|
|
Obecny czas: Czw, 30.04.2026, 5:49
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
dave761
|
Muszę powiedzieć, że dawno takiego shitu nie widziałem przy nim nawet Altea jest piękna 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Nie, 24.12.2006, 15:52 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
lordzofmafia napisał(a): bartez napisał(a): To jak to Fiat nie bedzie miaĹ‚ wersji 3d auta kompaktowego?? BÄ™dzie, ale wszystkie nadwozia zwać siÄ™ bÄ™da Bravo... kapisz??
wersji 3d niebędzie mój drogi panie
Będzie wersja 5d,sedan i kombi.
A auto nazywa siÄ™ Fiat Bravo. 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 24.12.2006, 16:26 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
kociak napisał(a): wersji 3d niebÄ™dzie mĂłj drogi panie BÄ™dzie wersja 5d,sedan i kombi.
Hmm spore to dla mnie zaskoczenie... pierwszy raz o tym słyszę. Trudno też zrozumieć taką strategię. Nie od dziś wiadomo, że 3-drzwiowe hatchbacki sprzedają się lepiej od sedanów w klasie kompakt...
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Nie, 24.12.2006, 18:43 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Ale Fiat wyszedł z założenia że 5d wygląda wystarczająco dobrze i nie potrzeba wersji 3d.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 24.12.2006, 18:46 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
kociak napisał(a): Ale Fiat wyszedĹ‚ z zaĹ‚oĹĽenia ĹĽe 5d wyglÄ…da wystarczajÄ…co dobrze i nie potrzeba wersji 3d.
Dziwna ta polityka Fiata
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 24.12.2006, 19:19 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
bartez napisał(a): Dziwna ta polityka Fiata
Ale jak dla mnie trafna
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Nie, 24.12.2006, 19:52 |
|
 |
|
piotro
|
Witajcie!!
Jak dla mnie jest to duże punto które przyjmie się na rynku tak samo dobrze. Ma w sobie troche sportowego charakteru a zarazem może być praktycznym autem. Myśle że dużym zainteresowaniem cieszyła by się wersja GT. Chociaż nie wiem czy ona będzie. Ale autko ok 
|
| Nie, 24.12.2006, 21:42 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Jest piękny nie ma co..
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Nie, 24.12.2006, 21:47 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
kociak napisał(a): Ale Fiat wyszedĹ‚ z zaĹ‚oĹĽenia ĹĽe 5d wyglÄ…da wystarczajÄ…co dobrze i nie potrzeba wersji 3d.
To wyszedł ze złego założenia. Nigdy wersja 5d nie będzie wygladała tak dobrze jak 3d...
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Wto, 26.12.2006, 0:13 |
|
 |
|
Dżony
|
dave761 napisał(a): MuszÄ™ powiedzieć, ĹĽe dawno takiego shitu nie widziaĹ‚em przy nim nawet Altea jest piÄ™kna
CoĹ› ty dziwny gust masz to golfy czy bmw ci siÄ™ podobajÄ… a bravo to shit 
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Wto, 26.12.2006, 10:40 |
|
 |
|
greq19
|
dave761 napisał(a): ...przy nim nawet Altea jest piÄ™kna
akurat altea jest jednym z ładniejszych seatów 
_________________ http://change.menelgame.pl/change_please/8034407/
|
| Wto, 26.12.2006, 13:39 |
|
 |
|
Dr.West
|
Faethor napisał(a): dave761 napisał(a): MuszÄ™ powiedzieć, ĹĽe dawno takiego shitu nie widziaĹ‚em przy nim nawet Altea jest piÄ™kna CoĹ› ty dziwny gust masz to golfy czy bmw ci siÄ™ podobajÄ… a bravo to shit 
a co golfi i bmw sa podobne to tego bravo że tak gadasz?? dla mnie ten samochód tez nie jest piękny nawet w ćwierć procentach
_________________ " the truth will find you "
|
| Wto, 26.12.2006, 15:18 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
Samochód: Rover 75 V6
|
_________________ Rover 75 V6 & other...
|
| Pią, 29.12.2006, 20:40 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
|
| Pią, 29.12.2006, 21:02 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Brawo kociak

_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pią, 29.12.2006, 21:18 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Tomasz napisał(a): http://spanish.autoblog.com/2006/12/25/primera-imagen-real-del-interior-del-fiat-bravo
Nawet tam jest link do naszego forum  U nas słów nie rzuca się na wiatr, tu zawsze wszystko jest najszybciej 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 29.12.2006, 21:27 |
|
 |
|
Nestor
|
Kobi ;P hahaha no nie rzeczywiscie dobry motyw a tak swoja droga nowy fiat bravo jest zajeb***y i wszystko jestem ciekaw jak bedzie wygladalo bravo kombi no coz moze to byc tak brzydkie jak croma aczkolwiek jeszcze nie wiadomo co to bedzie 
_________________ I love Audi...
|
| Pią, 29.12.2006, 21:31 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
Samochód: Rover 75 V6
|
Kobi napisał(a): Nawet tam jest link do naszego forum
Kobi, chyba nie zrozumiałeś, na _każdej_ z tych stron jest link do naszego forum 
_________________ Rover 75 V6 & other...
|
| Pią, 29.12.2006, 21:31 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Tomasz napisał(a): Kobi, chyba nie zrozumiaĹ‚eĹ›, na _kaĹĽdej_ z tych stron jest link do naszego forum
Wiem, nie jestem głupi  Chodzi mi o to, że autoblog to jedna z napopularniejszych stronek z newsami motoryzacyjnymi i miło zobaczyć tam link do naszego forum 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 29.12.2006, 21:37 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Gdy pierwszy raz zobaczyłem Grande Punto pomyślałem, że ten design będzie zupełnie nie trafiony. Tym czasem samo GP z czasem mi się spodobało, a nie mówiąc już o jeszcze ciekawszym Bravo. Auto ma idealne proporcje dla kompaktu. Stylistyka nie jest ani agresywna, ani zbyt nudna. Jest po prostu ładna. Poza tym świetnie rozplanowane wnętrze również przekonuje mnie do tego auta. Jeśli tylko jakość oraz własności jezdne będą mocną stroną nowego Bravo, to wróżę zmianę lidera w klasie kompakt 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Pią, 29.12.2006, 21:56 |
|
|