|
|
Obecny czas: Wto, 28.04.2026, 22:20
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
 Opel Corsa C
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Czw, 15.02.2007, 12:44 |
|
 |
|
Freeze
Samochód: Leon I
|
felgi do du*y.. z tyłu wygląda jakby był upośledzony.. wogle gó*wno dałeś  ale humor się poprawił 
_________________ Jan Paweł II (18.V.1920r. - 2.IV.2005r.)
|
| Czw, 15.02.2007, 13:00 |
|
 |
|
Joey
|
 Re: Opel Corsa C
markus napisał(a): ObiecujÄ™ nie robić juĹĽ takich galerii  DziÄ™ki.
Strasznie tandetnie to wyglÄ…da, festyniarskie felgi i przesadzony badlook – fuj  A bazÄ™ nawet lubiÄ™ 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Czw, 15.02.2007, 13:08 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
 humor juĹĽ lepszy
Tą maskę to jak tak przedłużał to mógł pociągnąc do samego dołu zderzaka, przecież jak już atrapę zasłonił to powinien jechac dalej:)
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 15.02.2007, 13:11 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
Syf, kiła i mogiła i Bóg wie co jeszcze. Heh lepiej Boga do tego nie mieszać.
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Czw, 15.02.2007, 13:34 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Dno i trzy metry mułu
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 15.02.2007, 14:25 |
|
 |
|
mnap86
Samochód: makaron
|
Nie wiem o co wam chodzi... Ok, moze to i jest corsa, troche zmieniona, ale popatrzcie na przod.. gdyby klosze reflektorow byly rowno z maska i byly przezroczyste to spokojnie mozna by ten przod przyrownac np do primery, moze bmw 6 i wielu innych nowych samochodow. Gladka, zaokraglona powierzchnia z 1-2 delikatnymi zalamniami.
Zeby caly samochod byl przerobiony stylistycznie na miare przodu, oczywiscie z drobnymi poprawkami, to bylboby to nowe auto.
Dobra, moze mnie troche fantazja poniosla, ale samochod nie jest gorszy od niektorych nowych seryjnych dzwiactw.
_________________ "Nie potrzebuję, ale na śniegu jest gładko jak dżilette :)" -hajper
|
| Czw, 15.02.2007, 14:54 |
|
 |
|
dexterek
|
mnap86 napisał(a): gdyby klosze reflektorow byly rowno z maska i byly przezroczyste przecieĹĽ sÄ… przezroczyste mnap86 napisał(a): samochod nie jest gorszy od niektorych nowych seryjnych dzwiactw
od chińskich podróbek na pewno 
_________________ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
| Czw, 15.02.2007, 15:15 |
|
 |
|
Wilu
|
markus zjadł zdecydowanie za dużo pączków 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 15.02.2007, 15:33 |
|
 |
|
mnap86
|
Dexterek, ile ty masz lat?
Piszac przezroczyste mialem na mysli przezroczyste, a nie przepuszczajace swiatlo. A te nie sa calkiem przezroczyste.
Od chinskich podrobek? A co tam, dla mnie ta corsa jest ladniejsza niz taka primera z 2001-2007. A czym ona sie rozni od paskudnego roomstera, tym, ze skoda ma grill? No to wielka roznica.. chodzi o stylistyke, koncepcje, plaszczyzny i linie, a nie o to, ze ktos usunal grilla.
Czemu corse pojechaliscie po calosci, a bmw6 wam sie podoba? Niektore elementy sa naprawde podobne i w tej samej stylistyce. Krytykujecie, ale nie chwalicie. To jest takie "elo elo ziom" pojechac po czyms/kims, zwymyslac i opluc?
Czasami mi sie wydaje, ze niektorzy tu pisza tylko po to aby pisac... W mysl zasady "a ja sie nie znam wiec oczywiscie chetnie sie wypowiem".
EDIT: zeby nie bylo ze jestem taki anty i w ogole...
