|
|
Obecny czas: Pon, 20.04.2026, 1:05
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Nath4N
|
Ale pizdusiowate kolorki. Najlepiej byłoby mu pewnie w białym, czyli tak jak zwykłemu GT3 
_________________ Aktualnie oczarowany przez: Lamborghini Gallardo Superleggera, Lamborghini Murcielago LP640, Nissan GT-R, Mercedes McLaren SLR Roadster Brabus,
|
| Czw, 19.10.2006, 15:16 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
auto tylko i wyłącznie na tor,dalej już bym nigdzie nie pojechał,bo ani nie nadaję się żeby podjechać bo jakąs fajną laskę,bo pomyśli że jakiś dalotn po nią przyjechał ani po bułki.Tylko na tor i tam się najlepiej sprawdza.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Pon, 07.05.2007, 16:33, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 19.10.2006, 15:39 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Oley napisał(a): No pewnie niech go jeszcze na rĂłz majtkowy pomalujÄ… 
Jeśli to będzie jasny różowy to ja jestem za
Ale i ak najlepiej było by jej w białym z niebieskimi dodatkami 
_________________ ^^
|
| Czw, 19.10.2006, 17:25 |
|
 |
|
marcel911
|
Ja piernicze jak patrze na tego zielonego GT3 to wymiękam, coraz bardziej mi sie podoba  Cudowny kolor, swietnie musi wyglad nocą, przy sztucznym oświetleniu. Bardzo bym go chciał jako drugi samochód.
A co do tapety z tym czarnym na pomaranczowych felach to jest taka na stronie porsche.com. Europe - Great Britain. i kliknac na ta fotke rs na głównej i tam w jakims dziale sa tapety.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Pią, 20.10.2006, 11:20 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
źródło: supercars.net
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 30.11.2006, 17:40 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
kolor jak na to auto normalny, kolor felg już nie, nieź le się nim ściga w Carbonie
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 30.11.2006, 18:26 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Czw, 30.11.2006, 18:32 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pią, 01.12.2006, 10:16 |
|
 |
|
Wilu
|
Bardziej od kolorystyki nie mogę ścierpieć tego centralnego wydechu 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 01.12.2006, 14:17 |
|
 |
|
michu811
|
brzytkie felgi i mały wydech
|
| Pią, 01.12.2006, 14:18 |
|
 |
|
marcel911
|
Jest przepiękny w tej zielieni!! Tylko GT3 RS pasuje taki kolor jak z wyścigu bo po prostu jest wyścigówką. GT3 w bieli również świetnie wygląda. Ale GT3 RS miazdzy czache  Jest sporo drozszy od GT3, a jednoczesnie zmian nei ma sporo jednak wersja RS jest niepowtarzalna takze dzieki kolorom: pomarańczowemu i tej zieleni robionych wyłącznie dla RS. Zgadzam sie co do centralnego wydechu, w testowym GT2 997 jest taki wydech i wygląda dużo lepiej.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Pią, 01.12.2006, 15:20 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Zauważyłem, że do Porsche pasuje każdy kolor. Ten wyżej co dał kociak ma pomarańczowe felgi, wygląda to dobrze. Ten co dał markus jest zielony, on też wygląda świetnie. 
|
| Pią, 01.12.2006, 21:33 |
|
 |
|
olgierd
|
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
Ostatnio edytowany przez olgierd, Sob, 09.12.2006, 0:28, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 08.12.2006, 23:31 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
olgierd napisał(a): Jakość nie wszystkich zdjęć jest idealna...
Po pierwsze to żadne duże zdjęcie nie działa ! 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 08.12.2006, 23:48 |
|
 |
|
olgierd
|
Kobi napisał(a): Po pierwsze to ĹĽadne duĹĽe zdjÄ™cie nie dziaĹ‚a !
Sprawdziłem jeszcze raz i u mnie działa normalnie... Nie bardzo wiem co moze być nie tak, wkleiłem je tak jak zawsze wklejam zdjęcia.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Pią, 08.12.2006, 23:57 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Kobi napisał(a): Po pierwsze to ĹĽadne duĹĽe zdjÄ™cie nie dziaĹ‚a !
U mnie tez 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Sob, 09.12.2006, 0:02 |
|
 |
|
szakal
|
bartez napisał(a): Kobi napisał(a): Po pierwsze to ĹĽadne duĹĽe zdjÄ™cie nie dziaĹ‚a ! U mnie tez 
A u mnie działa.  To wy macie jakiś problem ze swoją przeglądarką. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Sob, 09.12.2006, 0:18 |
|
 |
|
olgierd
|
Kobi napisał(a): Po pierwsze to ĹĽadne duĹĽe zdjÄ™cie nie dziaĹ‚a ! bartez napisał(a): U mnie tez
Przekleiłem foty przez fotosika. Mam nadzieję, że teraz wszyscy już będą je widzieć 
|
| Sob, 09.12.2006, 0:30 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 25.02.2007, 21:13 |
|
 |
|
marcel911
|
głupie 
|
| Nie, 25.02.2007, 21:29 |
|
|