Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 21:31

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
VW Polo GTI vs Mini Cooper S vs Peugeot 207 150 Turbo 

Jeśli miałbym wybierać to najlepszy jest:
VW Polo GTI 41%  41%  [ 16 ]
Mini Cooper S 36%  36%  [ 14 ]
Peugeot 207 150 Turbo 23%  23%  [ 9 ]
Razem głosów : 39

VW Polo GTI vs Mini Cooper S vs Peugeot 207 150 Turbo 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ
Post VW Polo GTI vs Mini Cooper S vs Peugeot 207 150 Turbo
VW Polo GTI:

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mini Cooper S

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Peugeot 207 150 Turbo:

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dane techniczne:

Image
Image Image

(c) autozeitung

www.autogaleria.pl

Pią, 01.12.2006, 17:42
Awatar użytkownika

Tak już sie zastanawiam od dłuższego czasu co mam wybrać, myślę myślę <hmmm> i za nic wymyśleć nie moge. Patrze na te zdjęcia i co jedno oatu to brzydsze. VW nudny do granic możliwości, Cooprer to takie pedalskie wozidło a Peugeot ma zbyt wielki ryj :roll: Nic nie wybieram bo tak prawde powiedziawszy nie ma tu nic ciekawego :roll:

Pią, 01.12.2006, 18:11
Awatar użytkownika

Tak już sie zastanawiam od dłuższego czasu co mam wybrać, myślę myślę <hmmm> i za nic wymyśleć nie moge. Patrze na te zdjęcia i co jedno oatu to brzydsze. VW nudny do granic możliwości, Cooprer to takie pedalskie wozidło a Peugeot ma zbyt wielki ryj :roll: Nic nie wybieram bo tak prawde powiedziawszy nie ma tu nic ciekawego :roll:

Też nie mogę się zdecydowac :( jakby jeszcze były ceny to mozę bym wybrał najtańszego poporstu ;)

Pią, 01.12.2006, 18:14
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Smutna Jazda
Peugeot miał kiedyś taki fajny, specyficzny styl, który teraz stara się za wszelką cenę zniszczyć. Ale jeszcze nie do końca mu się udało, z tego towarzystwa 207 wydaję się najsympatyczniejsza. Mimo najsłabszych osiągów (chociaż czas okrążenia tylko minimalnie gorszy od Polo).

Pią, 01.12.2006, 18:59
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawichost
A ja wybieram 207 bo najbardziej mi się podoba i pewnie jest najtańszy.

Pią, 01.12.2006, 18:59
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Kiczu w postaci 207 nie kupię za chiny ludowe, strasznie nie podoba mi się to wozidło, jest szkaradne do granic możliwości :? . Mini również nie wybiorę, w tym wypadku jednak tylko mi się nie podoba. Cena pewnie jest zaporowa. Więc głos idzie na nudnego do szpiku kości VW, podoba mi się, jego stonowana stylistyka ma prawo się podobać.

Pią, 01.12.2006, 19:07
Awatar użytkownika

Wybieram najmniejsze żło, czyli Puga, który jeszcze jakos wyglada, chociaz w porównaniu do poprzedniej wersji jest wręcz ochydny, ale i tak lepszy od nudnego VW i szpanerskiego Mini.

Pią, 01.12.2006, 19:12
Moderator
Awatar użytkownika

Mówcie co chcecie - wybieram Polo. W wersji GTi ten pocisk prezentuje się naprawdę przyjemnie. W Mini zwymiotowałbym patrząc na wnętrze, a Francuz z rozdartą gęmbą niezbyt mnie przekonuje.

Pią, 01.12.2006, 20:52

Bez zastanowienia ani większych przemyśleń wylatuje Peugeot. Nigdy nie lubiłem tej marki i nie polubie! Drugim pechowcem jest Mini. Może i wygląda ładnie na zewnątrz ale w środku to jest porażka. A poza tym to nie auto dla mnie :wink: Nowe Polo stało się bardziej agresywniejsze, do tego jeszcze czarny kolor i dobre fele... mmm... miodzik :mryellow:

Pią, 01.12.2006, 21:05
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
Only Mini, nie wyglÄ…d Ĺşle w tej wersji, a do tego wiem jak jeĹşdzi, a jeĹşdzi zabĂłjczo :twisted:

