Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 19:39

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Następna
Fiat Bravo 2007 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ruda Śląska
Samochód: Alfa Romeo 156 1.8TS
Kurcze, mam wrażenie, że awaryjność Fiatów zależy wyłącznie od użytkownika. To są tanie samochody, więc często kupują je ludzie niespecjalnie zamożni i potem oszczędzają na przeglądach (a, ten tysiąc jeszcze przejadę i potem pojadę), czy wsadzają zamienniki, zamiast pojechać do ASO. A wrażenie to wywołał u mnie granatowy maluch rocznik 88, którego pół roku temu moja rodzinka sprzedała, by kupiono Pandę. W maluchu była tylko jedna awaria: skrzyni, ale wynikała z błędu ludzkiego (coś tam źle mama pozmieniała biegi).

Sob, 28.04.2007, 18:23
Awatar użytkownika

Miejscowość: z domu
Kurcze, mam wrażenie, że awaryjność Fiatów zależy wyłącznie od użytkownika.

Dokładnie, może nie w 100% zależne od właściciela ale w bardzo dużym stopniu. Mój tata miał przez kilka lat Uno (kupił używane) i z ręką na sercu nic poważnego się nie działo (nawet rdzą nie zachodził :D) a nie był serwisowany w ASO tylko w prywatnym warsztacie :). Tak więc trzeba dbać o samochód a na pewno on się odwdzięczy mniej awaryjną eksploatacją :).

Sob, 28.04.2007, 20:57

Miejscowość: Szczecin
Mr_Bungle napisał(a):
Kurcze, mam wrażenie, że awaryjność Fiatów zależy wyłącznie od użytkownika.

Dokładnie, może nie w 100% zależne od właściciela ale w bardzo dużym stopniu. Mój tata miał przez kilka lat Uno (kupił używane) i z ręką na sercu nic poważnego się nie działo (nawet rdzą nie zachodził :D) a nie był serwisowany w ASO tylko w prywatnym warsztacie :). Tak więc trzeba dbać o samochód a na pewno on się odwdzięczy mniej awaryjną eksploatacją :).

Dokładnie.Tak samo mój znajomy kupił sobie Fiata Siena z salonu już dawno temu i nic takiego poza częściami które się zużywają się nie psuje.

Nie, 29.04.2007, 13:12
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów [KMI]
Samochód: FIAT Punto Evo
Mnie sie bardziej wydaje ze awaryjnosc Fiatow bardziej istnieje ze stereotypow a obecne Fiaty znacznie sie zmienily. Wiadomo zepsuc sie zawsze moze i to cecha kazdego auta. Pewne samochody moze czesciej (nieznacznie) pewne rzadziej.

Nie, 29.04.2007, 15:19
Awatar użytkownika

Zgadzam się, że wiele zależy od właściciela, ale musze też przyznać, że zdarzają sie drobne usterki, które nie są poważne, ale na pewno przeszkadzają, jak np: otwierajacy sie schowek, czy klapka z wlewu paliwa, przykłady z Punto II.

Nie, 29.04.2007, 15:22

Miejscowość: Szczecin
Fiaty teraz to porzÄ…dne samochody a co najwaĹĽniejsze podobajÄ… siÄ™ nam i przyciÄ…gajÄ… uwage.

Nie, 29.04.2007, 15:39
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów [KMI]
Samochód: FIAT Punto Evo
Wczoraj w Miechowie pierwszy raz na oczy widzialem Bravo. No wyglada calkiem niezle ale mnie osobiscie fikusny design nie pasuje...I raczej nie chcialbym miec tego Fiata. Siedzialem w samochodzie i patrzylem na ten samochod i jakis gosciu krecil sie i ogladal z zaciekawieniem krecil sie z kazdej strony i poszedl dalej.
Image
Zdjecie robione telefonem (z samochodu) i nie wyszlo za dobrze

Wto, 01.05.2007, 9:40
Awatar użytkownika

Miejscowość: koło Rzeszowa
Ja tez dzis po raz pierwszy widzialem Bravo w czarnym kolorze z szarymi matowymi felgami i wygladał bardzo ładnie :)

