|
|
Obecny czas: Pon, 08.06.2026, 16:58
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Cayenne nigdy mi się nie podobało, ale teraz jest troche lepiej, przednie światła są niższe, ogólnie lepiej wyglada.
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Śro, 17.01.2007, 17:04 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Wczoraj pierwsze 35 nowych Porsche Cayenne zostało załodowanych na pokład jednego z największych samolotów transportowych świata Antonova 124-100 (czyli takiego, który kilka tygodni temu został przeze mnie sfotografowany w Bydgoszczy), aby przetransportować je do Meksyku  Do 29 stycznia do Meksyku ma zostać przetransportowanych 121 Porsche Cayenne.
Źródło: egmcartech.com
Szkoda, że fotki nie są większe 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 20.01.2007, 10:09 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Kobi napisał(a): Szkoda, ĹĽe fotki nie sÄ… wiÄ™ksze
Proszu ja Ciebie

_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 20.01.2007, 12:13 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
kociak napisał(a): Proszu ja Ciebie
A ślicznie dziękować 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 20.01.2007, 12:30 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 20.01.2007, 15:04 |
|
 |
|
szakal
|
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Nie, 28.01.2007, 0:04 |
|
 |
|
Tomaszek7
|
Muder fucker! Mam slabosc do Porsche.
Starsze Cayenne bylo super. Te teĹĽ jest niezle, ale przednie swiatla mi sie podobaly bardziej ze starszego Cayenne'a. Felgi ma lepsze. Wnetrze takie same? Ogolnie fura jest niezla. Czekam aĹĽ zobacze ja w REALU.
_________________ www.scuderiaferrari.pl - Najlepsza strona o Ferrari we wszechświecie!
|
| Nie, 28.01.2007, 10:34 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Wiekszych zmian w sumie nie zastosowano, delikatny facelifting. Jednak z tym dziobem bardziej mi sie podoba
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Nie, 28.01.2007, 11:29 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Gdyby światła tylne zostawili w spokoju byłoby chyba najlepiej 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Nie, 28.01.2007, 12:07 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
wygląda jakby mu ktoś lampy i maskę od Camaro założył - a to niedobry mix
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 28.01.2007, 12:22 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Zgłaszam absolutny brak zastrzeżeń do nowej "kajenki" - wygląda świetnie a o stronę techniczną też raczej nie trzeba się martwić 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 28.01.2007, 13:06 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
|
| Wto, 30.01.2007, 22:15 |
|
 |
|
Tomaszek7
|
_________________ www.scuderiaferrari.pl - Najlepsza strona o Ferrari we wszechświecie!
|
| Śro, 11.04.2007, 14:13 |
|
 |
|
gibki8
|
Ten lifting wyszedł mu na dobre. I dobrze bo poprzednik był okropny
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Śro, 11.04.2007, 14:25 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Wygalada dobrze tylko ten tyl teraz za bardzo mi przypomina Golfa kombi 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Śro, 11.04.2007, 17:51 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
2007 Porsche Cayenne S Transsyberia Special Edition
Tapety:
Auto dostało "pakiet off-road" i zmiany stylistyczne takie jak specjalne malowanie felg,karoserii,lusterek i części w zderzaku.Dodatkowo auto dostało oświetlenie na dachu.Auto może być w tej wersji dostępne w dwóch kolorach,czarny i srebrny.We wnętrzu auto dostało kilka pomarańczowych elementów i kilka aluminiowych paneli.W bagażniku znalazły się dwie skrzynie z narzędziami i itp.,oraz dwa zapasowe koła.
I tabelka po niemiecku
źródło:porsche.de
|
| Nie, 15.04.2007, 16:11 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
o ty ale kicz, rozumiem jescze takie ozdobniki w GT3 RS, jakoĹ› to wyglÄ…da ale w Suvie ociera siÄ™ to o fabryczny tjuning, panowie z Porsche opanujcie siÄ™
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 15.04.2007, 16:35 |
|
 |
|
fan911
|
Nie wiem, ale odnoszę wrażenie, że samochody Porsche są bardzo komercyjne, nastawione na zysk. Kiedyś firma Porsche produkowała to, co było marzeniem kierowców, teraz robi auta tanie w produkcji i przynoszące duże zyski.
Pomału tracę szacunek dla 'plastikowych zabawek' ze Stuttgartu.
_________________ Z prospektu BMW 5:
"Prędkość można ograniczyć. Emocji nie."
|
| Pon, 16.04.2007, 12:22 |
|
 |
|
marcel911
|
to dziĹ› jest pierwszy kwietnia?
nie wiedziałem nigdy auta przerobionego fabrycznie na taka tandetę. Żenada. To nie torowe GT3 RS tylko Cayenne, które ma pasować do wielu miejsc.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Pon, 16.04.2007, 17:14 |
|
 |
|
slawek
|
Ale kicha, o rany !!!! Niemiłosierny syf !!!  To malowanie jest straszne.
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Pon, 16.04.2007, 18:55 |
|
|