|
|
Obecny czas: Czw, 04.06.2026, 9:41
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 2007 Setra S416 HDH VIP
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 10.01.2007, 23:43 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
taki mercedeski wśród autobusików...
ciekawe kiedy PKS-y w polsce będą takie jeździc....chyba za 100 lat...
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Czw, 11.01.2007, 1:25 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
przyjemne wrażenie robi ten niby parkiet. Nowoczesne a zarazem bardzo przytulne wnętrze 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 11.01.2007, 9:59 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wygląda dobrze i ma bardzo ładne i luksusowe wnętrze.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 11.01.2007, 14:34 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Chętnie bym takim wyruszył na objazdówkę po Europie 
|
| Czw, 11.01.2007, 17:03 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
O ja pier*****! Japa mi opadla! Luksus i nowoczesnosc a rownoczesnie styl i szyk
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Czw, 11.01.2007, 17:39 |
|
 |
|
olgierd
|
Naprawdę bardzo elegancko, mam tylko jedno ale... Otóż, zastanawia mnie czy ta podłoga nie jest trochę za śliska jak na podłogę pojazdu, bo np. gdyby ktoś szedł podczas hamowania autobusu, to mógłby się znaleźć nagle na przedniej szybie.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Czw, 11.01.2007, 21:26 |
|
 |
|
Masterpablo
|
ładne wnętrze, podróż nim byłaby czystą przyjemnością... 
_________________ http://s2.footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=35701#v - zapraszam na serwer 2 ;-)
|
| Nie, 14.01.2007, 12:47 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
olgierd napisał(a): ta podĹ‚oga nie jest trochÄ™ za Ĺ›liska
Ja nie sadze zeby ona byla sliska, moze ona tylko takie sprawia wrazenie. Robiac taki autobus to rzeczywsicie byloby nieporozumienie gdyby dali sliska podloge bo jak sam zauwazyles to moze byc niebezpieczne
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Nie, 14.01.2007, 16:36 |
|
 |
|
polac
|
A mnie ciekawi czy tam Pani co kawke ssobie nalewa co by zrobiła gdyby nagle przed autobus wyskoczył samobójca????? 
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pon, 15.01.2007, 9:27 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
polac napisał(a): co by zrobiĹ‚a
przewróciła by się
a autobusik na najwyższym poziomie, autokarami po Europie trochę podróżuję, więc doceniam to co tu zrobiono, żeby jeździło się lepiej... czekam aż Eurolines kupi takie 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 15.01.2007, 15:52 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
ciekaw jestem ktĂłra firma przewoznicza pozwoli sobie na taki luksus dla swoich pasarzerĂłw
Pewnie beda tym podrĂłzowac VIP-y jakiĹ› duzych firm 
|
| Pon, 15.01.2007, 17:24 |
|
 |
|
szakal
|
Seth napisał(a): ... czekam aĹĽ Eurolines kupi takie 
Haa.....nie do czekanie. Chociaż tymi co teraz jeżdżą już są bardzo wygodne. A co do autobusu, kupię sobie taki i będę nim jeżdzić dookoła świata.  Ten autobus to taki przenośny, luksusowy pokój jak w pięciogwiazdkowym hotelu. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Pon, 15.01.2007, 17:33 |
|
 |
|
ziut3q
|
pogięło ? do Polski cos takiego? tym bardziej do PKS-u? Sam jeżdżę Vovlem 8700 i wiem co Polacy potrafia zrobic w takim autbusie ile razy maielm wyrwany młotek albo popisane stoliki jakimś markerem  i o czym to świadczy? papierki walają sie po podłodze firanki służą im jako poduszki  a zagłówkami sobie buty wycierają (mam zdejmowane) jeśli bedziecie chcieli mogę kiedyś foty wrzucić nie nadaje się taki autobus więc to jest nie możliwe abyście na codzienn takim czymś dojeżdżali li do szkoły itp. poza tym ta podłoga wygląda tandetnie już widze co z nią by się stało jeśli przeszło by po niej kilka pań w szpilkach albo w zimę pełno śniegu w autobusie poza tym utrzymanie czystości. pozdro
P.S.
Żale się w takim miejscu gdyż sądze że może dotrze to do kilku ludzi co nie obchodzi ich to w jakim stanie zostawiają autobus wysiadając z niego
|
| Pon, 29.01.2007, 1:29 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|