Pią, 01.12.2006, 21:13
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ
Z tej trójki wybrałbym Polo GTI. 8) Dlaczego? Z pozoru niewinna, mała popierdółka, która z reguły jeżdzi więcej w mieście niż w trasie. Ale niejednego kierowcy zaskoczy gdy się przyciśnie prawą noge. Lubie tego typu cichociemne małe autka z dużo mocą pod maską. 8)

www.autogaleria.pl

Pią, 01.12.2006, 22:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdzieś na zachodnich rubieżach
Samochód: Volvo S80
Wybieram szerokopyskiego 207 - ponieważ nikt nie próbował nadać mu pseudosportowego wyglądu jak zrobiono to (z miernym skutkiem) dla Polo oraz, w porównaniu do Mini, nie trzeba być lajfstajlowym pedałem żeby go prowadzić. Ponadto zakładam, że cena Peugeot'a jest zdecydowanie atrakcyjniejsza niż konkurentów.

Pią, 01.12.2006, 22:51
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
nie trzeba być lajfstajlowym pedałem żeby go prowadzić.

zapewniam cie, ze w przypadku mini tez, tak samo jak nie trzeba być dresem żeby wsiąść do BMW

Pią, 01.12.2006, 23:20

Miejscowość: ???Z miasta świateł drogowych>)
Mini,mini i jeszcze raz Mini co prawde autko dla koneserow,ale ma swoj charokter i sprawdzona technike

Pią, 01.12.2006, 23:32
Awatar użytkownika

MiaĹ‚em gĹ‚osować na podstawie ceny, .... poznaĹ‚em jÄ… ... i zagĹ‚osowaĹ‚em, ale nie na najtaĹ„szy ale na najdroĹĽszy samochĂłd, bo różnica w cenie 2.000 € nie jest tak straszna jak myĹ›laĹ‚em, samochĂłd, moze ten na zdjÄ™ciach nie wyglÄ…da dobrze, ale na ĹĽywo prezentuje sie lepiej, poza tym ma wiecej prestiĹĽu niĹĽ konkurencja

Sob, 02.12.2006, 1:05
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów [KMI]
Samochód: FIAT Punto Evo
Mini - podobalo mi sie ale to takie auto dla kogos kto sie chce wyrozniac (ja nie chce sie rzucac w oczy)
VW - fajne auto ale Polo nigdy do mnie nie przemawialo. Choc trzeba przyznac ze ta wersja mozna pojezdzic
Peugeot - tez bardzo przyjemne auto ale znajac zycie miekkie i wyglada przecietnie jak na lekko usportowiona
Glos jednak oddam na VW drugie miejsce Pug a na koncu Mini

Sob, 02.12.2006, 10:57
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Najchętniej bym nie zagłosował a jak juz mam cos wybrac to najmniejsze zło czy Polo :> :/

Sob, 02.12.2006, 12:47
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
zadne z samochodów do mnie nie przemawia więc bedę strzelał

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Sob, 02.12.2006, 13:09
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Audi A4 B8 Avant
3. Peugeot - nie podoba mi się kompletnie to auto. Jest strasznie "krzywe" stylistycznie, a ten grill naprawdę woła o pomstę do nieba. Plusy to niezłe osiągi, najmniejsze spalanie oraz fakt, że auto jest najcichsze spośród prezentowanych.
2. Mini. W zasadzie same superlatywy: mocny silnik, świetne właściwości jezdne, super jakość - ot, typowe BMW. Niestety, jak dla mnie to opakowanie jest absolutnie nie do przyjęcia. Nie jestem ani gejem, ani kobietą ani metroseksualistą :twisted:
1. Volkswagen. Szczerze mówiąc, wizualnie podoba mi się najbardziej spośród prezentowanej trójki. Ładna, spokojna, prosta stylistyka świetnie się sprawdza w tym wydaniu. Technicznie autu też nie można niczego zarzucić - dla mnie to złoty środek tego porównania.

Sob, 02.12.2006, 14:32
Awatar użytkownika

Cooper odpada, nie wypada sie normalnemu człowiekowi w tym aucie pokazać. Peugeot jest zbyt zabawkowy (nie tylko za sprawą koloru) i mam wątpliwości co do jakości (jak w 307). Wszystkie auta mają podobne osiągi, podobna cene itd. Ale najrozsadniejszy jest dla mnie VW. Bardzo podoba mi sie stylistyka oraz silnik 1.8 Turbo. No i prawdopodobnie bedzie b. niezawodny od Peugeota

Sob, 02.12.2006, 16:00
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna