|
|
Obecny czas: Czw, 11.06.2026, 3:47
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Fiat 500 / Gardiniera / 500 Cabrio
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Więcej o tym zdjęciu TUTAJ
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 12.02.2007, 9:48 |
|
 |
|
igor86
|
600zł za 7 fotek  Może jeździ jedynie wózkiem widłowym marki i mało mu płacą 
|
| Pon, 12.02.2007, 10:07 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
komus moze je sprzeda 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Pon, 12.02.2007, 11:02 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Cytuj: Ale nie skorzystamy także z jego propozycji. Nie byłby to zgodne z naszymi ideami, którymi kierujemy się w dziennikarskiej pracy.
Ale zobaczyć 500-tke byście chcieli
My teĹĽ 
|
| Pon, 12.02.2007, 13:51 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
jeździ po bielsku-białej sporo zamaskowanych podobnych wehikułów .. sam moge popstrykac foty jednak nigdy nie mam aparatu przy sobie. Nie wiem czy na 100% to ten wóz ale co to może byc innego ... ??
wcześniej bujali się puntasami i cromą , więc chyba teraz jeżdzą 500tkami
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
Ostatnio edytowany przez pardon, Pon, 12.02.2007, 14:18, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 12.02.2007, 14:12 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
u nas na dzielnicy czesto testuja nowe wynalazki fiata 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Pon, 12.02.2007, 14:13 |
|
 |
|
Varssaux
|
Do nowego Twingo mu daleko, ale jest całkiem ładny chociaz troche za mały  (własciwie to miał byc mniejszy od pandy... no i bedzie)
|
| Pon, 12.02.2007, 14:21 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Zdracja, chciał sprzedać tajemnice swojej firmy
A interia i tak pewnie kupiła te zdjęcia, ale ich nie opublikuje 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 12.02.2007, 14:45 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Kobi napisał(a): A interia i tak pewnie kupiĹ‚a te zdjÄ™cia, ale ich nie opublikuje
Żeby je zobaczyć trzeba będzie wysłać smsa za 10 zł  :D 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 12.02.2007, 14:49 |
|
 |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
Pewnie kupiliby te zdjecia ale po co im placic 6 stĂłw za 6 zdjec zamaskowanego Fiacika - takich zdjec jest pelno chociazby na naszym forum wiec 600zl za jedna fota niezamaskowanego wnetrza to troche drogo. W inny wypadku napewno by zaplacili 
|
| Pon, 12.02.2007, 22:22 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
Po co to wszystko, jak i tak wiadomo mniej więcej jak wszystko wygląda  Zresztą ani się nie obejrzymy i pełno 5oo-tek będzie jeździło już po ulicach czy też stało w salonach. Ludzie, cierpliwości.
|
| Pon, 12.02.2007, 23:13 |
|
 |
|
szakal
|
Taa Osiu. Jak Fiat przesadzi z ceną to na pewno pełno ich nie będzie.  Zresztą rynek nowych aut ciągle u nas kuleje więc nie bądź taki pewny. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Pon, 12.02.2007, 23:15 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
|
| Pon, 12.02.2007, 23:21 |
|
 |
|
szakal
|
No spoko, nawiązałem do tego że napisałeś że będzie ich pewnie pełno na ulicach. 
www.autogaleria.pl
|
| Pon, 12.02.2007, 23:24 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
szakal napisał(a): ZresztÄ… rynek nowych aut ciÄ…gle u nas kuleje wiÄ™c nie bÄ…dĹş taki pewny.
Nie jest to do konca prawda, przecież panda po wejściu na nasz rynek od razu zrobiła furorę, juz po kilku dniach mozna ją było spotkać na ulicy.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 13.02.2007, 8:52 |
|
 |
|
szakal
|
Grzyws napisał(a): zrobiĹ‚a furorÄ™
No tak, ale większość jest z czarnymi zderzakami czyli podstawowe. 
www.autogaleria.pl
|
| Wto, 13.02.2007, 9:49 |
|
 |
|
mariobull
|
ludzie przeciez to auto bedzie dla Europy glownie !!! a zwlaszcza dla zakochanyc w Topolino Wlochow
przy produkcji 120 tys sztuk tylko kilka procent zostanie w Polsce - dlaczego ?! wystarczy spojrzec na posty - CENA to wyznacznik wartosci Fiata...dla MINI juz nie jestesmy tacy krytyczni  (( a oba projekty laczy nostalgia.
|
| Wto, 13.02.2007, 23:18 |
|
 |
|
szakal
|
Cytuj: CENA to wyznacznik wartosci Fiata...dla MINI juz nie jestesmy tacy krytyczni  (( a oba projekty laczy nostalgia.
Prawie w każdej klasie głównym wyznacznikiem jest cena. Nie tylko dla Fiata i nie tylko dla nas więc bzdury piszesz. Akurat większość forumowiczów krytykuje Mini za wygląd. Jednak również z powodu ceny. Nie ma co się dziwić. Spójrz na cennik nowego Mini to zauważysz dlaczego. Nikt mądry nie będzie przepłacać za małe autko tylko dlatego, że jego poprzednik to kultowy samochód. Tak samo może być z modelem 500. Mimo ładnego wyglądu jak przesadzą z ceną to myśle, że głównie będą kupować to auto Włosi. Jeśli jednak dobrze skalkulują cenę to na pewno zobaczysz ich znacznie więcej na naszych drogach niż kilka procent. 
www.autogaleria.pl
|
| Wto, 13.02.2007, 23:30 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
W zeszłym tygodniu byłem w Bielsku i trafiłem na zamaskowanego fiata 500, gość który nim jeździł zatrzymał się żeby kupić fajki więc korzystając z okazji pstrykąłem taką fotkę. Niewiele widać bo robiłem to z ukrycia i do tego telefonem ale muszę powiedzieć że wnętrze tej wersji ( a po kolorach widać że to nie standard) bardzo mi się podobało. Jak będę w Bielsku następnym razem to może uda mi się na niego trafić a wtedy zrobie kolejne foteczki 
|
| Śro, 14.02.2007, 12:39 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
sayo_nara,ty szczęściarzu  A we wnętrzu paczka Tic Tac`ów 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 14.02.2007, 12:41 |
|
|