Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 21:07

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 85 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Hyundai i30 + TEST (hb i CW) 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Post Hyundai i30 + TEST (hb i CW)
szakal - http://www.autogaleria.pl napisał(a):
Pojawiły się pierwsze oficjalne zdjęcia. Narazie nie ma konkretnych informacji poza tym, że nowy model Hyundaia nazywa się "i 30" i będzie to konkurencja m.in. dla Toyoty Auris, BMW 1-er i Kia Cee'd:

Image Image Image

(c) autoscoops

Śro, 21.02.2007, 18:28
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
linie boczną maładna, jednak światła przednie i tylne trochę nie zabardzo, generalnie jednak ciekawie się prezentuje, taka trochę bardzie śmiała wersja Ceeda.

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Śro, 21.02.2007, 18:30
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: WROCŁAW
Samochód: VOLVO
Trochę dziwny manewr z tą nazwą :? Może być proces z Infiniti.
A samo auto traktuję jako uzupełnienie gamy Cee'da. Taki "cee'd premium" :wink:

Śro, 21.02.2007, 19:03
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
Gdyby nie te tylne lampy to mógłbym powiedzieć że jest bardzo ładny
A tak powiem że jest niezły i już 8)

Śro, 21.02.2007, 19:38
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko Biała
Samochód: Renault Kangoo
Bardzo ładny. A te tylne lampy bardzo ciekawe. Musiałbym zobaczyć na żywo ale wydaje mi się że ładnie się będą prezentować.

Śro, 21.02.2007, 19:43
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
Aston,nie rób burdelu,zrób temat normalnie,podaj więcej info i podaj nazwę w temacie...

Śro, 21.02.2007, 19:44
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Aston,nie rób burdelu,zrób temat normalnie,podaj więcej info i podaj nazwę w temacie...

ja tu bałaganu nie widzę

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Śro, 21.02.2007, 19:46
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
Chodzi mi o cytowanie innego użytkownika z innego forum,jakby nie mógł normalnie założyć tematu...

Śro, 21.02.2007, 19:48
Awatar użytkownika

Miejscowość: Turza Śląska
no samochód prezentuje sie całkiem ciekawie powiem nawet że bardzo ładnie i podoba mi sie. Jednak mam zastrzeżenia (i to spore) do linii bocznej żywcem skopiowana z Cee'da, rozumiem że to jest na tej samej płycie itd. ale jednak jakieś (pozorne) różnice mogli zrobić, z tą linią boczną przegięcie:/

Śro, 21.02.2007, 20:14
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ruda Śląska
Samochód: Alfa Romeo 156 1.8TS
Wygląda jak Punto II z przodem z Accenta i zepsutymi tylnymi światłami. W ogóle mi się nie podoba.

Śro, 21.02.2007, 20:15
Awatar użytkownika

Chodzi mi o cytowanie innego użytkownika z innego forum,jakby nie mógł normalnie założyć tematu...

a co mam podawać dane od kogoś innego jako swoje, ja tego sam nie znalazłem.

Poza tym nie ma więcej info (a przynajmniej ja nie trafiłem), ale za pewne samochód bedzie w 95% identyczny z Kią cee'd

Śro, 21.02.2007, 21:02
Awatar użytkownika

Miejscowość: Springfield
Jeżeli chodzi o wygląd to dla mnie jest w najlepszym wypadku średni, hyundai zapewne, chce osiągnąć to co Kia z modelem Cee'd tyle, ze nie wyszło mu to na dobre. Jak dla mnie Hyundai nie zrobił tym modelem takiego skoku jak Kia, oczywiście jeżeli chodzi o sam wygląd, bo do osiągów nie mogę się przyczepić bo ich nie znam :P

Śro, 21.02.2007, 21:38
Awatar użytkownika

Nie wiem ale Kia Cee'd przypomina mi Corolla 9 generacji. Moim zdaniem dobrze że że Hyundai będzie troche inny. Tylne lapmy bardzo mi się podobają, wreszcie coś innego ;)
Uwage mam tylko do nazwy i30. Typowo amerykańska nazwa. Tam ponoć ludzie bardziej kojarza auta po nazwach cyfrowonumerycznych :o Z drugiej strony Hyundai chce uchodzić za firme bardziej luksusową :)

Śro, 21.02.2007, 23:33
Awatar użytkownika

Miejscowość: SG
Samochód: 323F (BJ)
po tych "artystycznych" zdjęciach trochę trudno określić jak komponują się lampy tylne i przednie z całością. ciekawe jaka będzie różnica w cenie między kia a hyundai'em?

Czw, 22.02.2007, 7:33
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
mnie sie podoba szczegolnie ten tył... ;)

ale moglby byc troche lepszy... ;)

Czw, 22.02.2007, 9:44
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Czw, 22.02.2007, 10:10
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów [KMI]
Samochód: FIAT Punto Evo
Powiem tak. Koreanska sztuka designu moze sie podobac i mi sie nawet ale to nawet podoba, ale ani nad tym Hyundiem ani nad Kia nie posiadam sie z zachwytu

Czw, 22.02.2007, 10:34
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: WROCŁAW
Samochód: VOLVO

auto zapoczątkowało nową erę w nazewnictwie Hyundaiów. Teraz koreańskie modele będą oznaczone kombinacją literowo-liczbową. Nowe nazwy otrzymają m.in. następca Atosa, minivan FD "Portico", być może także nowy Equus oraz inne planowane modele.

i30 będzie występowało jako 5-drzwiowy hatchback, kombi oraz minivan, którego spyshoty można znaleźć na naszym 4um, coupe-cabrio oraz w wersji z ponad 200-konnym silnikiem (który pojawi się też w 3-dzwiowej sportowej wersji cee'da).

Chyba nie muszę dodawać, że auto jest produkowane razem z Kią u naszych południowych sąsiadów. To o ten model walczyła Polska, jeśli chodzi o lokalizację produkcji :wink:

Czw, 22.02.2007, 17:49
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Włoski
Ta nazwa jakas taka dziwna :? Cos znaczy? W Infiniti ktore sie podobnie nazywa, cyfra oznacza pojemnosc slinika ale tutaj chyba nie bardzo... :>

Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?

Czw, 22.02.2007, 20:41
Awatar użytkownika

Miejscowość: Turza Śląska
Ta nazwa jakas taka dziwna :? Cos znaczy? W Infiniti ktore sie podobnie nazywa, cyfra oznacza pojemnosc slinika ale tutaj chyba nie bardzo... :>

:lol: haha juĹĽ to widze Hyundai i30 3.0ccm; 250KM :o

Czw, 22.02.2007, 22:53
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 85 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna