|
|
Obecny czas: Nie, 17.05.2026, 4:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Renault Clio Grandtour Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Renault Clio Grandtour Concept
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 05.03.2007, 8:07 |
|
 |
|
aston
|
Dziwny samochĂłd, ale wyglada lepije niz standartowe Clio
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pon, 05.03.2007, 10:00 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Ten tył wygląda całkiem ciekawie
aston napisał(a): wyglada lepije niz standartowe Clio
zgadzam siÄ™
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pon, 05.03.2007, 10:17 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Felgi jak platki sniegu  Dziwnie wyglada 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 05.03.2007, 17:16 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
nie jest zły tylko nie wiem po co to komu, troszkę wiekszy bagażnik, wiecej miejsca z tyłu, ale zapewne niewiele
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 05.03.2007, 17:54 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Wg mnie mogliby pozostawić kombi z trzema drzwiami. Czegoś takiego jeszcze na rynku nie ma, więc byłaby innowacja/nisza.
|
| Pon, 05.03.2007, 18:26 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Osiu napisał(a): Wg mnie mogliby pozostawić kombi z trzema drzwiami. CzegoĹ› takiego jeszcze na rynku nie ma, wiÄ™c byĹ‚aby innowacja/nisza. Mini takie coĹ› szykuje, tylko, ĹĽe drzwi bÄ™dÄ… otwieraĹ‚y siÄ™ jak w RX8  . kociak napisał(a): .TrochÄ™ podejrzanie mi te fotki
Render
Faktycznie, wygląda lepiej niż standartowe clio, ale czar może prysnąć po dodaniu drugiej pary drzwi. Ciekawe, jakby rynek przyjął 3-drzwiowe kombi 
_________________ Primusville
|
| Pon, 05.03.2007, 18:35 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
aston napisał(a): wyglada lepije niz standartowe Clio
ja tam wole normalnie 3d Clio
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 05.03.2007, 19:07 |
|
 |
|
gibki8
|
Z tyłu trochę jak Bravo. Ale ogólnie mi się nawet podoba
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pon, 05.03.2007, 19:50 |
|
 |
|
Mibay
|
Super samochĂłd, bardzo mi siÄ™ podoba 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Pon, 05.03.2007, 20:00 |
|
 |
|
misiek1330
|
Jeżeli tył w wersji produkcyjnej będzie zbliżony wyglądem do conceptu, to jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego modelu
WyglÄ…da bardzo interesujÄ…co 
|
| Pon, 05.03.2007, 20:29 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Renault odsłania kolejne karty na temat Clio w wersji kombi. Moim zdaniem to powinni się oni zająć następcą Thalii, która wygląda strasznie niemodnie, wręcz staro, a nie tworzyć jeszcze jedną wersję, która też się chyba nie sprawdzi. Zaznaczam chyba, gdyż przykład Skody Fabii kombi pokazuje, że czasami takie auta cieszą się mimo wszystko zainteresowaniem.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 05.03.2007, 20:36 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Jacobser napisał(a): powinni siÄ™ oni zająć nastÄ™pcÄ… Thalii, ktĂłra wyglÄ…da strasznie niemodnie, wrÄ™cz staro,
Thalia sprzedaje sie przede wszystkim w krajach gdzie wygląd nie jest wazny a cena liczy sie na pierwszym miejscu ale rzeczywiście mogliby zrobic ładniejsze auto
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 06.03.2007, 15:45 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Podoba mi się, nawet bardzo i wydaje mi się że nawet po dodaniu drugich drzwi nie to autko nie straciłoby wiele na urodzie.
|
| Wto, 06.03.2007, 18:50 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
Jak dla mnie to ekstra, tylko nie w tym kolorze i w tych felgach. Ogolnie to podobajÄ… mi sie "kombi" z 3 drzwiami (planuje coĹ› takiego na przyszlosc) Cos czuje ze jesli wyjdzie nastepca Clio Sport V6 to w takim nadwoziu 
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Wto, 06.03.2007, 20:10 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Jeszcze jedno zdjecie z tylu
i wnetrze
no i przod
Nic nowego bo tylko w innym kolorze i w scenerii francji 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Śro, 07.03.2007, 22:20 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Było by więcej zdjęć gdyby moderatorzy przenieśli zdjęcia ze zdublowanego tematu ....
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 07.03.2007, 22:29 |
|
 |
|
james_gastovski
|
Tył całkiem ciekawy, ale przód to dalej to samo IMO brzydkie Clio.
_________________ Moja prospektów kolekcja niewielka
|
| Czw, 08.03.2007, 18:16 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
tyl tego conceptu jest ludzaco podobny do nowego golfa kombii,i to zdecydowanie niedobrze bo golf sam w sobie jest nudny i nezbyt piekny ale wersja kombii to juz szczyt ohydy.
|
| Czw, 08.03.2007, 19:32 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Cytuj: golf sam w sobie jest nudny i nezbyt piekny ale wersja kombii to juz szczyt ohydy.
Tyz tak mysle  Całkowicie nie pociaga mnie VW 
|
| Czw, 08.03.2007, 20:32 |
|
|