Mercedes-Benz CL65 AMG (C216)
| Autor |
Wiadomość |
|
somehow
|
Cytuj: Popatrz na SL - Merc jak chce to potrafi
No bo to SL... wszystkie maja byc takie same? CL to krowa a SL lekka bestia. Wiec nie ma co porownywac... taka juz jest ta klasa... a ta fotke z profilu to od razu na pulpit 
_________________ ICP forever with the Juggalos. http://www.wickedshit.pl - polskie forum insane clown posse i całego Juggalo Family.
|
| Czw, 29.03.2007, 20:11 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
somehow napisał(a): CL to krowa a SL lekka bestia
oba to 2 tonowe krowy, SL jedynie stara się to skrywać 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 29.03.2007, 20:13 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
somehow napisał(a): No bo to SL... wszystkie maja byc takie same? nie mĂłwie ĹĽe majÄ… byc takie same ale SL jest IMO piÄ™kny a CL-owi juĹĽ nic nie pomoĹĽe. Gdyby byĹ‚ chociaĹĽ w poĹ‚owie tak Ĺ‚adny jak SL... johny napisał(a): somehow napisaĹ‚: CL to krowa a SL lekka bestia
oba to 2 tonowe krowy, SL jedynie stara się to skrywać Twisted Evil
czyli jak się chce to ukryc to można. I to w całkiem niezłym stylu
Ja bym wolał żeby im się jednak chciało 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 29.03.2007, 20:22 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
somehow napisał(a): SL lekka bestia.
Wybaczcie, ale jebłem.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 29.03.2007, 20:23 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Zmiany mechaniczne wprowadzone przez AMG są powalające, ale pakiet stylistyczny kompletnie mi się nie podoba. IMO "zwykła" wersja ma zdecydowanie przyjemniejszą aparycję.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Czw, 29.03.2007, 20:32 |
|
 |
|
somehow
|
Ice napisał(a): somehow napisał(a): SL lekka bestia. Wybaczcie, ale jebĹ‚em.
hehe nie chodzilo mi o wage bo wiem ze masakra, ale stylistycznie powiedziałbys ze to tyle wazy? Wyglada lekko.
A ze CL jest krowiastÄ… klasa to tak juz ma i glupio miec jakies pretensje za to do niej.
_________________ ICP forever with the Juggalos. http://www.wickedshit.pl - polskie forum insane clown posse i całego Juggalo Family.
|
| Czw, 29.03.2007, 20:39 |
|
 |
|
Tapir
|
somehow napisał(a): A ze CL jest krowiastÄ… klasa to tak juz ma i glupio miec jakies pretensje za to do niej
Głupio byłoby miec pretensje do czołgu bo wygląda jak czołg.
Ale gdy samochód wygląda jak czołg to uważam że pretensje są uzasadnoine
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pią, 30.03.2007, 0:24 |
|
 |
|
Dr.West
|
ja tam sie doszukuje czy to godny następca poprzedniego CL'a
_________________ " the truth will find you "
|
| Pią, 30.03.2007, 6:31 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
somehow napisał(a): stylistycznie powiedziaĹ‚bys ze to tyle wazy? Wyglada lekko.
Jasne, że tak. Dla mnie to krowa bardziej krowiasta od CL'a. Lekki to może być SLK.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 30.03.2007, 13:03 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Fenomenalnie piękny! Nawet "zrośnięty" wydech nie przeszkadza.
|
| Pią, 30.03.2007, 13:09 |
|
 |
|
Wielblad
|
marcel911 napisał(a): Ten materiaĹ‚ to włókna wÄ™glowe o ktĂłrych piszesz pare linijek niĹĽej (o dyfuzorze)
A wiesz co to jest Karbon?
Bo to jest jedno i to samo...
_________________ собаке где деньги?
|
| Pią, 30.03.2007, 17:20 |
|
 |
|
Tapir
|
Wielblad napisał(a): i ten material na konsoli (nie wiem co to jest) marcel911 napisał(a): ten materiaĹ‚ to włókna wÄ™glowe o ktĂłrych piszesz pare linijek niĹĽej (o dyfuzorze)
on nie mówił z czego jest dyfuzor ale odpowiedział Ci z czego jest konsola srodkowa
nawet ja po paru piwach to skumałem 
|
| Pią, 30.03.2007, 19:32 |
|
 |
|
Wielblad
|
Tapir napisał(a): nawet ja po paru piwach to skumaĹ‚em
Bo ja nie kumaty i głupi jestem ...
Szczeze, to ja mam nadzieje, ze oni wsadzam tam cos lepszego od jakiegos plebskiego włókna węglowego... Bardziej bym tam widzial kamienie szlachetne... 
|
| Pią, 30.03.2007, 19:42 |
|
 |
|
-RobertO-
|
Wielblad napisał(a): Tapir napisał(a): nawet ja po paru piwach to skumaĹ‚em Bo ja nie kumaty i gĹ‚upi jestem ...  Szczeze, to ja mam nadzieje, ze oni wsadzam tam cos lepszego od jakiegos plebskiego włókna wÄ™glowego... Bardziej bym tam widzial kamienie szlachetne...  Jakie kamienie ? Najlepiej marmur 
|
| Pią, 30.03.2007, 19:47 |
|
 |
|
somehow
|
-RobertO- napisał(a): Jakie kamienie ? Najlepiej marmur
albo drzewo bambusowe...
|
| Pią, 30.03.2007, 20:04 |
|
 |
|
Wielblad
|
Cytuj: albo drzewo bambusowe...
yy?
Marmur... OCzywiscie, ze najlepiej.
Pozatym ciemne drewno fortepianowe ostatecznie, ale jednak Marmur jest przegenialny .....
|
| Pią, 30.03.2007, 21:20 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
w Astonie DB9 jest dostępne, wygląda świetnie
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 30.03.2007, 21:26 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Wielblad napisał(a): Marmur... OCzywiscie, ze najlepiej.
ja bym wolał mnie zwykła cegłę to by dopiero bł szpan 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 30.03.2007, 21:27 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
johny napisał(a): ja bym wolaĹ‚ mnie zwykĹ‚a cegłę to by dopiero bĹ‚ szpan Rolling Eyes
Hahaha.... suszonÄ…, czy opalanÄ…? 
|
| Pią, 30.03.2007, 21:34 |
|
 |
|
Wielblad
|
Seth napisał(a): w Astonie DB9 jest dostÄ™pne, wyglÄ…da Ĺ›wietnie
Mozliwe... Lecz w Designo nie widzialem takiego kodu...
Zreszta sie domyslam, ze to jest jasne drewno... A ja zdecydowanie wole ciemne fortepianowe... Ale jak szalec to szalec i zamawiac kod W73 (Marmur) 
|
| Pią, 30.03.2007, 21:58 |
|
|