|
|
Obecny czas: Pią, 19.06.2026, 8:16
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Cichy Asasyn
|
Widziałem dzisiaj jednego w gdyni  , nie wiem skąd się wziął, stał na światłach, ale zielone się włączyło i śmignął mi i fotki nie zdążyłem zrobić  . Jechało nim dwóch typa, coś notowali co chwilę i mieli kamery  .
I musze przyznać, że na żywca wygląda bardzo ciekawie i wręcz pięknie - stylistyka jest przemyślana, na fotkach nie prezentuje się tak ładnie  .
_________________ Primusville
|
| Pią, 02.06.2006, 19:22 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 03.06.2006, 11:08 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Ciekawa propozycja wśród vanów.Do tej pory brakowało takiego dużego wozu ze sportowym zacięciem,a teraz nawet spragnieni mocnych wrażeń za kierownicą mają okazję poszaleć troszkę w takim oto rodzinnym aucie.Auto jest już w Polsce,w końcu była jego premiera prasowa,więc jutro muszę skoczyć do salonu,kto wie,a może już będzie na salonie.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Nie, 04.06.2006, 21:30 |
|
 |
|
aston
|
http://www.filefactory.com/?13dd53
test S-Maxa na Fifth Gear
(stronka ma dobry transfer i jest spoko, dlatego tam umieściłem)
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pią, 14.07.2006, 12:01 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 26.08.2006, 10:46 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Auto o sportowej stylistyce i także o sportowym zacięciu w wersji z silnikiem 2,5T.Przestronne wnętrze,ładnie zaprojektowana deska rozdzielcza.Fotele wydają się być wygodne i jednocześnie dobrze podpierać na zakrętach.Jedynie co mi się niepodoba to kierownica,jest trochę za duża.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 26.08.2006, 10:54 |
|
 |
|
aston
|
S-MAX zwycięzcą!
O tym, ĹĽe tegoroczna rywalizacja byĹ‚a zaciekĹ‚a moĹĽe Ĺ›wiadczyć fakt, ĹĽe S-MAX, ktĂłremu 58 dziennikarzy z 22 paĹ„stw przyznaĹ‚o łącznie 235 pkt, wyprzedziĹ‚ drugiego w rankingu Opla CorsÄ™ (233 pkt) o zaledwie dwa „oczka”. NajniĹĽsze miejsce na podium zajÄ…Ĺ‚ kolejny po Fordzie minivan - Citroen C4 Picasso.
- Tylko 7. jurorĂłw uznaĹ‚o, ĹĽe S-MAX powinien zajÄ…c pierwszÄ… pozycjÄ™. Dla porĂłwnania aĹĽ 17. daĹ‚o najwyĹĽszÄ… notÄ™ Citroenowi, a 14. Oplowi. Ford zwyciężyĹ‚ dziÄ™ki duĹĽej iloĹ›ci drugich i trzecich miejsc, ale liczy siÄ™ przecieĹĽ łączna punktacja – mĂłwi Wojciech Sierpowski, polski przedstawiciel w Car of theYear.
Każdy z członków jury ma w sumie do przyznania 25 punktów. Musi je rozdzielić między przynajmniej pięć z samochodów biorących udział w finale. Jeden model nie może otrzymać więcej niż 10 punktów, a ponadto nie można przyznać dwóm autom maksymalnej noty.
- PrzyznajÄ…c punkty bierze siÄ™ pod uwagÄ™ szereg czynnikĂłw, takich jak bezpieczeĹ„stwo, koszty eksploatacji, wĹ‚asnoĹ›ci Fot. Ford jezdne czy wreszcie cena. CzĹ‚onkowie jury majÄ… moĹĽliwość testowania aut: najpierw kaĹĽdego z osobna, po czym wspĂłlnie wszystkich kandydatĂłw, a na koĹ„cu razem tych, ktĂłre przeszĹ‚y do finaĹ‚u. Testy odbywajÄ… siÄ™ na różnych nawierzchniach i przy różnych prÄ™dkoĹ›ciach, co ma pozwolić na uzyskanie jak najobszerniejszej wiedzy o pojazdach – mĂłwi Wojciech Sierpowski.
http://www.motofakty.pl/artykul/s_max_zwyciezca.html
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pon, 13.11.2006, 14:32 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
|
| Wto, 14.11.2006, 17:11 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Sob, 09.12.2006, 18:42 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
No, tu raczej nie mogło być innego wyboru 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 10.12.2006, 11:27 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
markus napisał(a): No, tu raczej nie mogĹ‚o być innego wyboru
No mogli wybrac C4 jeszcze ale zasłuzenie wygrał S-Max
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 10.12.2006, 12:27 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
bartez napisał(a): No mogli wybrac C4
niemogli,bo C4 Picasso niema w ofercie "sportowego silnika" który mógłby konkurować z S-maxem.W przyszłości ma się pojawić wersja C4 Picasso w wersji pięcioosobwej z silnikiem o mocy ok 200 KM.
|
| Nie, 10.12.2006, 13:36 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
kociak napisał(a): niemogli,bo C4 Picasso niema w ofercie "sportowego silnika" ktĂłry mĂłgĹ‚by konkurować z S-maxem
Ale tu tez chyba o wyglad chodzi. Np do Tourana mogliby wstawic silnik ze 300 konny a i tak byłby nudny i nieciekawy
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 10.12.2006, 14:12 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
A widzialeś w jakiej klasie wygrał S-max??
kociak napisał(a): klasie usportowionych MPV
|
| Nie, 10.12.2006, 14:16 |
|
 |
|
Dr.West
|
Miałem okazje przyjrzeć mu sie ostatnio i nawet spodobał mi sie. ma coś w sobie, nie jest kolejnym nudnym vanem
_________________ " the truth will find you "
|
| Nie, 10.12.2006, 14:51 |
|
 |
|
aston
|
Wkrótce S-Max podobnie jak Galaxy ma dostać silnik 2.2 Diesel Bi-Turbo o mocy 175 KM
|
| Pią, 15.12.2006, 12:52 |
|
 |
|
WalecznaMarchewka
|
Ostatnio w Top Gear ;p porownywali S-Maxa z Merolem B-klasse i Vauxhallem Zafira.. rowniez wygrał S-max;p reasumujac S- Max jest najfajniejszym,najladnieszym,eleganckim i wygodnym 7 osobowym Vanem :p 
_________________ Tak jak Bolek i Lolek
Tytus Romek i Atomek
Dzieci z Bullerbyn
Tomek na tropach yeti
Tak jak król Maciuś pierwszy
Asterix i Obelix
Jak załoga G
McGywer i Pipi
|
| Nie, 17.12.2006, 10:55 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Śro, 17.01.2007, 21:01 |
|
 |
|
Nestor
|
mam takie pytanko, nie ma ktos czasem jakiegos smaxa czarnego tapet 1280x1024:?:
_________________ I love Audi...
|
| Śro, 17.01.2007, 21:47 |
|
 |
|
igor86
|
Widziałem S-Maxa na drodze. I mam takie mieszane odczucia. Przednia i Tylna część nadwozia bardzo ładna. Natomiast we wnętrzu wieje chłodem (za dużo aluminium). Jakoś bardziej podoba mi się zapowiadany C-max po FL 
|
| Czw, 18.01.2007, 18:16 |
|
|