|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 14:17
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
szakal
|
 5 małych sportowców
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
Ostatnio edytowany przez szakal, Wto, 30.01.2007, 12:54, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 30.01.2007, 12:03 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Wybieram suzuki. Jego nadwozie zawiera najwiecej samczkow stylistycznych, ktore odrozniaja je od zwykłych barci. Dokładki z przodu i z tyłu, progi, koncowki wydechu, lotka na dachu oraz fajne alu. Wnetrze wyglada na najsolidniejsze i najlepiej wykonczone oraz ma w sobie doze radosci. Nie tak jak w fiescie wieje nuda czy cooperze okragła zenada oraz fotele jak pszczołki. Kubły w suzuki maja tez zintegorowany zagłowek co dadaje rasowego szlifu wnetrzu. Osiagi sa najsłabsze ale i tak dobre a cena najnizsza i jako jednyny daje 3 lata gwarancji. Nie mam watpliwosci co do wyboru.
|
| Wto, 30.01.2007, 12:42 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Głos na Corsę OPC. Że co, że jej tu nie ma? Co z tego, skoro w tej klasie ona podoba mi się najbardziej. Później Clio RS. Tutaj naprawdę wybór jest taki... jest taki wybór, że ku*wa mać. 
_________________ locha lover
|
| Wto, 30.01.2007, 12:42 |
|
 |
|
Freeze
Samochód: Leon I
|
w zdjęciach jest fiesta a w tabeli nie ma.. nie głosuję  z fotek to albo peugeot albo fiesta. Tak wogóle to co ona tam robi skoro na wspólnej fotce nawet jej nie ma 
_________________ Jan Paweł II (18.V.1920r. - 2.IV.2005r.)
Ostatnio edytowany przez Freeze, Wto, 30.01.2007, 12:48, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 30.01.2007, 12:48 |
|
 |
|
Robak
|
Corsa opc i clio rs nie sa w tej klasie.
|
| Wto, 30.01.2007, 12:48 |
|
 |
|
blondas
|
glos na peugeota!
najmniej szpanerski i francuski 
|
| Wto, 30.01.2007, 12:51 |
|
 |
|
szakal
|
Freeze napisał(a): w zdjÄ™ciach jest fiesta a w tabeli nie ma.. nie gĹ‚osujÄ™  (....) Tak wogĂłle to co ona tam robi skoro na wspĂłlnej fotce nawet jej nie ma 
Ale zonk. Okey, to usunę Fieste. Widocznie przez przypadek wsadzili złe fotki do porównania. W tym porównaniu nie miało być najwidoczniej Fiesty. To się nazywa "rzetelny" serwis.
ps. Szkoda, że ankiety nie można modyfikować. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Wto, 30.01.2007, 12:54 |
|
 |
|
Freeze
Samochód: Leon I
|
szakal napisał(a): Ale zonk. Okey, to usunÄ™ Fieste. Widocznie przez przypadek wsadzili zĹ‚e fotki do porĂłwnania. W tym porĂłwnaniu nie miaĹ‚o być najwidoczniej Fiesty. To siÄ™ nazywa "rzetelny" serwis. Evil or Very Mad to w takim razie gĹ‚os na peugeota  niezĹ‚e spalanie na tle konkurentĂłw i przyspieszenie nie najgorsze. szakal napisał(a): ps. Szkoda, ĹĽe ankiety nie moĹĽna modyfikować.
je*ać to  nikt się przynajmniej nie czepnie, że w teście brakuje fiesty, która by tu pasowała 
_________________ Jan Paweł II (18.V.1920r. - 2.IV.2005r.)
|
| Wto, 30.01.2007, 13:02 |
|
 |
|
aston
|
Wybieram Swifta, niezłe osiągi, ładny wygląd, świetne wyposażenie (ESP, automatyczna klima a nawet nawigacja w standardzie) w dodatku za najniższą cenę.
Drugiej miejsce Mini, za stylowy wyglÄ…d.
3 miejsce na rĂłwni 207 dobry silnik, dobre wyposaĹĽenie.
