|
|
Obecny czas: Pon, 27.07.2026, 21:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 16 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Locus Plethore
Cytuj: Locus Technologies anticipates its creation will be ready for delivery in the fall, when a limited annual run of no more than 400 will each sell for $330,000 CDN. The 8.2-liter V8 produces 750 horsepower (and up to 1,300 hp, optionally) hooked to a Tremec six-speed manual.
Świetny tył. Niesamowita moc.
(c) commongate.com
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Sob, 20.01.2007, 20:51 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
wyglÄ…d atki sobie . a ta kierownica to przesuwana ???
|
| Sob, 20.01.2007, 21:05 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Na auto blog.com piszą: Cytuj: three-passenger cabin with a center-line driving position , więc raczej jak w McLarenie F1.
http://www.autoblog.com/2007/01/19/mont ... ed-almost/
(c) autoblog.nl
|
| Sob, 20.01.2007, 21:09 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
WyglÄ…da mocarnie i szybko, ale co z niego wyjdzie - czas pokaĹĽe. Cena IMO ciut przyduĹĽa siÄ™ szykuje.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 20.01.2007, 21:20 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
przekombinowany przód ... ale jest ciekawy - to trzeba przyznać. Ciekawe jak będzie sobie radzić ta zabawka na asfalcie ..
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Sob, 20.01.2007, 21:24 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Mysle, ze szykuje sie taki jakby nastepca McLarena F1. Przy takiej mocy, jakby mial niska mase, moglby pogonic Veyrona.
Lubie takie kabiny. PrzystosowujÄ… sie do kazdego ruchu
|
| Sob, 20.01.2007, 21:50 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Wydaje mi się, że ten tył jest straszny... okaże się przy następnych fotkach. 
|
| Sob, 20.01.2007, 22:09 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Ice napisał(a): Cena IMO ciut przyduĹĽa siÄ™ szykuje.
800 000zł... za te osiągi to grosze, bym powiedział 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 20.01.2007, 22:38 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
wyglada jak by był z plastiku, zero formy, tylko moc nie interesują mnie takie supercary zrobione w garażu
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 20.01.2007, 23:21 |
|
 |
|
Joey
|
Jak się pozbieram w podłogi to coś tutaj napiszę...
OK, juĹĽ.
Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia! Jestem zachwycony. Wygląd zewnętrzny miażdży, powala! Moc budzi respekt.
Na ostatniej fotce wygląda wstrętnie, ale ów zdjęcie chyba jest starsze od tych zaprezentowanych w pierwszym poście. Pierwsze 3 zdjęcia miażdżą, samochód wygląda drapieżnie. Przód maksymalnie agresywny, tył wydaje się być zgrabny, szkoda, że niewiele widać. Jestem także bardzo ciekaw wnętrza.
Niestety muszę zgodzić się z johnym, ale tylko częściowo. Wóz na pierwszych fotkach wygląda bardzo plastikowo, mam nadzieję, że to kwestia lakieru i zdjęć.
Druga sprawa - kierownica w środku. Zdecydowanie wolałbym żeby wóz był dwuosobówką z kierownicą po lewej lub prawej stronie.
I jeszcze jedno. Dlaczego ma tylko lewe lusterko?
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Sob, 20.01.2007, 23:56 |
|
 |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
Wyglada jak dziecko Peugeota RC i Ferrari 360 Modena czyli bardzo dobrze  Duza moc...jak narazie nie mam zastrzezen.
|
| Nie, 21.01.2007, 0:44 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
prawie jak enzo  robi różnice choć mocy ma
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Nie, 21.01.2007, 9:12 |
|
 |
|
aston
|
Wygląda świetnie, osiągi tez z pewnością będą rewelacyjne, cena jest do zaakceptowania.
Ciekawi mnie czy ta opcjonalne 1300konna wersja przekroczy 400km/h
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Nie, 21.01.2007, 9:46 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
no jak veyron przekracza choć ma zaledwie 1000kon
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Nie, 21.01.2007, 10:23 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Kanadyjczycy potrafiÄ… 
|
| Nie, 21.01.2007, 10:57 |
|
 |
|
Snagi
|
przod wyglada nawet fajnie  ale tyl to porazka i co za szerokie opony wyglada to tragicznie 
_________________ <--==Suzuki Swift FAN--==>
http://www.suzukiswift.fora.pl
|
| Nie, 21.01.2007, 11:13 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 16 posty(ów) ] |
|