|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 1:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Ruf Rt 12 vs Saleen S7 vs LP 640 vs McLaren
|
Ruf Rt 12 vs Saleen S7 vs LP 640 vs McLaren
| Autor |
Wiadomość |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Seth napisał(a): markus napisaĹ‚: 1. Lamborghini. Murcielago - und alles klar Wink Tylko WĹ‚osi potrafiÄ… stworzyć tak niesamowite dzieĹ‚o sztuki na koĹ‚ach, ktĂłre ma w sobie wiÄ™cej pary niĹĽ stado rozjuszonych bykĂłw a design jest warty samego MichaĹ‚a AnioĹ‚a
nie włosi tylko niemcy, ale poza tym wszystko się zgadza Smile
Tak jak pisał el_Presidente - Murcielago jest praktycznie włoskie i nie widać w nim tyle Audi co w Gallardo.
Ale smutne jest, że ta szlachetna włoska marka została skalana niemieckim pierwiastkiem. Mam nadzieję, że w przyszłych modelach nie będzie tego widać.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 24.12.2006, 9:00 |
|
 |
|
marcel911
|
markus napisał(a): Ale smutne jest, ĹĽe ta szlachetna wĹ‚oska marka zostaĹ‚a skalana niemieckim pierwiastkiem. Mam nadziejÄ™, ĹĽe w przyszĹ‚ych modelach nie bÄ™dzie tego widać.
co za bzdet, ja nigdzie nie widze niemieckosci w Gallardo. Te auta sa nadal tak włoskie i tak bardzo lambo jak dawniej, a ta odrobina techniki nie zaszkodziła tylko pomogła. Lepsze było moze Diablo, które już przed uruchomieniem było zepsute? 
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Nie, 24.12.2006, 9:39 |
|
 |
|
EloZiom
|
Cytuj: Mam nadzieję, że w przyszłych modelach nie będzie tego widać.
No, ale niestety raczej będzie widać. Lambo ma zamiar w przyszłości wprowadzić do sprzedaży SUV-a i min. z DISLEM 
|
| Nie, 24.12.2006, 11:36 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
EloZiom napisał(a): No, ale niestety raczej bÄ™dzie widać. Lambo ma zamiar w przyszĹ‚oĹ›ci wprowadzić do sprzedaĹĽy SUV-a i min. z DISLEM
o dieslu to nic nie wiem a co do Suva to Lambo zrobiło już auto terenowe i to jakie, jeśli następca będzie w podobnym stylu to wszystko jest w ok
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 24.12.2006, 12:00 |
|
 |
|
Wielblad
|
marcel911 napisał(a): Lepsze byĹ‚o moze Diablo, ktĂłre juĹĽ przed uruchomieniem byĹ‚o zepsute?
Obecnie wcale lepiej nie jest. Do tego mozesz sobie parowki smarzyc gdyz obecnie Lambo lubi sie zajarac 
_________________ собаке где деньги?
|
| Nie, 24.12.2006, 12:33 |
|
 |
|
marcel911
|
Wielblad napisał(a): marcel911 napisał(a): Lepsze byĹ‚o moze Diablo, ktĂłre juĹĽ przed uruchomieniem byĹ‚o zepsute? Obecnie wcale lepiej nie jest. Do tego mozesz sobie parowki smarzyc gdyz obecnie Lambo lubi sie zajarac 
W przeciwieństwie do Diablo daje się w ogóle uruchomić  To już jest jakiś postęp  Np. jedynym problemem Gallardo jaki miało to było sprzęgło, które było wymieniane. Poza tym z tym autem nei ma żadnych kłopotów.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Nie, 24.12.2006, 13:12 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
Wielblad napisał(a): Obecnie wcale lepiej nie jest. Do tego mozesz sobie parowki smarzyc gdyz obecnie Lambo lubi sie zajarac
ĹĽe jak??SkÄ…d takie info?
_________________ ExoticCars.pl
|
| Nie, 24.12.2006, 13:18 |
|
 |
|
Dżony
|
Wybieram SLR'a zjawiskowo piękny a w dodatku najlepsze połączenie sportu z luksusem jest też zapewne najlepiej dopracowany.
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Nie, 24.12.2006, 13:22 |
|
 |
|
Wielblad
|
marcel911 napisał(a): Gallardo jaki miaĹ‚o to byĹ‚o sprzÄ™gĹ‚o, ktĂłre byĹ‚o wymieniane. Poza tym z tym autem nei ma ĹĽadnych kĹ‚opotĂłw. _________________ A pekajacy waĹ‚? A co chwile pozary jednostek napedowych? Cytuj: ĹĽe jak??SkÄ…d takie info?
