|
|
Obecny czas: Nie, 26.04.2026, 22:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2007 Kia Cee'd Sport Kombi
| Autor |
Wiadomość |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Kia potwierdza tym modelem swoje aspiracje do miana najciekawszego stylistycznie koreańskiego koncernu. Auto prezentuje się rewelacyjnie. Ma świetną, zwartą, dynamiczną linię niespotykaną u konkurentów. Jeżeli jakość w środku będzie na stricte europejskim poziomie i gama silników będzie szeroka to mamy murowany sukces. Kibicuję Kii 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pią, 22.09.2006, 19:24 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 30.09.2006, 9:41 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Wymiata równo całą swoją klasę
Jest fantastyczny 
_________________ locha lover
|
| Sob, 30.09.2006, 9:47 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
kenji napisał(a): Wymiata rĂłwno całą swojÄ… klasÄ™ Jest fantastyczny 
I tyle w tym temacie 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Sob, 30.09.2006, 10:37 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
wygląda bardzo dobrze, we wszystkich nadwoziach (mi najbardziej pasi 3d  ), tylko pytanie moje jest o cenę  Ale chyba wygląd wszystko zrekompensuje no nie? A gdyby postarali się o 5 gwiazdek NCAP to wogóle będzie czad  Król kompaktów (hehe kto by pomyślał, jeszcze jakieś 6-8 lat temu..)
|
| Sob, 30.09.2006, 16:18 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Osiu napisał(a): tylko pytanie moje jest o cenÄ™
Mam nadzieje ze Kia dalej bedzie troche tansza niz auta niemieckie czy japonskie
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 01.10.2006, 9:05 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 01.10.2006, 9:59 |
|
 |
|
Wilu
|
To wnętrze jakies takie drętwe
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 01.10.2006, 14:50 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Oley napisał(a): To wnÄ™trze jakies takie drÄ™twe
ale na zewnÄ…trz jest juĹĽ OK 
|
| Nie, 01.10.2006, 16:45 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Czw, 15.02.2007, 11:09 |
|
 |
|
bartez
|
WyglÄ…da bardzo dobrze. Wiadomo ze to kombi i nie mozna go zbytnio spieprzyc i czegos niesamowotego tez nie da sie zrobic.
|
| Czw, 15.02.2007, 11:13 |
|
 |
|
Emer
Samochód: 323F (BJ)
|
WalecznaMarchewka napisał(a): Corolla + Octavia II = Cee'd  swietne to auto ehh szkoda ze dopiero za rok 
szkoda, że mnie na nie nie stać. chętnie bym poczekał rok gdybym wiedział, że uzbieram
cena jeszcze nie jest znana, ale ciekawi mnie jak wypadnie w porĂłwnaniu ze skodÄ… octaviÄ… combi? szczegĂłlnie na naszym rynku.
_________________ <--- To było moje autko - Cadillac De Ville '92; 4.9L V8...
|
| Czw, 15.02.2007, 11:45 |
|
 |
|
Arturro
Samochód: Renault Kangoo
|
Bardzo ładne. Jestem mile zaskoczony. 
|
| Czw, 15.02.2007, 12:03 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
K*rwa co to za moda ze teraz to juz nie ma zwyczajnych kombi tylko same sport kombi, albo sport wagon. Swykła kia to nie jest sport ale jak zrobi sie z niej kombi to sie nagle robi sport. Co za bezdenna głupota.
|
| Czw, 15.02.2007, 12:13 |
|
 |
|
bartez
|
Robak napisał(a): K*rwa co to za moda ze teraz to juz nie ma zwyczajnych kombi tylko same sport kombi, albo sport wagon.
Moze tak je nazywaja bo dosyc dynamicznie jak na kombi wygladaja, nie jak pare lat temu zwykle klocki były
|
| Czw, 15.02.2007, 14:15 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
 można było nieco to bardizej dopracować, ale i tak wygląda bardzo dobrze... Kia zyskuje kolejne punkty
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 15.02.2007, 14:18 |
|
 |
|
YatzeK
|
 hmmm...
...jestem rozdarty.
Bo z jednej strony to tylko Kia, ktĂłrej nie lubiÄ™. 5-drzwiowy hatchback wyglÄ…da NIJAKO.
Z drugiej strony to bardzo udany samochód - dopracowany technicznie i doskonale reprezentujący Niesamowicie szybki postęp koreańskiej motoryzacji.
A teraz to kombi które - mimo, że wygląda jak stara Corolla + Pug 407SW - wstyd się przyznać - podoba mi sie bardzo. Może z wyjątkiem wnętrza, które jesty zwyczajnie nijakie, jak hatchback.
Podsumowując - jeżeli w ogóle myślałbym o cee'd - to TYLKO w tej wersji. Pod warunkiem, że nie zechcą wykorzytać atrakcyjnego wyglądu jako pretekstu do podbicia ceny. I pod drugim warunkiem - że osiągi będą odpowiadać wyglądowi.
_________________ KOŁOWNIA.PL - felgi, opony, akcesoria - zapraszam! Uwaga Pirat !!! - walczmy z piratami na drogach
|
| Czw, 15.02.2007, 14:25 |
|
 |
|
Pemo
Samochód: Citroën ZX 16V
|
BHardzo ladnie wyglada, a jak na Kie to wprost rewelacyjnie! Coprawda tyl zerzniety o 407, ale przynajmniej dobrze wyglada. Jak tak dlaje bedzie Kia sobie radzila, to bedzie ich pelno w Europie!
_________________ Aczkolwiek, z tym, że nie na pewno, bo jeżeli ktoś komuś coś, a ewentualnie nikt nikomu nic, to po co?
Są trzy prawdy: prawda, tyż prawda i gówno prawda!
Citroën ZX 16V Rover 114 GTI ET 1/4 mili 16,241s - Stalowa Wola
|
| Czw, 15.02.2007, 14:37 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Kia po Cee'd hatchback teraz proponuje nam również kombi. Ten model nie jest już tak wyrazisty jak pierwsza wersja. Zwłaszcza przez linię boczną, którą możemy spotać w Peugeotach. Również tył nie jest odkrywczy, gdyż podobne lampy zastosowano w nowym Volvo V70. Tam również tylne lampy przechodzą w słupek idący ku dachowi.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Nie, 18.02.2007, 21:34 |
|
 |
|
HILTI
|
Wnętrze focone ze złym ustawieniem lampy błyskowej - od razu widać... Ale jedno jest pewne - tworząc panel wewnętrzny drzwi przednich zapatrywali sę na golfa IV jeśli chodzi o sterowanie szybami...
_________________ Skoda OII FL 1.4 TSI, Venga 1.4 DOHC, czerwony rower :) było... Audi A3 8L FL 1.9TDI, Corsa B 1.2i LPG
|
| Pon, 19.02.2007, 9:31 |
|
|