|
|
Obecny czas: Wto, 14.07.2026, 20:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2008 Opel Insignia (+OPC)
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 08.04.2007, 9:41 |
|
 |
|
aston
|
Za bardzo sportowy wygląda ... swoją drogą fajnie by było jakby reaktywowali Calibrę 
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Nie, 08.04.2007, 10:15 |
|
 |
|
Joey
|
Zaczyna mi się podobać ta nowa Vectra - ładna, sportowa limuzyna się zapowiada 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Nie, 08.04.2007, 11:33 |
|
 |
|
Makaveli7
|
Joey napisał(a): Zaczyna mi siÄ™ podobać ta nowa Vectra - Ĺ‚adna, sportowa limuzyna siÄ™ zapowiada 
A ja uważam zupełnie odwrotnie Vectra powinna pozostać spokojną limuzyną a nie pseudo sportówą...
|
| Nie, 08.04.2007, 13:03 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Makaveli7 napisał(a): A ja uwaĹĽam zupeĹ‚nie odwrotnie Vectra powinna pozostać spokojnÄ… limuzynÄ… a nie pseudo sportĂłwÄ…... Jestem tego samego zdania  PrzecieĹĽ takie coĹ› nie miaĹ‚o by najmniejszego sensu.. co innego jakby aston napisał(a): reaktywowali CalibrÄ™

_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Nie, 08.04.2007, 14:18 |
|
 |
|
Joey
|
Mnie się podoba, chociaż faktycznie może to powinien być tylko jakiś typ nadwozia "sport" a oprócz tego jeszcze kilka innych, spokojnych - 4d, 5d i kombi. Mnie by coś takiego odpowiadało 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Nie, 08.04.2007, 14:39 |
|
 |
|
Makaveli7
|
Calibra ale chłopaki to auto śmierdzi wsią nie wiem czemu ale Tigry to dla mnie auta dla plastikowych samootnych panienek, a Calibry to samo tylko dla kolesi  .
|
| Nie, 08.04.2007, 15:29 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
|
| Pon, 16.04.2007, 19:00 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
hmmm poprzednie wizje były moim zdanie troche lepsze  ta ma troche nieproporcjonalny przod 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Pon, 16.04.2007, 19:04 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 22.04.2007, 13:42 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Fajna ta ostatnia wizja  Podobaja mi sie przetloczenia na przednich drzwiach i na tylnym blotniku 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Nie, 22.04.2007, 13:45 |
|
 |
|
gibki8
|
Wizja od tego gościa co była poprzednio dawana tylko żę od tyłu. Czekamy na przód 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Nie, 22.04.2007, 14:29 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
|
| Pon, 07.05.2007, 10:10 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
marcello za DUŻE FOTKI!!!Zmniejsz je!!!
|
| Pon, 07.05.2007, 10:12 |
|
 |
|
X-Men
|
Przód tej ostatniej wizji podoba mi sie , tylk ociekawe czy tuły nie zepsują 
|
| Pon, 07.05.2007, 12:33 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
ostatnia wizja jest bardzo ciekawa. Na spy-schotach widać że linia linia dachu w tylnej części nadwozia będzie dość pochyła.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 07.05.2007, 13:20 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
jakaĹ› zbyt merolowata ta wizja i nieco trÄ…ca wschodem 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pon, 07.05.2007, 13:21 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Zapowiada ciekawie;>
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 07.05.2007, 13:29 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Ta ostatnia wizja nie jest zla ale zupelnie nie kojarzy mi sie z Vectra. Zoabczymy co to bedzie bo i tak wizje sa lekko przedobrzone.
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Pon, 07.05.2007, 13:30 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
Wyglada na to ze Opel podobnie jak Renault(avantime,vel satis) slono zaplaci za swoje bledy.
Jak podaje serwis Mojeauto.pl Opel zamierza sie wycofac z produkcji Tigry Twin top i Signum-powod jak zwykle ten sam czyli finanse i zarazem male zainteresowanie wspomnianymi modelami.Dobrze im tak,za glupote sie placi,moze w przyszlosci sie dwa razy zastanowia zanim wprowadza cos bezsensownego jak signum.Wprowadziliby duzego sedana pokroju Omegi i nie byloby az takiej wpadki.ja sie wcale nie dziwie klientom,od auta rzekomo z klasy premium powinno sie wymagac wiecej,stad ta niska sprzedaz bo signum ma niewiele do zaoferowania.
Tigra twin Top tez projekt zawalony,pamietam tigre z lat 90 to bylo auto,ale ta obecna to jakas kpina.
|
| Wto, 08.05.2007, 15:48 |
|
|