Konfrontacje wszelkich samochodów
Wyślij odpowiedź

Wybieram

Mercedes GL 420 CDI
19
44%
Range Rover TDV8
24
56%

Razem głosów : 43

Mercedes GL 420 CDI vs Range Rover TDV8

Pią, 08.12.2006, 12:55

Razem:
Image
Image
Image
Image

Mercedes GL 420 CDI:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Range Rover TDV8:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Dane:
Image
Image
Image

autobild.de

Pią, 08.12.2006, 13:01

Ewidentnie Mercedes GL,naprawde przestronne autko,z tego co widze oczywiście :)

Pią, 08.12.2006, 13:02

biore range rovera.gdyby tu byla g-klasa to bym mial naprawde problem. gl jest brzydki i rozwlekly i poprostu za duzy gdy range rover to ikona i wzor linii i designu.wg mnie na 1 polce mozna postawic tylko rr i gklase-cala reszta to klasa nizej bez wzgledu na to co to za samochod.
Ostatnio edytowany przez sl65amg, Pią, 08.12.2006, 13:04, edytowano w sumie 1 raz

Pią, 08.12.2006, 13:04

Oczywiście Range Rover !!! Ten kaszalot od Mercedesa nie dorasta mu do pięt. Poza tym Range Rover jest od niego tańszy, mniej pali i na pewno lepiej sobie radzi w terenie. Jedynie osiągi działają na korzyść Mercedesa. Ale to są minimalne różnice. :>

Pią, 08.12.2006, 13:17

Wybieram Range Rover'a za jego urokliwą kwadraturę i "charakterność".
Mercedes sprawia wrażenie wydłużonego na siłę.

Pią, 08.12.2006, 13:18

Wybieram Mercedesa. Mocniejszy, nowsza konstrukcja i całkiem ładny. Land Rover żle wyglada z tyłu ale po za tym nic nie moge mu zarzucic ale jednak głos na GL-a

Pią, 08.12.2006, 13:23

Mercedes GL za przyjazne wnetrze (chociaz troche denerwuje mnie to ze Mercedes robi takie same wnetrze zarowno w klasie b jak i w r) stylistyka przekonuje do tego samochodu. Silnik spelnia oczekiwania.

Pią, 08.12.2006, 13:29

Podoba mi siÄ™ Mercedes, ma dobry silnik, osiÄ…gi 7biegowÄ… skrzybniÄ… itp.

Ale Land bardziej do mnie przemawia, jest taki nietopowy, ciekawszy stylistycznie, też tańszy, na pewno lepszy w terenie, głos na niego

Pią, 08.12.2006, 13:30

Mercedes
Wiesiek GrzybiaĹĽ napisał(a):za przyjazne wnetrze

bartez napisał(a):nowsza konstrukcja

bartez napisał(a):Mocniejszy

i zawsze o takim marzyłem :mryellow:

Pią, 08.12.2006, 13:37

Tylko Range! Tym to przynajmniej mozna się gdzieś zapuścić "głębiej". No i ta klasyczna stylistyka.... :mryellow:

Pią, 08.12.2006, 13:42

budzyfer napisał(a):Tym to przynajmniej mozna siÄ™ gdzieĹ› zapuĹ›cić "głębiej".

Hmm no tylko kto samochodem za taka kase gdzies sie zapuszcza :> ?? Wiekszośc jeżdzi po asfaltowych drogach, no ewentualnie jakies polne odcinki

Pią, 08.12.2006, 13:50

Obydwa są doskonałe. Range Rover baaardzo mi się podoba i to świetne technicznie auto. GL-a nie widziałem jeszcze na żywo, ale na zdjęciach wygląda super :)
Wybieram GL-a bo nie ma go praktycznie u nas w kraju (przynajmniej na razie) a RR jest bardzo popularny :wink:

Pią, 08.12.2006, 13:55

Mercedes jest chyba jednym z ladnieszych Mercow jednak mnie nie przekonuje. Gos na Range Rovera za lepsza prezencje i to ze nie odbiega od tego niby "synonimu luksusu"

Pią, 08.12.2006, 14:11

markus napisał(a):RR jest bardzo popularny

Hmm no prawie jak Fabia :> :D

Pią, 08.12.2006, 14:25

bartez napisał(a):markus napisaĹ‚:
RR jest bardzo popularny

Hmm no prawie jak Fabia :> Very Happy

Praktycznie codziennie kiedy jestem "na mieście" widzę RR :wink: Oczywiście nie w ilościach Fabii, na które nie zwracam uwagi.

Pią, 08.12.2006, 14:27

Obydwa podobają mi się jednak głos idzie na Range Rovera który bardziej do mnie przemawia.

Pią, 08.12.2006, 14:28

Nie wiem co wybrać oba samochody mi się podobaja. Range Rover ma ładne wnetrze mocy silnik i bardzo dobre własności terenowe.

Mercedes jest droĹĽszy ale szybszy.

Hmn a niech strace biorÄ™ Range Rovera

Pią, 08.12.2006, 14:34

markus napisał(a):Praktycznie codziennie kiedy jestem "na mieĹ›cie" widzÄ™ RR

No to rzeczywiście mozesz powiedziec ze jest popularny ale ja juz tego nie moge powiedziec bo widuje RR od wielkiego świeta

Pią, 08.12.2006, 14:50

markus napisał(a):Wybieram GL-a bo nie ma go praktycznie u nas w kraju (przynajmniej na razie) a RR jest bardzo popularny :wink:

Jeśli tylko z tego powodu wybierasz GL to troche głupi argument. Masz poprostu szczęście, że widujesz go codziennie. :> Ale to automatycznie nie oznacza, że jest popularny. :roll:

Pią, 08.12.2006, 15:07

Wybieram GL'a za to że jest jak dla mnie dużo ładniejszy zarówno wewnątrz jak i w środku ma lepsze osiągi i chamulce no po prostu bardziej mi podchodzi.

szakal napisał(a):OczywiĹ›cie Range Rover !!! Ten kaszalot od Mercedesa nie dorasta mu do piÄ™t

A RR nie dorasta do pięt Q7 co :?: :>
Wyślij odpowiedź