4 miejsce Polo, drogie (doliczajÄ…c automatyczna klimÄ™ i poduszki staje sie najdroĹĽsze w stawce)
Ostatnie miejsce C2 nie podoba mi siÄ™
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Wto, 30.01.2007, 13:09 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Żadne do mnie nie przemawia więc będę strzelał....
.......głos na mini
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 30.01.2007, 13:12 |
|
 |
|
blondas
|
brakuje tam tylko Clio ktore bym najchetniej wybral
|
| Wto, 30.01.2007, 13:41 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Głos na Suzuki. Prezentuje się zadziornie i najciekawiej w dodatku za najniższą cene z dobrym wysposażeniem. Osiągami nieco ustępuje ale osobiście w tym przypadku mi to nie przeszkadza.
P.S. Fotele Citroena bosko siÄ™ prezentujÄ… w tej skĂłrce 
|
| Wto, 30.01.2007, 13:46 |
|
 |
|
Emcek
|
Z tej piÄ…tki wybieram Polowke: o ile sie nie myle pracuje w niej ten sam silnik co u mnie w Octavi wiec wiem co porafi, w Polo jezdzi jeszcze lepiej. Oprocz 207 zadne z tych aut nie dotrzymuje mi kroku. Cena porownywalna z 207 - ka ktora ma podobne osogi, reszta tansza ale i dynamika gorsza.
_________________ Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się ją dzieli....
|
| Wto, 30.01.2007, 15:27 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Robak napisał(a): Corsa opc i clio rs nie sa w tej klasie.
A w jakiej niby> To auta segmentu B
Głos na Swifta. Osiagi co prawda ma tle reszty stawki nienajlepsze ale w zupełnosci wystarczajace, w dodatku dobrze wyglada i ma dobra cene
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 30.01.2007, 16:25 |
|
 |
|
Wilu
|
Z całej tej stawki najrozsądniejszy wydaje się Swift 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 30.01.2007, 16:52 |
|
 |
|
Robak
|
Zgadza sie rs i opc to tez segment b ale te auta maja około 200 koni i beda kosztowac pewnie 15-20 tys zł wiecej niz porownywalna piatka.
|
| Wto, 30.01.2007, 17:07 |
|
 |
|
somehow
|
jakbym mial wybrac najladniejszy wybralbym VW.
jakbym mial wybrac ogolnie, wybralbym jednak Mini.
glos na VW
_________________ ICP forever with the Juggalos. http://www.wickedshit.pl - polskie forum insane clown posse i całego Juggalo Family.
|
| Wto, 30.01.2007, 17:13 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Przychylilem siÄ™ do Suzuki. Mialem okazje to auto z blizsza poznac i musze powiedziec, ze jest swietnie wykonane. Z zewnÄ…trz jak i wewnÄ…trz. WyglÄ…d jego jest bardzo przynajmniej dla mnie nowoczesny. Odwazne ksztalty dajÄ… mu sportowÄ… ĹĽylke. Pozostale auto nie podobajÄ… mi siÄ™ z Mini na czele.
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Wto, 30.01.2007, 17:33 |
|
 |
|
Joey
|
Polo najlepiej przyspiesza? Nie spodziewałem się
Zastanawiam się właśnie między Polo a 207... Nie wiem, nie wiem... Niech będzie Peugeot, mimo gorszych osiągów. Polo nie jest złe, ale moim zdnaiem trochę brakuje mu charakteru. 207 wyglada zgrabniej i po prostu bardziej mi się podoba.
kenji napisał(a): GĹ‚os na CorsÄ™ OPC. Ĺ»e co, ĹĽe jej tu nie ma? Co z tego, skoro w tej klasie ona podoba mi siÄ™ najbardziej. Później Clio RS. Mam podobne zdanie, te 2 autka sÄ… u mnie na 1 miejscu jeĹ›li chodzi o maĹ‚e-usportowone  MiaĹ‚bym powaĹĽny problem gdyby obydwa pojawiĹ‚y siÄ™ w jednej ankiecie 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Wto, 30.01.2007, 17:48 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
wybiera mSuzuki ale racjonalnego powodu nie mam  po prostu mi sie podoba 
|
| Wto, 30.01.2007, 18:42 |
|