby chcieli rozpocząć wyścig z większa ilością paliwa. Mimo że szykana przed ostatnim zakrętem ułatwi wyprzedzanie to i tak tor w Montmelo nie sprzyja wyprzedzaniu.

Ja bardzo bym chciał aby Kubica miał bezproblemowy wyścig i zaczął prezentować równa formę i żeby objeżdżał Heidfelda :D

Sob, 12.05.2007, 12:07
Awatar użytkownika

Krzychu007 no tak, ale jakoś w tamtym sezonie był raz 3 :) Wiem że może 1 miejsce to troche przesadziłem ale myśle że na pierwszą 4 spokojnie ma szanse :)

kat.D - 20.02.2012r.
kat.C+E - w trakcie

Sob, 12.05.2007, 12:09
Moderator
Awatar użytkownika

No, noo!! 3 miejsce Roberta!

Nie przywiązywał bym dużej wagi do tych wyników podczas treningów, one tak naprawdę nic nam nie mówią. Zespoły podczas treningów ustawiają setupy na kwalifikacje, aby wypaść jak najlepiej, tu nie chodzi kto ma najlepszy czas ;) Równie dobrze pierwsi z treningów mogą być ostatnimi na kwalifikacjach ;)
Krzychu007 napisał(a):
ale bmw jeszcze troche odstaja od mclarenĂłw i ferrari, mam nadzieje ze zadnej awarii nie bedzie

Od Ferrari i McLarenów wszystkie zespoły odstają :twisted: Szczególnie po tym jak przygotowali nowe pakiety aerodynamiczne na pierwszy wyścig w Europie. Inne zespoły w tym BMW Sauber również zmienili kilka elementów w bolidzie pod względem aerodynamiki.
eYe napisał(a):
Ja bardzo bym chciał aby Kubica miał bezproblemowy wyścig

No ja mam nadzieje, że będzie bezproblemowy. Choć Robert skarżył na nadsterowność w swoim bolidzie, a tego nie lubi...

Sob, 12.05.2007, 12:32
Awatar użytkownika

No i już wszystko wiadomo :) R. Kubica zakończył kwalifikacje z piątym czasem!

kat.D - 20.02.2012r.
kat.C+E - w trakcie

Sob, 12.05.2007, 14:07
Moderator
Awatar użytkownika

Image

Źródło: f1.com

Sob, 12.05.2007, 14:10
Awatar użytkownika

Kurde znów nie obejrzałem relacji a raczej widziałem ostatnie 2 minuty. Wprawdzie wypowiedzieć się nie mogę o tym co sie działo ale wielkie brawa dla naszego rodaka który był dziś pierwszy po "bogach" z Ferrari i McLarena. Widzę też że przebudziła się Toyota bo pozycja Trulliego może imponować. Oba Renault w pierwszej dziesiądce też można uznać za sukces, natomiast Hondy dalej w swoim stylu. Teraz już tylko wyścig. Mam nadzieję że nikt ani nic juz mi nie przeszkodzi i będę mógł swobodnie oglądać od początku do końca. Po objedzie podrzucę pare fotosków z trenigów i kwalifikacji.

No i po objadku więc daje kilka fotek:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
(c) http://www.gpupdate.net

Sob, 12.05.2007, 14:23
Moderator
Awatar użytkownika

Dobre zdjęcia wybrałeś bo widać na nich między innymi zmieniony przedni płat w BMW Sauberze oraz tą poprzeczke nad przednim spojlerem w McLarenie. Dość dobrze również widać jak bolidy podskakiwały na wysokich tarkach toru Catalunya

A tutaj podsumowanie kwalifikacji:
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=5716
Wypowiedzi po kwalifikacjach (pĂłki co tylko dwĂłch zespolĂłw,ale jest to aktualizowane)
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=5718

Doczekać się nie moge jutrzejszego wyścigu, myśle, że będzie się sporo działo :mryellow: Alonso będzie naciskał od początku na Masse, który przecież w jednym z wyścigów pokazał, że nie lubi takiej nerówki gdy jedzie z pierwszego pola, na pewno pamiętacie jak Hamilton go przycisnął do tego stopnia, że Massa popełnił błąd, który kosztował go dobrą pozycje na mecie ;) Poza tym Alonso też będzie startował pod pewną presją, w końcu "jest u siebie" i przed swoją publicznością, na pewno będzie chciał pokazać kto rządzi w Hiszpanii ;) Jestem ciekaw jak zachowa się Robert, przed sobą ma tylko kierowców Ferrari i McLarena, a jak wiadomo są oni silniejszym zespołem ... oj będzie się działo :mryellow:

Sob, 12.05.2007, 20:33
Moderator
Awatar użytkownika

Zjawa lecÄ…ca nad torem :lol: :wink:

Sob, 12.05.2007, 21:22
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów
Wyścig będzie ciekawy.Mam nadzieję że zobaczymy walkę dwóch zawodników którzy będą za kilka lat rządzić F1 :wink: i mam też nadzeje że ta walka zostanie rozstrzygnięta na rzecz tego w białym bolidzie.Dzisiaj wygra ktoś z dwójki Kimi-Alonso bo Massa to "bohater pustego toru".
PS.Śniło mi się dzisiaj że Kimas odszedł z Ferrari bo mu się znudziło i nowym kierowcą czerwonych będzie albo Robert Kubica ale powróci Michael :wink:

Nie, 13.05.2007, 7:43
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 42 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna