Konfrontacje wszelkich samochodów
Pią, 08.12.2006, 13:01
Ewidentnie Mercedes GL,naprawde przestronne autko,z tego co widze oczywiście
Pią, 08.12.2006, 13:02
biore range rovera.gdyby tu byla g-klasa to bym mial naprawde problem. gl jest brzydki i rozwlekly i poprostu za duzy gdy range rover to ikona i wzor linii i designu.wg mnie na 1 polce mozna postawic tylko rr i gklase-cala reszta to klasa nizej bez wzgledu na to co to za samochod.
Ostatnio edytowany przez
sl65amg, Pią, 08.12.2006, 13:04, edytowano w sumie 1 raz
Pią, 08.12.2006, 13:04
Oczywiście Range Rover !!! Ten kaszalot od Mercedesa nie dorasta mu do pięt. Poza tym Range Rover jest od niego tańszy, mniej pali i na pewno lepiej sobie radzi w terenie. Jedynie osiągi działają na korzyść Mercedesa. Ale to są minimalne różnice.
Pią, 08.12.2006, 13:17
Wybieram Range Rover'a za jego urokliwą kwadraturę i "charakterność".
Mercedes sprawia wrażenie wydłużonego na siłę.
Pią, 08.12.2006, 13:18
Wybieram Mercedesa. Mocniejszy, nowsza konstrukcja i całkiem ładny. Land Rover żle wyglada z tyłu ale po za tym nic nie moge mu zarzucic ale jednak głos na GL-a
Pią, 08.12.2006, 13:23
Mercedes GL za przyjazne wnetrze (chociaz troche denerwuje mnie to ze Mercedes robi takie same wnetrze zarowno w klasie b jak i w r) stylistyka przekonuje do tego samochodu. Silnik spelnia oczekiwania.
Pią, 08.12.2006, 13:29
Podoba mi siÄ™ Mercedes, ma dobry silnik, osiÄ…gi 7biegowÄ… skrzybniÄ… itp.
Ale Land bardziej do mnie przemawia, jest taki nietopowy, ciekawszy stylistycznie, też tańszy, na pewno lepszy w terenie, głos na niego
Pią, 08.12.2006, 13:30
Mercedes
Wiesiek GrzybiaĹĽ napisał(a):za przyjazne wnetrze
bartez napisał(a):nowsza konstrukcja
bartez napisał(a):Mocniejszy
i zawsze o takim marzyłem
Pią, 08.12.2006, 13:37
Tylko Range! Tym to przynajmniej mozna się gdzieś zapuścić "głębiej". No i ta klasyczna stylistyka....
Pią, 08.12.2006, 13:42
budzyfer napisał(a):Tym to przynajmniej mozna siÄ™ gdzieĹ› zapuĹ›cić "głębiej".
Hmm no tylko kto samochodem za taka kase gdzies sie zapuszcza

?? Wiekszośc jeżdzi po asfaltowych drogach, no ewentualnie jakies polne odcinki
Pią, 08.12.2006, 13:50
Obydwa są doskonałe. Range Rover baaardzo mi się podoba i to świetne technicznie auto. GL-a nie widziałem jeszcze na żywo, ale na zdjęciach wygląda super
Wybieram GL-a bo nie ma go praktycznie u nas w kraju (przynajmniej na razie) a RR jest bardzo popularny
Pią, 08.12.2006, 13:55
Mercedes jest chyba jednym z ladnieszych Mercow jednak mnie nie przekonuje. Gos na Range Rovera za lepsza prezencje i to ze nie odbiega od tego niby "synonimu luksusu"
Pią, 08.12.2006, 14:11
markus napisał(a):RR jest bardzo popularny
Hmm no prawie jak Fabia
Pią, 08.12.2006, 14:25
bartez napisał(a):markus napisaĹ‚:
RR jest bardzo popularny
Hmm no prawie jak Fabia

Very Happy
Praktycznie codziennie kiedy jestem "na mieście" widzę RR

Oczywiście nie w ilościach Fabii, na które nie zwracam uwagi.
Pią, 08.12.2006, 14:27
Obydwa podobają mi się jednak głos idzie na Range Rovera który bardziej do mnie przemawia.
Pią, 08.12.2006, 14:28
Nie wiem co wybrać oba samochody mi się podobaja. Range Rover ma ładne wnetrze mocy silnik i bardzo dobre własności terenowe.
Mercedes jest droĹĽszy ale szybszy.
Hmn a niech strace biorÄ™ Range Rovera
Pią, 08.12.2006, 14:34
markus napisał(a):Praktycznie codziennie kiedy jestem "na mieĹ›cie" widzÄ™ RR
No to rzeczywiście mozesz powiedziec ze jest popularny ale ja juz tego nie moge powiedziec bo widuje RR od wielkiego świeta
Pią, 08.12.2006, 14:50
markus napisał(a):Wybieram GL-a bo nie ma go praktycznie u nas w kraju (przynajmniej na razie) a RR jest bardzo popularny

Jeśli tylko z tego powodu wybierasz GL to troche głupi argument. Masz poprostu szczęście, że widujesz go codziennie.

Ale to automatycznie nie oznacza, ĹĽe jest popularny.
Pią, 08.12.2006, 15:07
Wybieram GL'a za to że jest jak dla mnie dużo ładniejszy zarówno wewnątrz jak i w środku ma lepsze osiągi i chamulce no po prostu bardziej mi podchodzi.
szakal napisał(a):OczywiĹ›cie Range Rover !!! Ten kaszalot od Mercedesa nie dorasta mu do piÄ™t
A RR nie dorasta do pięt Q7 co