|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 0:24
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Audi S8 vs Lamborghini Gallardo
|
Audi S8 vs Lamborghini Gallardo
| Autor |
Wiadomość |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Nie głosuje bo kompletnie nie wiem co wybrać. 
|
| Pon, 25.12.2006, 15:03 |
|
 |
|
marcel911
|
obydwa zupełnie różne i obydwa podobne. Wybór jest jednak prosty: szukasz auta na codzień? Bierzesz Audi, jest szybkie, szykowne, pakowne, ale jest ucywilizowane i bez szaleństwa. Jak chcesz auto do przejażdżki w niedziele po wiejskich drogach to kupujesz Gallardo i masz mnóstwo zabawy. Do tego jest tak bardzo włoskie jak to tylko sobie można wyobrazić. Super samochód, ale na zakupy sie zupełnie nie nadaje. Dla mnie w tym porównaniu powinien być remis. Ja wybieram Lambo. S8 na codzień bym sobie nie kupił, wolałbym XJ. Ale do poszalenia na drodze w niedziele wybrałbym Lambo zamiast f430 czy gt3 za każdym razem. 
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Pon, 25.12.2006, 16:10 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Audi. Ja do typowo sportowych aut podchodze normalnie. Nie kreca mnie tak jak wlasnie taka przykladowa S8 - moc i wielkosc a nie jakis szpan, agresywny wyglada i takie tam. Audi zdecydowanie jest bardzo piekne ale to bardzo
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Pon, 25.12.2006, 17:52 |
|
 |
|
Aś
|
No w sumie... to ciężko jest wybrać. Gallardo bardziej drapieżny. Audi z duszą dżentelmena. Sama nie wiem. W tej chwili wybieram Lambo. 
|
| Pon, 25.12.2006, 18:20 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ice napisał(a): S8. Dlaczego? Flagowa limuzyna, ktĂłra jeĹşdzi jak pocisk i jest zdecydowanie bardziej praktyczna i komfortowa.
Tak czytam wypowiedzi niektóry i m.in tą i wydaje mi się, że czytam forum dla statecznych tatusiów, którzy lubią czasem przycisnąć pedał gazu do podłogi 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 25.12.2006, 18:25 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kobi napisał(a): dla statecznych tatusiĂłw
Nie wróż mi tak! Nie w tym wieku!
Gdyby to był inny supercar - wybór byłby być może inny. Murcielago zwyczajnie przestało mnie kręcić, dlatego też nie miałem trudnego zadania w wyborze 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 25.12.2006, 18:29 |
|
 |
|
piotro
|
Wybór jest ciezki. Jednak wszystko zależy czy ktoś potrzebuje samochód do przewożenia prezesa i ochrony  czy żeby sobie samemu poszaleć. Lecz dla mnie lepsze Audi 
|
| Pon, 25.12.2006, 18:37 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
To jedna z tych ankiet gdzie obydwa auta są świetne
Ja wybieram Audi. Nie ma słabych stron. Jest ładny, szybki, komfortowy i praktyczny
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 25.12.2006, 19:09 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): Murcielago zwyczajnie przestaĹ‚o mnie krÄ™cić, dlatego teĹĽ nie miaĹ‚em trudnego zadania w wyborze
Wszystko ok, ale tutaj jest gallardo 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 25.12.2006, 19:26 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
Dzieci nie mam i w najbliższym czasie nie będe miał... wybieram Gallardo i V10 za plecami 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Pon, 25.12.2006, 19:32 |
|
 |
|
Wilu
|
spider napisał(a): Dzieci nie mam i w najbliĹĽszym czasie nie bÄ™de miaĹ‚...
Tego akurat nigdy nie moĹĽesz byc pewnym 
|
| Pon, 25.12.2006, 19:45 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Oley napisał(a): Tego akurat nigdy nie moĹĽesz byc pewnym 
Może zawiązał na supełek 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pon, 25.12.2006, 19:47 |
|
 |
|
Wilu
|
el_payaco napisał(a): Oley napisał(a): Tego akurat nigdy nie moĹĽesz byc pewnym  MoĹĽe zawiÄ…zaĹ‚ na supeĹ‚ek 
Albo o zrgozo odciÄ…Ĺ‚ 
|
| Pon, 25.12.2006, 19:51 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Cytuj: Albo o zrgozo odciÄ…Ĺ‚
Albo w ogole nie mial. Zart oczywiscie, nie odbiegajmy w takie tematy 
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Pon, 25.12.2006, 20:06 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
El chcesz bana? Oley jestem pewny 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Pon, 25.12.2006, 20:08 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Oley napisał(a): Wszystko ok, ale tutaj jest gallardo
Ojjj... przejedzenie  Oczywiście Gallardo! Murcielago wciąż jest bogiem 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 25.12.2006, 20:32 |
|
 |
|
Wielblad
|
marcel911 napisał(a): Do tego jest tak bardzo wĹ‚oskie jak to tylko sobie moĹĽna wyobrazić.
buhaha, ja jestem na tyle murzynem na ile mozna to sobie wyobrazic.... ehhh...
_________________ собаке где деньги?
|
| Pon, 25.12.2006, 20:37 |
|
 |
|
marcel911
|
Wielblad napisał(a): marcel911 napisał(a): Do tego jest tak bardzo wĹ‚oskie jak to tylko sobie moĹĽna wyobrazić. buhaha, ja jestem na tyle murzynem na ile mozna to sobie wyobrazic.... ehhh...
to widocznie jesteś i mi to nie przeszkadza, lambo dalej ma włoski charakter tak jak miało, twoja opinia na ten temat jest śmieszna i nie warta odpowiedzi nawet.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Pon, 25.12.2006, 21:03 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
spider napisał(a): El chcesz bana? Wink
Dawaj 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pon, 25.12.2006, 21:21 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
oczywiście nikogo nie zaskoczę jak wybiorę S8 do Lambo nic nie mam, to auto było bardzo potrzebne tej marce, po pierwsze przynosi spore dochody firmie, po drugie to sportowe auto na miarę XXI wieku, jest bardzo szybkie, łatwo się prowadzi, jest poręczne i relatywnie "tanie", poza tym może je naprawić w najbliższym serwisie Audi  jednak mnie osobiście kształty tego wozu kompletnie nie kręcą, jest mi on obojętny. S8 to typowa sportowa limuzyna, komfortowa i szybka zarazem, w odróżnieniu od niektórych konkurentów nie napina się mocą i nie kosztuje kroci, skromność też jest w cenie.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 26.12.2006, 10:51 |
|
|