|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 1:48
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Ruf Rt 12 vs Saleen S7 vs LP 640 vs McLaren
|
Ruf Rt 12 vs Saleen S7 vs LP 640 vs McLaren
| Autor |
Wiadomość |
|
gw89
Samochód: 96 Isuzu Rodeo V6
|
troche trudny wybor najlepiej miec wszystkie  ale jesli mam wybierac tylko jednego to dluuuuuuugo zastanawial bym sie miedzy RUF'em a LP640
i najprawdopodobniej zabralbym LAMBO tylko najlepiej czarne 
_________________ Cause we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap;)
|
| Sob, 23.12.2006, 3:41 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
Ja również wybrałem Lamborghini Murciélago, według mnie najładniejsze z całej czwórki  Osiągi ma bardzo dobre, w wewnątrze jest świetnie, i te felgi 
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Sob, 23.12.2006, 7:51 |
|
 |
|
K0RN
|
dla mnie slr, chociaz wieje tandeta we wnetrzu dla mnie stanowi, idelane auto sportowe w polaczeniu z komfortem na co dzien
_________________ || http://www.roverki.pl ||
|| http://www.mg-rover.org ||
|| http://www.alfa156.net ||
"Tylko auta z duszą..."
|
| Sob, 23.12.2006, 9:44 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
W tej klasie rzÄ…dzi Lambo... Cudowne, po prostu cudowne auto 
_________________ locha lover
|
| Sob, 23.12.2006, 9:55 |
|
 |
|
marcel911
|
aż nie chce mi sie wierzyć, że ma tak przewage w osiągach na McLarenem! Lambo jest niesamowite. To co myśle o autach tej marki już pisałem pare razy, teraz tylko napisze, że je uwielbiam, zwłaszcza po przejęciu przez Audi. Wybrałbym Murci w kolorze pomarańczowym lub białym.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Sob, 23.12.2006, 11:13 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Każdy z nich jest diametralnie inny. Co wybrać? Na pewno nie SLR'a, bo w tej stawce jest koszmarnie brzydki.
Głoś na Lambo - jedno z najpiękniejszych aut nowego wieku, jakie ujrzał świat.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 23.12.2006, 11:16 |
|
 |
|
marcel911
|
o kurcze przez przypadek kliknalem Porsche  niech to szlag  da sie to zmienic?
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Sob, 23.12.2006, 11:21 |
|
 |
|
EloZiom
|
Cytuj: ejj.. ale mercedes naprawdę nie poraża wyglądem.. jest poprawną sportówką, ale nawet w 911 GT3 jest więcej sportu
Ehhh... wszyscy na tym forum mówią, że np. slr jest słaby lub nudny, a tak naprawde jeżeli byście dostali jeden z tych samochodów, byście sie przejechali. Po jeżdzie mokro w gaciach  Każdy z tych samochodów jest wspaniały i cieszyłbym się jak dzieciak jakbym dostał jednego z nich, niemówiąc już o slr-rze 
|
| Sob, 23.12.2006, 12:14 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
kolejny mÄ…drala... 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Sob, 23.12.2006, 12:18 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
EloZiom napisał(a): cieszyĹ‚bym siÄ™ jak dzieciak jakbym dostaĹ‚ jednego z nich
Abstrachując od tematu - nawet jak bym dostał gówno warte parenaście tysięcy, to bym się z niego cieszył.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 23.12.2006, 12:37 |
|
 |
|
Masterpablo
|
suoer bryczki, najlepszy mesio 
_________________ http://s2.footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=35701#v - zapraszam na serwer 2 ;-)
|
| Sob, 23.12.2006, 13:24 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Lambo. Z tego towarzystwa jest najladniejsze i jakos sie prezentuje.
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Sob, 23.12.2006, 13:46 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
na starcie odpada Mercedes, kompletnie nie podoba mi się jego wyglad, braki techniczne i stanowczo za wysoka cena  , Lambo bardziej egzotyczne, mocniejsze i szybsze, bardziej prestizowe i znacznie, znacznie tańsze.
3 miejsce dla Saleena, egoztyka totalna, jednak widać że amerykańce nie potrafią jeszcze robić takich supercarów jak w Europie.
2 miejsce Lambo, zalety wymienione na poczÄ…tku
1 Ruf, Porsche i wszystko jasne, tuning pierwsza klasa choć wolałbym 9ff lub sporteca.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 23.12.2006, 18:02 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Seth napisał(a): ale mercedes naprawdÄ™ nie poraĹĽa wyglÄ…dem
Kwestia gustu. Wg mnie jest niemalże zabójczo piękny.
Lecimy od końca:
4. Saleen. Kolejny przykład amerykańskiej upadłej megalomanii. Niby najmocniejszy, najdroższy w teście a osiągami odstaje od reszty. Ech, niech Amerykanie skupią się na poszerzaniu menu McDonald'sa.
3. Ruf. Technicznie pierwsza klasa, nie podoba mi się trochę za bardzo "rozdęty" design i majtkowy kolor. Ale nie mogę mu nic zarzucić.
2. Mercedes. Piękny design, auto wręcz zapiera dech w piersiach. Ogromna moc, świetne osiągi. Gdyby miał trochę więcej ducha w sobie, zwyciężyłby u mnie ale niestety w stawce startuje...
1. Lamborghini. Murcielago - und alles klar  Tylko Włosi potrafią stworzyć tak niesamowite dzieło sztuki na kołach, które ma w sobie więcej pary niż stado rozjuszonych byków a design jest warty samego Michała Anioła 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Sob, 23.12.2006, 20:15 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Prosta sprawa. Tylko SLR. Jest zabójczo piękny skubaniec 
|
| Sob, 23.12.2006, 22:21 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
markus napisał(a): 1. Lamborghini. Murcielago - und alles klar Wink Tylko WĹ‚osi potrafiÄ… stworzyć tak niesamowite dzieĹ‚o sztuki na koĹ‚ach, ktĂłre ma w sobie wiÄ™cej pary niĹĽ stado rozjuszonych bykĂłw a design jest warty samego MichaĹ‚a AnioĹ‚a
nie włosi tylko niemcy, ale poza tym wszystko się zgadza 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 24.12.2006, 0:01 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Nie! Lamborghini Murcielago to ostatnie Lambo zrobione przez Lambo w większości, Niemcy tylko drobnych poprawek technicznych bodajże dokonali. 
|
| Nie, 24.12.2006, 0:02 |
|
 |
|
Seth
|
el_Presidente napisał(a): Niemcy tylko drobnych poprawek technicznych bodajĹĽe dokonali.
jak na przykład połowa wnętrza od A4 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 24.12.2006, 0:13 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Wiesz, ale silniczek, zawieszenie i napęd oraz stylizacja zewnętrzna-czyli najważniejsze rzeczy, to włoska robota. 
|
| Nie, 24.12.2006, 0:24 |
|
 |
|
Seth
|
co do zawieszenia nie jestem pewien 
|
| Nie, 24.12.2006, 1:51 |
|
|