|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 7:40
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Skoda Roomster vs VW Caddy vs Opel Combo vs Peugeot Partner
|
| Autor |
Wiadomość |
|
szakal
|
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Śro, 13.12.2006, 2:00 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Jakby nie patrzec to Skoda wyglada w tym towarzystwie jak miss lata
Biore ja i jest git.
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Śro, 13.12.2006, 3:13 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Zdecydowanie Skoda. Jest najnowszą konstrukcją spośród prezentowanych, wygląda zdecydowanie najbardziej "osobowo" a nie "dostawczo" - mógłbym na upartego jeździć takim autem 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Śro, 13.12.2006, 8:41 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Tez na upartego mogłbym smigac skoda. Jest najnowsza, ma najlepsze osiagi a jej design jest najbardziej zbilzony do osobowki i całkiem ładny.
Najbardziej rozczarowuje Vw. Najdrozszy i z czarnymi zdezakami, ale syf.
|
| Śro, 13.12.2006, 9:30 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Powinna byc piata opcja w ankiecie: Nic nie wybieram
Jak jej nie ma to wybieram Skode. Zdecydowanie w najwiekszym stopniu przypomina osobĂłwke a nie dostawczaka
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 13.12.2006, 10:31 |
|
 |
|
HILTI
|
Tan facet pokazuje, ze jemu się rowerek nie mieści z wyciągniętym siodełkiem do roomster-a... Jest takie tajemnicze skomplikowane urządzenie w tym tajemniczym pojeździe jak zacisk sztycy i można nim dokonać wielu mężnych czynów jka np. obniżenie wysokości siodła:) Pozostaje jednak fakt, że jest nizszy roomster od reszty zawodników. Pewnie zafascynowała by go nyska - tam wejdzie taki rowerek na skrzynkach jabłek 
_________________ Skoda OII FL 1.4 TSI, Venga 1.4 DOHC, czerwony rower :) było... Audi A3 8L FL 1.9TDI, Corsa B 1.2i LPG
|
| Śro, 13.12.2006, 11:28 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wybieram Skode poniewaĹĽ
bartez napisał(a): Zdecydowanie w najwiekszym stopniu przypomina osobĂłwke
U konkurentów w tylnej części we wnętrzu jest goła blacha, co nie wygląda za ciekawie.
Na dodatek skoda ma mocny silnik, i dość przytulne wnętrze,
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Śro, 13.12.2006, 12:56 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Wybieram Partnera, bo reszta kompletnie mi siÄ™ nie podoba.
|
| Śro, 13.12.2006, 13:36 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Śkoda .... linia boczna roomstera jest stylistyczną kpiną ! ... nie umniejszam jednak walorów funkcjonalnych tego wozu. Szkoda że w tym samochodzie nie pogodzono treści z formą ... dlatego plasuję ją na 2-gim miejscu ....
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Śro, 13.12.2006, 13:40 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Skoda odpycha koślawą linią szyb, przez którą wygląda jak zespawana z dwojga różnych wozów, ponadto odstaje trochę ładownością od konkurentów.
Caddy gdy ma zderzaki w kolorze reszty nadwozia wygląda bardzo przyjemnie, zakładam, że za dopłatą wewnątrz goła blacha straszyć nie będzie, jednak wolę nie myśleć ile wtedy ten samochód będzie kosztował.
Mój głos oddaję na już dość leciwego, ale niczym nie straszącego Partner'a, który z Combo wygrywa dzięki nieco lepszej prezencji.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Śro, 13.12.2006, 14:56 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
markus napisał(a): Zdecydowanie Skoda. Jest najnowszÄ… konstrukcjÄ… spoĹ›rĂłd prezentowanych, wyglÄ…da zdecydowanie najbardziej "osobowo" a nie "dostawczo" - mĂłgĹ‚bym na upartego jeĹşdzić takim autem
dokładnie
Combo wygląda śmiesznie  (jego 4 fotka). Czas najwyższy na następcę (nowa baza już jest, więc do roboty panowie!). VW - buła z blachą w środku i czarnymi zderzakami za taką cenę - kpina. A Partner już się wszystkim przejadł 
|
| Śro, 13.12.2006, 15:52 |
|
 |
|
Wiesiek Grzybiaż
|
Wybralem Skode Roomster za swoj wyglad po prostu inne modele juz sa zbyt stare na Skode i wogole rywalizowaniu z nia 
_________________ Porsche Carrera 911, szybko zabija owady...
|
| Śro, 13.12.2006, 16:33 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Peugeot ma już dość dużo latek na karku, poza tym nie powala prezencją.
Opel Combo nie wygląda na zbyt solidnego. W końcu to Corsa z doklejonym tyłem. Na plus można zaliczyć najniższą cenę.
Vw nudny jak zwykle, jednak to dostawczak z krwi i kości. Jednak, że nie potrzebuję dostawczaka głos wędruje na skodę. Jest na tyle oryginalna, by przyciągać wzrok, jednak nie razi po oczach. Ma ciekawą linię okien, bardzo podoba mi się ten patent, jest najmniejszy spośród konkurencji, ale swoje zadanie spełnia nadwyraz dobrze.
_________________ Primusville
|
| Śro, 13.12.2006, 17:07 |
|
 |
|
Mibay
|
Biorę skodę. Bardzo fajna stylistyka. Nudzi mnie Opel i Peugeot. VW nawet jest ciekawy ale w skodzie podoba mi sie jej sylwetka i oryginalność. Nawet duża ładowność w ładnej stylistyce. Widać że samochód jest całkeim rodzinny, i te szyby są najwiekszym tego dowodem 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Śro, 13.12.2006, 17:12 |
|
 |
|
Wilu
|
Z tego wszystkiego to Roomstr do mnie najbardziej przemawia. Może dlatego że jest najmłodszy z całej gromadki. Głos na niego właśnie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 13.12.2006, 17:53 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
głos oddałem na skode jest najnowsza najładniejsza najszybsza ale nie najtańsza .
|
| Śro, 13.12.2006, 18:47 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Skodzina. Najświeższa produkcja, do tego świetnie się prezentuje na żywca. Zgrabna i dynamiczna linia, do tego nie opatrzona.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 13.12.2006, 18:48 |
|
 |
|
Rules
|
Skoda całkiem ładnie wyglada i na nią zagłosuje, reszta to typowe samochody dostawcze z możliwościa przewożenia pasażerów.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Czw, 14.12.2006, 17:51 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
I Peugeot i Opel lata świetności mają już za sobą, przydałyby się nowe modele.
Zostaje VW i Skoda, która wygląda najnowoczesniej ale czy ładnie...
Stawiam głos na Caddy'ego, podoba mi się jego linia, prosty, zwykły mały dostawczak... Ale ładny 
_________________ locha lover
|
| Czw, 14.12.2006, 18:39 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
1. Skoda laczy w sobie auto rodzinne i dostawcze i jest swieza w porownaniu do reszty. Z caszem coraz bardziej mi sie podoba
2. VW jest jednak fajniejszy od Opla bo...
3. ...Opel troche ma zachwiane proporcje i jest juz troche stary ale spelnia swoja role.
4. Peugeot najmniej mi sie podoba choc to pojemne auto ale technicznie to juz staroc
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Czw, 14.12.2006, 18:42 |
|
|