Nie podobaja mi sie:
1. felgi, lepszy bylyby proste 5ramienne
2. siatexy, albo czarne, z wiekszym sitem, albo w ogole jakos je zamaskowac lub sie pozbyc
3. nalepki..... out
reszta jest OK.
|
| Czw, 15.02.2007, 15:40 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
Oley napisał(a): markus zjadĹ‚ zdecydowanie za duĹĽo pÄ…czkĂłw
ja chyba tez bo mi nie dobrze 
|
| Czw, 15.02.2007, 16:55 |
|
 |
|
dexterek
|
mnap86 napisał(a): Dexterek, ile ty masz lat? gdybym nawet miaĹ‚ 10 to jaki to ma zwiÄ…zek z tematem mnap86 napisał(a): Piszac przezroczyste mialem na mysli przezroczyste, a nie przepuszczajace swiatlo. A te nie sa calkiem przezroczyste. dobra mniejsza z tym ja widze co innego i ty, opisu samochodu niema wiÄ™c siÄ™ nie dowiemy czy zostaĹ‚y poddane tuningowi mnap86 napisał(a): Czemu corse pojechaliscie po calosci, a bmw6 wam sie podoba? Niektore elementy sa naprawde podobne i w tej samej stylistyce. Krytykujecie, ale nie chwalicie. To jest takie "elo elo ziom" pojechac po czyms/kims, zwymyslac i opluc?
Czasami mi sie wydaje, ze niektorzy tu pisza tylko po to aby pisac... W mysl zasady "a ja sie nie znam wiec oczywiscie chetnie sie wypowiem".
przeglądnij sobie forum, a znajdziesz prawdziwe perełki i zobaczysz, że stuningować samochód nie jest wcale tak łatwo 
_________________ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
| Czw, 15.02.2007, 19:33 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
I kto tu bardache robi  Do tjuningu z tym.
Ale ma tragiczny bad-look.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 15.02.2007, 19:44 |
|
 |
|
BartezTK
|
mnap86zauważyłeś a może nawet i odniosłeś wrażenie takie jak ja że większości ludzi na tym forum jak się nie podoba jakaś cześć autka to od razu dyskwalifikują całość i piszą same kąśliwe uwagi. A Tuning i modyfikacje to raczej sztuka nowoczesna, która nie wszystkim musi się podobać i chyba w dobrym guście było by się wypowiedzieć kilku słowach więcej
_________________ BartezTK
NIE uciekajcie z miejsc wypadków DAJCIE OFIAROM,WIEKSZE SZANSE NA PRZEŻYCIE
|
| Czw, 15.02.2007, 20:44 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
BartezTK napisał(a): mnap86zauwaĹĽyĹ‚eĹ› a moĹĽe nawet i odniosĹ‚eĹ› wraĹĽenie takie jak ja ĹĽe wiÄ™kszoĹ›ci ludzi na tym forum jak siÄ™ nie podoba jakaĹ› cześć autka to od razu dyskwalifikujÄ… caĹ‚ość i piszÄ… same kÄ…Ĺ›liwe uwagi. A Tuning i modyfikacje to raczej sztuka nowoczesna, ktĂłra nie wszystkim musi siÄ™ podobać i chyba w dobrym guĹ›cie byĹ‚o by siÄ™ wypowiedzieć kilku sĹ‚owach wiÄ™cej A co jeĹ›li w aucie nie podoba mi sie kaĹĽda częśc
Bo tak właśnie jest z tą Corsą
Ale gdy samochód jest mógłby byc niezły ale jest spartaczony jednym głupawym dodatkiem to chyba te kąśliwe uwagi są na miejscu
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 15.02.2007, 20:56 |
|
 |
|
mnap86
|
Dobra, mniejsza z tym... Zegnam, wlasnie sobie uswiadomilem, ze to forum jest bez sensu, nie ma nic ciekawego do zaoferowania poza opinia "fajny/smierdzi".
Moze cos ma do zaoferowania, w dziale mechanika, szkoda tylko, ze udziela sie tam niewielka garstka ludzi, a cala reszta ocenia auta jednym slowem, jakby nie miala nic do powiedzenia, lub nie umiala sie wypowiedziec.
To jest moj ostatni post tutaj, zegam.
_________________ "Nie potrzebuję, ale na śniegu jest gładko jak dżilette :)" -hajper
|
| Czw, 15.02.2007, 21:18 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Od tylca całkiem znośnie wygląda 
_________________ locha lover
|
| Czw, 15.02.2007, 22:19 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
No i co? Lubię to auto, jeździć nim też, ale teraz muszę czyścić monitor bo go zahaftowałem 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 15.02.2007, 22:20 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Ĺohoho... ale ĹĽeĹ› poleciaĹ‚.  Jak felgi siÄ™ Ĺ‚adnie bĹ‚yszczÄ…. 
|
| Pią, 16.02.2007, 23:36 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
fajny badluk kochanie
imo nie powinno przerabiac sie w taki sposob samochodow. zadnych
_________________ http://www.tanidrift.pl
|