|
|
Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 22:53
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
Wyglada swietnie!!! Linia jest bardziej dynamiczna i lzejsza niz w Golfie 5  W wersji sedan jest do bani ale 3D jest super!! Biedna Kia "Dzieki" swojej "bogatej historii" nadal jest uwazana za tanie badziewie ale stylistycznie wyglada lepiej niz niektore jakponczyki np. corolla.
|
| Wto, 16.05.2006, 21:05 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 17.05.2006, 6:52 |
|
 |
|
Razor
|
Warto zainwestować w wersję STYLE Silnik 1.6 l DOHC CVVT (112 KM)? Jest to najdroższa wersja nie licząc Diesl'a. Nie doszukałem się nigdzie wyposażenia standardowego 
|
| Pon, 15.01.2007, 21:37 |
|
 |
|
szakal
|
Razor napisał(a): Warto zainwestować w wersjÄ™ STYLE Silnik 1.6 l DOHC CVVT (112 KM)? Jest to najdroĹĽsza wersja nie liczÄ…c Diesl'a. Nie doszukaĹ‚em siÄ™ nigdzie wyposaĹĽenia standardowego 
Nie sądzisz, że lepiej byłoby założyć osobny temat, gdzie podałbyś wszystkie swoje propozycje, podałbyś jaką kwotą dysponujesz i czego oczekujesz od swojego nowego auta itd.A nie co chwile jakiś temat w tym dziale bezsensownie odkopujesz. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Pon, 15.01.2007, 21:42 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
szakal napisał(a): Nie sÄ…dzisz, ĹĽe lepiej byĹ‚oby zaĹ‚oĹĽyć osobny temat, gdzie podaĹ‚byĹ› wszystkie swoje propozycje, podaĹ‚byĹ› jakÄ… kwotÄ… dysponujesz i czego oczekujesz od swojego nowego auta itd.A nie co chwile jakiĹ› temat w tym dziale bezsensownie odkopujesz.
popieram, to zaczyna być denerwujące, zazwyczaj jak się chce kupić auto to ma się choć troche sprecyzowane poglady a nie skaczesz jak pchła po .....
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 15.01.2007, 21:45 |
|
 |
|
Razor
|
szakal napisał(a): Razor napisał(a): Warto zainwestować w wersjÄ™ STYLE Silnik 1.6 l DOHC CVVT (112 KM)? Jest to najdroĹĽsza wersja nie liczÄ…c Diesl'a. Nie doszukaĹ‚em siÄ™ nigdzie wyposaĹĽenia standardowego  Nie sÄ…dzisz, ĹĽe lepiej byĹ‚oby zaĹ‚oĹĽyć osobny temat, gdzie podaĹ‚byĹ› wszystkie swoje propozycje, podaĹ‚byĹ› jakÄ… kwotÄ… dysponujesz i czego oczekujesz od swojego nowego auta itd.A nie co chwile jakiĹ› temat w tym dziale bezsensownie odkopujesz.  Tak, tyle ĹĽe zauwaĹĽ ĹĽe nikt nie potrafi mi doradzić konkretnego modelu, a w ten sposĂłb mogÄ™ siÄ™ czegoĹ› dowiedzieć n/t poszczegĂłlnych samochodĂłw  johny napisał(a): popieram, to zaczyna być denerwujÄ…ce, zazwyczaj jak siÄ™ chce kupić auto to ma siÄ™ choć troche sprecyzowane poglady a nie skaczesz jak pchĹ‚a po .....
I mam, nie chce fiata
p.s.
Mogę założyć oddzielny temat, nie ma problemu 
|
| Pon, 15.01.2007, 21:46 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Accent zawsze mi sie kojarzył z tandetą i plastikiem w środku, tutaj wiele się nie zmieniło, nie podoba mi się.
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Wto, 16.01.2007, 10:38 |
|
|