|
|
Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 19:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
szakal
|
 5 kompaktowych SUV-Ăłw
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Wto, 19.12.2006, 13:06 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Najbardziej podoba mi się Captiva, wiec na nią oddaje swój głos.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 19.12.2006, 13:09 |
|
 |
|
K0RN
|
hmmmm... co jest piekne w BMW? ze bez wzgledu na segment auto daje frajde z jazdy i takie tez jest X3, po prostu dla mnie cud miod i orzeszki, tylko w czerni prosze ; ]
_________________ || http://www.roverki.pl ||
|| http://www.mg-rover.org ||
|| http://www.alfa156.net ||
"Tylko auta z duszą..."
|
| Wto, 19.12.2006, 13:17 |
|
 |
|
aston
|
Santa Fe, wybrałem włąsnei jego, bo łądnie wygląda, dobrze sie prowadzi, ma niezłe osiagi no i jest największy, moze przewieźć 7 osób
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Wto, 19.12.2006, 13:25 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
tak jak w innej ankiecie wybieram, SantaFe, bardzo podoba mi się ten pojazd, poza tym to niezły wóz
2 miejsce BMW, jest strasznie niejakie z wyglądu stara się być na siłe nowoczesne, technicznie jest niezłe, choć auto ma pewne braki.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 19.12.2006, 13:45 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
Zdecydowanie Hyundai Santa Fe!! Według mnie jest najładniejsze. Duzo miejsca w środku. Bardzo ładny przód, tył tez! Bardzo mi sie do autko podoba.
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Wto, 19.12.2006, 13:52 |
|
 |
|
piotro
|
Głos dla RAV 4.
Dla mnie zdecydowany faworyt.
Bardzo podoba mi sie jego stylistyka i linia karoserii.]
Do tego duzy plus za osiagi.
pozdr.
|
| Wto, 19.12.2006, 14:08 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Wybieram Toyote, Zdecydowanie najbardziej mi sie podoba zarĂłwno zewnatrz jak i wnetrze. Dotego ma mocny silnik i zdecydowanie najlepsze osiagi a jest drozsza tylko od Hondy
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 19.12.2006, 15:16 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Santa Fe. Widac że w Korei się nie obijają i potrafią wyciągac wnoiski. Krok do przodu w porównaniu z poprzednim modelem jest ogromny. Wyszło z tego ładne i dopracowane auto.
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Wto, 19.12.2006, 15:50 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Głos na hyundai najładniejszy i choć ma słabsze osiągi nie za mało pali i tak bym go wybrał . Gdy by tu była X5-tka to bym ją wziąił x3 jest brzydkie ten przód tak głupio wygląda . Santa Fe !!!!
|
| Wto, 19.12.2006, 16:27 |
|
 |
|
Masterpablo
|
BETKA oczywiscie najlepsza
A nazwa Hyundaia odzwierciedla moje zdanie o nim 
_________________ http://s2.footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=35701#v - zapraszam na serwer 2 ;-)
|
| Wto, 19.12.2006, 16:28 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Masterpablo napisał(a): BETKA oczywiscie najlepsza Mozesz to jakos uargumentowac?? Masterpablo napisał(a): A nazwa Hyundaia odzwierciedla moje zdanie o nim
A treść twojego posta tez o tobie wiele mowi
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 19.12.2006, 16:42 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Wybralem BMW choc nie bardzo przepadam za tym modelem. Tak jakos wyszlo i chyba najbardziej bym go chcial z calej reszty, chociaz sam nie wiem czemu
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Wto, 19.12.2006, 17:09 |
|
 |
|
Mibay
|
Wybrałem Toyotke, bo mi najbardziej przypadła do gustu. I na dodatek widze że ma nie złą moc pod maską  Bajeczny ma pulpit 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Wto, 19.12.2006, 17:22 |
|
 |
|
HILTI
|
Freelander II  Ciekawe dlaczego go nie wrzucili do tego porĂłwnania - moze jeszcze za nowy model 
_________________ Skoda OII FL 1.4 TSI, Venga 1.4 DOHC, czerwony rower :) było... Audi A3 8L FL 1.9TDI, Corsa B 1.2i LPG
|
| Wto, 19.12.2006, 19:00 |
|
 |
|
-RobertO-
|
K0RN napisał(a): hmmmm... co jest piekne w BMW? ze bez wzgledu na segment auto daje frajde z jazdy i takie tez jest X3, po prostu dla mnie cud miod i orzeszki, tylko w czerni prosze ; ] Nic dodac nic ujac, mojego faworyta juz znacie...
|
| Wto, 19.12.2006, 20:18 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram BMW, za znakomity silnik i zawieszenie, a także wnętrze i wygląd, który nie razi jak u niektórych samochodów tej marki.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Wto, 19.12.2006, 20:26 |
|
 |
|
aston
|
Rules napisał(a): Wybieram BMW, za z.... wyglÄ…d, ktĂłry nie razi jak u niektĂłrych samochodĂłw tej marki.
Kwestia gustu, mnie akurat razi bardzije niĹĽ 5tka, 3ka czy 6tka
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Wto, 19.12.2006, 21:01 |
|
 |
|
K0RN
|
-RobertO- napisał(a): K0RN napisał(a): hmmmm... co jest piekne w BMW? ze bez wzgledu na segment auto daje frajde z jazdy i takie tez jest X3, po prostu dla mnie cud miod i orzeszki, tylko w czerni prosze ; ] Nic dodac nic ujac, mojego faworyta juz znacie...
ja jestem Twoim faworytem 
_________________ || http://www.roverki.pl ||
|| http://www.mg-rover.org ||
|| http://www.alfa156.net ||
"Tylko auta z duszą..."
|
| Wto, 19.12.2006, 21:15 |
|
 |
|
szakal
|
HILTI napisał(a): Freelander II 
Hmmm....nie ma takiej opcji.
Jeśli miałbyś dostać od wujka w prezencie na święta nowy samochód prosto z salonu. I on spytałby się ciebie, że ma do wyboru tylko te 4 auta ponieważ Freelandera nie mógł znależć to co byś wybrał? Może tak podejdź do sprawy.
Wybieram Honde CR-V. Why? Choćby nawet za to, że wygląda najlepiej z całej czwórki i dodatkowo jest najtańszy. A co do BMW to ten model jest uważany za największy niewypał tej marki. Po prostu BMW zabłądziło, zrobiło taki X3 i najgorzej się sprzedaje ze wszystkich modeli BMW. Też mi się nie podoba, stary X5 był od niego już o wiele, wiele ładniejszy. A lifting na pewno mu nie pomógł bo nie wiele zmieniono. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Wto, 19.12.2006, 21:16 |
|
|