Pon, 07.05.2007, 17:17
Awatar użytkownika

Miejscowość: Springfield
Ja tez dzis po raz pierwszy widzialem Bravo w czarnym kolorze z szarymi matowymi felgami i wygladał bardzo ładnie :)

kazdy detal, kolor czy inna pierdolka moze przesadzic o wygladzie, oczywiscie z malucha nie zrobi sie mercedesa detalami ale jednak moja teoria ma cos w sobie ;)

Pon, 07.05.2007, 17:20
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
Fiat Bravo w PaĹşdzierniku trafi do Australii pod nazwÄ… Ritmo.
Image

italiaspeed.com

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Pią, 11.05.2007, 6:32
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
też widziałem na żywo. Z tyłu nie wygląda tak dobrze jak mi się wydawało, w gruncie rzeczy jest mocno średni. Natomiast z przodu jest ok :)

Pią, 11.05.2007, 9:57
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Widziałem dzisiaś zaparkowanego na ulicy. :D Był praktycznie cały zasłonięty przez inny samochód, widać było tylko przód z profilu, więc z daleka pomyślałem: "Hmm... Jakieś dziwne to Grande Punto". Zbliżyłem się i oniemiałem. :D Bravo w ciemnogranatowym kolorze(G-Punto też w takim występuje) jest po prostu piękne. To chyba najpiękniejszy samochód, jaki kiedykolwiek widziałem... Ale to tylko ja. :wink:

Pią, 11.05.2007, 12:24
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bełchatów
Jest swietny, swietna sportowa linia, ten model najbardziej mi odpowiada ze wszystkich poprzednich.

Pią, 11.05.2007, 13:57
Awatar użytkownika

Image

italiaspeed.com

Czyli użyli ponownie nazwy, która była pierwszą nienumeryczną dla kompaktowego modelu Fiata/ W sumie to myślałem że Bravo będzie nazwą międzynarodową. W Ameryce najprawdopodobnie zostawią z nazwą Stilo ;)

Pią, 11.05.2007, 13:59
Awatar użytkownika

Miejscowość: SH
Samochód: Civic 1.8 VTEC
Ja pierwszy raz na żywo widziałem go wczoraj i rzeczywiście jak dla mnie nie jest aż tak ładny. Po prostu nie pasują mi te przednie światła, nie to co w Grande Punto...

Pią, 11.05.2007, 15:22

Miejscowość: Katowice
a ja wczoraj byłem w salonie Fiata i zamówiłem Bravo 1,4 Dynamic z pakietem SPORT w czarnym kolorze :) Zapłacę za niego jakieś 64 500 i już pod koniec czerwca będe nim śmigał :D :D :D jak go odbiore to zrobie zdjęcia i tu zamieszcze ;)

Pią, 11.05.2007, 16:02
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Włoski
Image

Ten napisa nie wyglada juz tak ladnie jak Bravo napis :> :wink:

Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?

Pią, 11.05.2007, 18:02

a ja wczoraj byłem w salonie Fiata i zamówiłem Bravo 1,4 Dynamic z pakietem SPORT w czarnym kolorze :) Zapłacę za niego jakieś 64 500 i już pod koniec czerwca będe nim śmigał :D :D :D jak go odbiore to zrobie zdjęcia i tu zamieszcze ;)

Gratulacje!!

Swoja drogą czy zwróciłeś uwagę na wyprofilowanie tyłu foteli kierowcy i pasażera siedzącego obok? Ponoć Fiat zareagował na narzekania pierwszych klientów i przerobił je tak aby na nogi ludzi siedzacych na tylnej kanapie było więcej miejsca

Pon, 14.05.2007, 10:43
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
a ja wczoraj byłem w salonie Fiata i zamówiłem Bravo 1,4 Dynamic z pakietem SPORT w czarnym kolorze Smile

Czekam na fotki. I Gratuluje zakupu

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Pon, 14.05.2007, 14:26
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

(Zazdrość mode: on :twisted: ) Cóż, możliwe(ale nie bardzo :wink: ), że sam będę miał za jakiś czas Bravo, taka sama wersja, ale bez pakietu sport. :D

Pon, 14.05.2007, 16:33
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Następna