Ile to juz sie widzialo zdjec z palacym Lambo w necie i ile sie na tym naczytało?
_________________ собаке где деньги?
|
| Nie, 24.12.2006, 13:35 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Cytuj: Wielblad napisał: marcel911 napisał: Lepsze było moze Diablo, które już przed uruchomieniem było zepsute?
Obecnie wcale lepiej nie jest. Do tego mozesz sobie parowki smarzyc gdyz obecnie Lambo lubi sie zajarac Laughing Laughing
W przeciwieństwie do Diablo daje się w ogóle uruchomić Laughing To już jest jakiś postęp Smile Np. jedynym problemem Gallardo jaki miało to było sprzęgło, które było wymieniane. Poza tym z tym autem nei ma żadnych kłopotów.
Marcel nie bluźnij  Diablo w odróżnieniu od Gallardo nie było autem dla wymoczków. Miało dusze i trzeba było nim umieć jeździć. 1000kroc wolałbym Diablo od Gallardo, które mimo podobnej mocy wciąż jest wolniejsze i nie ma takiej chwały i nie będzie mieć... 
|
| Nie, 24.12.2006, 13:52 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
za to w murcielago, jednorazowo, bo jednorazowo, ale facetowi przy ponad 200km/h pękła tarcza hamulcowa... też było zabawnie 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 24.12.2006, 15:08 |
|
 |
|
markus
|
marcel911 napisał(a): co za bzdet, ja nigdzie nie widze niemieckosci w Gallardo
A kluczyk i przełączniki z Audi?
|
| Nie, 24.12.2006, 16:25 |
|
 |
|
marcel911
|
markus napisał(a): marcel911 napisał(a): co za bzdet, ja nigdzie nie widze niemieckosci w Gallardo A kluczyk i przełączniki z Audi?
Gdyby ci niekt nie powiedział, że Audi go zrobiło i gdyby Audi nie miało podobnego kluczyka byłbyś pewien, że zrobili go Niemcy?
Co do Diablo. Nie było dla wymoczków bo miało tylny napęd i ciut trudniej sie prowadziło +manualna skrzynia. A gallardo dla wymoczków też nie jest, chyba, że z e-gear 
|
| Nie, 24.12.2006, 16:45 |
|
 |
|
markus
|
marcel911 napisał(a): byĹ‚byĹ› pewien, ĹĽe zrobili go Niemcy
Nie mówię, że zrobili go Niemcy. Ale widać wpływy Audi w środku - i to jest fakt. Wyłuszczę może konkretniej o co mi chodzi: jeśli już Audi kupiło Lambo to trudno. Jeśli ma to wyjść na dobre jeśli chodzi o jakość produktów to dobrze. Byleby Niemcy nie zepsuli charakteru tej legendarnej marki. Fuzje to niestety chleb codzienny w motobiznesie i trzeba się z tym pogodzić.
|
| Nie, 24.12.2006, 16:55 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Gallardo nie jest najlepiej wykonane, szczególnie w środku; mógłbym nawet pokusić się o stwierdzenie, że lekko zawiewa tandetą (za dużo plastik-fantastik). Murcie jest pod tym względem zdecydowanie lepsze.
A z ww zestawu biorÄ™ LP640 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Nie, 24.12.2006, 17:07 |
|
 |
|
Maciey
|
Osatecznie wybrałem Porsche, za osiągi, nie wiem jak oni to robią, że 6 cylindrów bije 8, a nawet 12 
|
| Śro, 27.12.2006, 16:54 |
|
 |
|
EloZiom
|
Cytuj: nie wiem jak oni to robiÄ…, ĹĽe 6 cylindrĂłw bije 8, a nawet 12
Turbo czyni cuda 
|
| Śro, 27.12.2006, 19:37 |
|
 |
|
el_Presidente
|
|
| Śro, 27.12.2006, 19:47 |
|
 |
|
EloZiom
|
Hehe no ale wież chodziło mi o moc jaką wyciska z silnika, a że amerykanie nie wiedzą jak przełożyć ją na asfalt to już inna sprawa.
A jeżeli chodzi o Murci biturbo to pewnie by już zrywał asfalt z ziemi
No ale Lambo nie "pĂłjdzie na skrĂłty"
|
| Śro, 27.12.2006, 23:22 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Szkoda, ĹĽe tunerzy nie zrobiÄ… z tego cacuszka potwora jak zrobili to z Porsche 
|
| Czw, 28.12.2006, 1:36 |
|
|